Οδηγίες για το Jackson Heights με μαζική διαδρομή ή αυτοκίνητο

Να πάτε εκεί με μετρό, λεωφορείο ή αυτοκίνητο

Η μαζική διέλευση είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο Jackson Heights . Οδήγηση στη γειτονιά μπορεί να είναι ένας βασιλικός πονοκέφαλος με συμφορημένους δρόμους και έλλειψη χώρου στάθμευσης.

Jackson Heights από το μετρό

Το τρένο # 7 τρέχει πάνω από τη λεωφόρο Roosevelt, με στάσεις στις 74th, 82nd, and 90th Streets και Junction Boulevard, που ισοδυναμεί με 96th Street. (Beyond Junction Boulevard είστε σε Corona, Queens). Μερικά # 7 τρένα τρέχουν γρήγορα, παρακάμπτοντας τους σταθμούς.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τις αμαξοστοιχίες E, F, G και R στην απασχολημένη στάση 74th Street. Αφήστε τον σταθμό βόρεια προς την 74η οδό για τη Μικρή Ινδία. Ή πηγαίνετε ανατολικά για τα Λατινικά Αμερικανικά Τζάκσον. Το Elmhurst ξεκινά νότια του σταθμού.

Η λήψη του τρένου δεν συνιστάται. Μπορείτε να πάρετε το LIRR στο Woodside και να μεταβείτε στο μετρό # 7. Το LIRR τρέχει στη γραμμή Port Washington, που πηγαίνει στο σταθμό Penn από το βόρειο Queens και το Nassau County, αλλά δεν ταξιδεύει μέσω της Τζαμάικα όπως οι περισσότερες διαδρομές LIRR.

Jackson Heights με Λεωφορείο

Το λεωφορείο Q32 βρίσκεται ανάμεσα στο σταθμό Penn του Μανχάταν και τη λεωφόρο Roosevelt. Τα λεωφορεία Q19, Q19B, Q33, Q47 και Q66 εξυπηρετούν επίσης το Jackson Heights.

Jackson Heights με το αυτοκίνητο

Ένα αυτοκίνητο δεν είναι το καλύτερο μέσο για να παραβιάσετε τους πολυσύχναστους δρόμους του Jackson Heights . Αν επιμείνετε στην οδήγηση, οι BQE και η Βόρεια λεωφόρος είναι οι πλησιέστερες διαδρομές. Το Jackson Heights βρίσκεται στην έξοδο 37 από το BQE και σας ξεχειλίζει κάτω από το υπερυψωμένο μετρό της λεωφόρου Roosevelt, κοντά στο Broadway.

Η έξοδος 38 είναι καλύτερο για να φτάσετε στη λιγότερο κορεσμένη βόρεια λεωφόρο.

Αποφύγετε την οδήγηση (γνωστός και ως "κολλήσει") στη λεωφόρο Roosevelt με κάθε κόστος.

Πάρκινγκ στο Jackson Heights

Για parking στο δρόμο, η 37η Λεωφόρος είναι η καλύτερη. Μην προσπαθήσετε να παρκάρετε στον Roosevelt. Ο χώρος στάθμευσης σε πλαϊνούς δρόμους μπορεί να είναι απογοητευτικός, επειδή τόσες αυτοκίνητα είναι σταθμευμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χώροι στάθμευσης και γκαράζ