Διαμάντι και κοσμήματα Way στη Νέα Υόρκη

Είστε περίεργοι για το Diamond District της Νέας Υόρκης; Μάθετε περισσότερα εδώ!

Η Diamond District της Νέας Υόρκης, γνωστή επίσης ως Diamond and Jewelry Way, βρίσκεται στην 47η οδό μεταξύ 5ης και 6ης λεωφόρου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά για διαμάντια, και πάνω από το 90% των διαμαντιών που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες έρχονται μέσω της Νέας Υόρκης, πολλά από αυτά μέσω εμπόρων στην περιοχή Diamond. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά στην περιοχή φιλοξενούνται πάνω από 2600 επιχειρήσεις διαμαντιών, πολλές από τις οποίες βρίσκονται μέσα στα 25 κέντρα κοσμημάτων του δρόμου.

Κάθε ανταλλαγή είναι κατ 'οίκον περίπου 100 διαφορετικών εμπόρων, το καθένα ανεξάρτητα ανήκει και λειτουργεί, αλλά υπάρχουν επίσης μεγαλύτερα καταστήματα κατά 47th Street για ψώνια επίσης.

Στην περιοχή Diamond, μπορείτε να βρείτε ακριβώς κάθε είδος κοσμημάτων που επιθυμείτε, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε και οι τιμές μπορούν να φτάσουν έως και 50% της λιανικής πώλησης. Τα καταστήματα εξυπηρετούν τόσο χονδρεμπόρους όσο και ιδιώτες πελάτες, αλλά θα έχετε τα καλύτερα ψώνια επιτυχίας αν έχετε κάνει την έρευνά σας και ξέρετε τι ψάχνετε. Περάστε κάποιο χρόνο μάθετε για τα διαμάντια πριν πάτε για ψώνια για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένος καταναλωτής και είστε σε θέση να κατανοήσετε την ορολογία που θα χρησιμοποιήσουν οι πωλητές. Ο ιστότοπος της 47ης οδού Business Improvement District έχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για την εκπαίδευσή σας για τα διαμάντια, τα κοσμήματα και τις πολύτιμες πέτρες.

Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη περιοχή για να πουλήσει το χρυσό και κοσμήματα, πάρει σπασμένα κοσμήματα επιδιορθωμένο ή έχουν έθιμο εργασίας.

Με τόσους πολλούς προμηθευτές που βρίσκονται σε τέτοια στενή εγγύτητα, έχετε το πλεονέκτημα της ανταγωνιστικής τιμολόγησης και της ευκολίας σύγκρισης των αγορών. Η περιοχή είναι επίσης πολύ ασφαλής (αν και θα πρέπει να γνωρίζετε πάντα το περιβάλλον σας) λόγω του αριθμού των εμπόρων και της επιθυμίας τους για πρόσθετη ασφάλεια και αστυνομική παρουσία.

Συμβουλές για ψώνια Diamond Way

Το Club Diamond Dealers και η Ιστορία της Περιφέρειας Diamond

Η πρώτη περιοχή διαμαντιών και κοσμημάτων της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην Maiden Lane, αρχίζοντας γύρω στο 1840. Σήμερα, η Diamond Dealers Club, η μεγαλύτερη εμπορική οργάνωση με διαμάντια στις ΗΠΑ, εδρεύει στην 47η και την 5η Λεωφόρο. Αρχικά βρίσκεται στην οδό Nassau, ενώ μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο αυξήθηκε ο αριθμός διαμερισμάτων διαμαντιών που μετανάστευσαν από την Ευρώπη, καθιστώντας απαραίτητη την ευρύτερη θέση και, ως εκ τούτου, την αναβάθμιση στην 47η οδό από την αρχική θέση του στο κέντρο της πόλης.

Η κίνηση καθιέρωσε την 47η οδό ως Diamond District της Νέας Υόρκης, όπου οι επιχειρήσεις χειρίζονται τα πάντα, από την εισαγωγή ακατέργαστων διαμαντιών στην παραγωγή και την πώληση κοσμημάτων κοσμημάτων με διαμάντια.

Βασικά στοιχεία διαμαντιών: