Κωδικοί πόλεων στο Μεγάλο Φοίνιξ

Κάθε πόλη έχει δημοτικό κώδικα

Κάθε πόλη έχει έναν κώδικα πόλεων ή δημοτικό κώδικα και δημοτικά διατάγματα τα οποία οι κάτοικοί της αναμένεται να υπακούσουν προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη ένα ευχάριστο μέρος για να ζήσουν για όλους. Κάθε μία από τις πόλεις της ευρύτερης περιοχής Φοίνιξ έχει τον δικό της δημοτικό κώδικα και μπορεί να υπάρχουν παραλλαγές μεταξύ τους. Υπάρχουν, ωστόσο, κοινά στοιχεία.

Συνήθως, θα επικοινωνήσετε με την τοπική επιβολή του νόμου αν πιστεύετε ότι κάποιος έχει παραβιάσει έναν κώδικα ή ένα διάταγμα της πόλης.

Επειδή αυτές είναι σπάνια καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μην καλέστε 9-1-1. Σε περίπτωση προβλημάτων με έναν γείτονα, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε τα θέματα ανεπίσημα χωρίς να συμμετάσχετε στην αστυνομία ή τις αγωγές, αλλά εάν οι παραβιάσεις δυσκολεύουν, ανθυγιεινό ή υπάρχει κίνδυνος να ζήσετε κοντά, η αναφορά του προβλήματος μπορεί να είναι τελευταία υπεράσπιση.

Οι περισσότεροι κωδικοί της πόλης έχουν παρόμοιες απαγορεύσεις και υπάρχουν κυρώσεις για την παραβίαση αυτών των κωδικών. Για παράδειγμα, στην πόλη του Φοίνιξ, ένας ένοχος παραβίασης κωδικού πόλης είναι συνήθως ένοχος κατηγορίας 1. Ένα αδίκημα της Κατηγορίας 1 στο Φοίνιξ τιμωρείται με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 2.500 δολάρια ή φυλάκιση για μέγιστο διάστημα έξι μηνών ή για δοκιμασία μέχρι 3 χρόνια ή οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών. Αυτό είναι σοβαρό!

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα στοιχείων που καλύπτονται συνήθως από κώδικες πόλεων στην περιοχή μας:

Ορισμένα διατάγματα καλύπτουν ακόμη και παραβιάσεις της ιδιοκτησίας σας. Ακριβώς επειδή ζείτε εκεί, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Υπάρχουν κώδικες πόλεων σχετικά με τα κατάφυτα ζιζάνια, τους νεκρούς θάμνους, τους θάμνους και τα δέντρα, τα νεκρά φύλλα σε φοίνικες, τους φράχτες που έχουν σπάσει ή λείπουν μπλοκ και την επισκευή οχημάτων ή εξοπλισμού ορατών από δημόσιους χώρους για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, λίγοι.

Αυτό δεν είναι καθόλου πλήρης κατάλογος όλων των κωδικών της πόλης. Μπορείτε να βρείτε τον κωδικό της πόλης για την πόλη στην οποία ζείτε πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της πόλης σας. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι για τις δέκα μεγαλύτερες πόλεις στην περιφέρεια Maricopa:

Κωδικός Πόλης του Φοίνιξ
Mesa City Code
Κώδικας Πόλης του Glendale
Chandler City Code
Κώδικας Πόλης του Σκότσντεϊλ
Gilbert City Code
Tempe City Code
Κωδικός πόλεως Peoria
Κώδικας πόλης έκπληξη
Κώδικας Πόλης Avondale