Ένα προφίλ του Jackson Heights

Το Jackson Heights είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, διάσημη για τα πολυκατοικά του κήπου και την ποικιλομορφία του. Περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της είναι μετανάστες, ιδιαίτερα Κολομβιανοί, άλλοι λατίνοι και νότιοι Ασιάτες, με τη δική της Μικρή Ινδία .

Το Jackson Heights ανήλθε στη δεκαετία του 1920 με μοναδικούς συνεταιρισμούς κήπων που προσέλκυαν επαγγελματίες της μεσαίας τάξης που διέφυγαν από το υπερπληθυσμένο και υπερτιμημένο Μανχάταν. Σήμερα, για παρόμοιους λόγους, το Jackson Heights έχει γίνει και πάλι μια καυτή γειτονιά και αγορά ακινήτων.

Τα όρια του Jackson Heights και οι κύριοι δρόμοι

Το βόρειο όριο του Jackson Heights είναι το Grand Central Parkway. Το East Elmhurst βρίσκεται βορειοανατολικά (86η St) και Corona East (Junction Blvd). Το Elmhurst βρίσκεται νότια της λεωφόρου Roosevelt. Στα δυτικά βρίσκεται το Woodside, απέναντι από το BQE.

Οι κύριες οδοί του Jackson Heights είναι η λεωφόρος Roosevelt (κάτω από τον υπερυψωμένο υπόγειο σιδηρόδρομο), η Northern Boulevard, η 37η Λεωφόρος και οι 81η και 82η Οδός. Η ιστορική περιοχή βρίσκεται μεταξύ της Βόρειας λεωφόρου και του Roosevelt. Το κέντρο της Μικρής Ινδίας βρίσκεται στην 74η οδό και 35η Λεωφόρο.

Jackson Heights Transportation

Το Jackson Heights απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό 7 προς το Midtown Manhattan από το σταθμό 82nd Street. Εναλλακτικά, πάρτε τα τρένα E, F, G, R ή V από τη λεωφόρο Roosevelt. E και F εκφράζονται μέσω του Queens.

Τα λεωφορεία 19, 19Β, 33, 47 και 66 εξυπηρετούν το Jackson Heights.

Θεωρητικά, το Jackson Heights είναι εύκολο να φτάσει από το BQE, αλλά στην πραγματικότητα, η έξοδος από τον Roosevelt είναι ένας εφιάλτης.

Ο χώρος στάθμευσης και η συμφόρηση φαίνονται χειρότερα κάθε χρόνο.

Το αεροδρόμιο LaGuardia βρίσκεται κοντά στο Grand Central.

Jackson Heights Real Estate και διαμερίσματα

Κτίρια με τέσσερις έως οκτώ ορόφους κυριαρχούν στην καρδιά του Jackson Heights. Οι μονοκατοικίες και τα σπίτια των δύο οικογενειών δεν είναι ασυνήθιστα. Βόρεια της Βόρειας υπάρχουν περισσότερες σπίτια σειρά, μικρότερα co-ops, και φθηνότερες τιμές.

Οι τιμές αυξήθηκαν γρήγορα από το 2003.

Ιούνιος 2005

Τοπικοί εμπειρογνώμονες ακινήτων

Εστιατόρια Jackson Heights

Η ιστορία του Τζάκσον

Το Jackson Heights ήταν γεωργική γη όταν η γέφυρα του Queensboro άνοιξε το 1908 συνδέοντας το Μανχάταν με τους Queens και κάλεσε τον επιχειρηματία Edward A. MacDougall να αγοράσει όσο το δυνατόν περισσότερες εκμεταλλεύσεις κατά μήκος της προγραμματισμένης διαδρομής του μετρό. Η Queensboro Corporation του ανέπτυξε το Jackson Heights, δημιουργώντας μοναδικούς και δημοφιλείς συνεταιρισμούς κήπων και ιδιωτικές κατοικίες, εμπνευσμένες από το κίνημα της πόλης Garden City της Βρετανίας.

Μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, οι νέες εξελίξεις ήταν πιο πυκνοκατοικημένες και ένα αρχικό γήπεδο γκολφ ήταν πλακόστρωτο.

Ιστορική περιοχή Jackson Heights

Το 1993, η πόλη ονόμασε τον αρχικό χώρο των κήπων του Jackson Heights, μια ιστορική συνοικία. Το Landmarking ήταν αποτέλεσμα της εκστρατείας της ομάδας Jackson Heights Beautification Group (JHBG) για την αναζωογόνηση της γειτονιάς. Έχει βοηθήσει να εμπνεύσει την υπερηφάνεια στις αρχικές λεπτομέρειες των co-ops και Αγγλικών Κήπων σπίτια. Αλλά για ορισμένους ιδιοκτήτες, οι απαιτήσεις ορόσημων καθυστερούν τις επισκευές.

Για μια μεγάλη τοπική ιστορία, διαβάστε το Jackson Heights, A Garden in the City από τον Daniel Karatzas. Ή μπορείτε να παρακολουθήσετε τις περιηγήσεις JHBG της περιοχής.

Πράσινοι χώροι και ετήσιες εκδηλώσεις

Το μόνο δημόσιο πάρκο στο Jackson Heights είναι γεμάτο, το μαύρο Travers Park (34η Ave μεταξύ 77ης και 78ης Sts), επίσης το site των καλοκαιρινών συναυλιών της Κυριακής και της αγοράς αγροτών .

Πολλοί από τους προπολεμικούς συνεταιρισμούς διαθέτουν κοινόχρηστους, ιδιωτικούς κήπους, ο καθένας για ένα τετράγωνο πόλης σε μήκος. Οι κήποι είναι ανοιχτοί στο κοινό μία φορά το χρόνο για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το JHBG.

Τοπικά παιδιά και πολιτικοί πορεύονται στην ετήσια παρέλαση αποκριών. Η γιορτή υπερηφάνειας της επιτροπής Queens Lesbian and Gay Pride ξεκινάει στη γειτονιά.

Εγκλήματα και ασφάλεια στα ύψη Jackson

Το Jackson Heights είναι μια ασφαλή γειτονιά, αν και πάντοτε πληρώνει για να είναι πιο προσεκτικός κάτω από το μετρό στη λεωφόρο Roosevelt ή στη πολυσύχναστη βόρεια λεωφόρο. Η διακίνηση ναρκωτικών δεν αποτελεί πλέον το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε τη δεκαετία του 1980.

Ο 115ος περιβόλος (συμπεριλαμβανομένων του North Corona και του East Elmhurst) ανέφερε τα ακόλουθα εγκλήματα για το έτος μέχρι σήμερα (6/5/05): 2 δολοφονίες (1 το 2004), 23 βιασμοί (23 το 2004), 158 ληστείες το 2004), 97 αδικηματικές επιθέσεις (91 το 2004) και 216 διαρρήξεις (206 το 2004).

Βασικά στοιχεία γειτονιάς