Οδηγός Προορισμού RV: Σπήλαια Carlsbad

Ένας οδηγός προορισμού του RVer στα σπήλαια Carlsbad

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι οραματίζονται Εθνικά Πάρκα, πιθανότατα σχηματίζουν μια εικόνα στο κεφάλι τους περιαγωγής βουβάλου, ραγισμένες κορυφές και πυκνά δάση. Αυτό ισχύει για πολλά από τα Εθνικά μας Πάρκα, αλλά μια περιοχή μετατρέπει την ιδέα του παραδοσιακού Εθνικού Πάρκου στο κεφάλι του, κυριολεκτικά. Αντικαταστήστε τις χιονισμένες κορυφές για τεράστιες υπόγειες σπηλιές και αρχίστε να έχετε μια ιδέα για το εθνικό πάρκο Carlsbad Caverns του Νιού Μεξικού.

Ας εξερευνήσουμε αυτό το πάρκο περιλαμβάνοντας μια σύντομη ιστορία, πού να πάμε και τι να κάνουμε στο Carlsbad Cavern, καθώς και πού να μείνουμε και πότε να πάμε.

Μια σύντομη ιστορία του εθνικού πάρκου σπηλαίων Carlsbad

Για πολύ καιρό, η περιοχή που θα γίνει Carlsbad Caverns ήταν περισσότερο εδώ λέει από ένα αποδεκτό εθνικό θησαυρό. Ο περίεργος εξερευνητής Jim White ανακάλυψε και διερεύνησε τα σπήλαια σε όλη την εφηβεία του και στην ενήλικη ζωή του. Μέσα από την αφήγηση, την αυτοπροβολή και τους συναρπαστικούς εξαγωγείς γουάνου, ο Jim White τελικά κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους για τη σημασία και τη γεωλογική αξία του σπηλαίου. Στις 25 Οκτωβρίου 1923 ο Πρόεδρος Calvin Coolidge υπέγραψε τη νομοθεσία που δημιούργησε το Εθνικό Μνημείο του Σπηλαίου της Carlsbad και η περιοχή έλαβε τελικά το πλήρες καθεστώς του Εθνικού Πάρκου από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 14 Μαΐου 1930.

Πού να μείνετε στο Carlsbad Caverns National Park

Carlsbad Cavern είναι ένα από τα μικρότερα Εθνικά Πάρκα και βρίσκεται σε γη που έχει κηρυχθεί έρημο έτσι δεν υπάρχει πάρκο κυρώσεις περιοχές για να παρκάρετε RV σας στο Carlsbad ίδια.

Υπάρχουν διάφορες κοντινές επιλογές, αν θέλετε τα χρήματα να επιστρέψουν απευθείας στην περιοχή προτείνουμε Brantley Lake State Park. Μια άλλη μεγάλη επιλογή βρίσκεται στο Carlsbad KOA που δεν είναι μόνο μεγάλη για την εγγύτητά του κοντά στο πάρκο αλλά έκανε τα καλύτερα πάρκα RV μας στη λίστα του Νιου Μεξικού . Και τα δύο πάρκα βρίσκονται στο Carlsbad του Νέου Μεξικού.

Τι να κάνετε μόλις φτάσετε στο εθνικό πάρκο των σπηλαίων του Carlsbad

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη κλήρωση του Carlsbad είναι η εξερεύνηση των ίδιων των σπηλαίων. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι μια ξενάγηση στο σπήλαιο με αυτο-καθοδήγηση και είναι εύστοχα το Big Room. Εάν οι επισκέπτες αναζητούν κάτι πιο συναρπαστικό από εκεί μια μεγάλη ποικιλία σπηλαίων και διερευνητικών ευκαιριών που κυμαίνονται σε βαθμό δυσκολίας και το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει.

Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτές τις διαφορετικές περιοχές μέσα από την αυτο-εξερεύνηση όπως το Natural Entrance Tour ή τις εκδρομές ξεναγήσεων, όπως το να δούμε την αίθουσα του Λευκού Γίγαντα. Σιγουρευτείτε ότι ξέρετε τι είστε αντιμέτωποι πριν να εγγραφείτε για αυτές τις εκδρομές, όπως μερικοί μπορεί να είναι μάλλον δύσκολο και επίπονο.

Όχι η διασκέδαση βρίσκεται κάτω από το έδαφος. Το Carlsbad Caverns βρίσκεται σε μια γραφική περιοχή του τοπίου του Νέου Μεξικού που βρίσκεται κοντά στην Οροσειρά της Γουαδελούπης. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδήλατο ή να ταξιδέψετε στην περιοχή για να εξερευνήσετε τη φυσική χλωρίδα και πανίδα. Carlsbad σπήλαια κάνει για κάποια εξαιρετική νυχτερινή θέα του ουρανού έτσι φροντίστε να πετάξετε το τηλεσκόπιο σας σε RV σας ή να συνδέσετε με ένα από τα πάρκα που εγκρίθηκαν γεγονότα νυχτερινό ουρανό.

Υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που βρέθηκε στο Carlsbad που θα έκανε τον Batman περήφανη, τον πληθυσμό Βραζιλιάνων Free-Tailed Νυχτερίδες.

Κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της εποχής των bat, οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν γύρω από το υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου για να ακούσουν τους δασοφύλακες του πάρκου να μιλούν για τους κατοίκους που πετούν σπήλαιο πριν μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον εαυτό τους. Εκείνοι που επιθυμούν να ξυπνήσουν νωρίς μπορούν να πάρουν μια καλή εικόνα για τις νυχτερίδες που επιστρέφουν για να πάρουν την καθημερινή τους υπνηλία τους κατά την αυγή.

Πότε για να πάτε στο Εθνικό Πάρκο Caverns Carlsbad

Υπάρχει μόνο μία σεζόν για να δείτε τα σπήλαια Carlsbad στο μέγιστο και αυτή η εποχή είναι ο Ιούλιος μέχρι τον Αύγουστο . Αυτή η περίοδος δύο μηνών θεωρεί τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα των νυχτεριδίων του πάρκου και το μεγαλύτερο σούρουπο που δείχνει. Οι εξωτερικές θερμοκρασίες μπορεί να πάρουν μάλλον ζεστό το καλοκαίρι, αλλά δεν ανησυχούν στο σπήλαιο καθώς ο μέσος όρος είναι δροσερός κατά 56 μοίρες όλο το χρόνο, ίσως χρειαστεί να φέρετε ένα ελαφρύ μπουφάν ακόμη και τον Ιούλιο.

Έτσι, αντί να σκέφτεστε μόνο τις αναρτήσεις και τις αναρτήσεις στα περισσότερα Εθνικά Πάρκα, σκεφτείτε να κάνετε κάθοδο για αλλαγή στο Cavern Carlsbad.

Οι μοναδικοί γεωλογικοί σχηματισμοί του Σπηλαίου, οι εκπληκτικές απόψεις του νυχτερινού ουρανού και οι τεράστιες στήλες των νυχτερίδων καθιστούν ένα διασκεδαστικό χρόνο για τους RVers όλων των τύπων και ηλικιών. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από την παραδοσιακή εμπειρία του Εθνικού Πάρκου , δοκιμάστε τα σπήλαια Carlsbad.