Φεστιβάλ Ντέρμπι του Κεντάκυ Μεγάλο μπαλόνι λάμψη και φυλή

Πέντε εκδηλώσεις σε ένα φεστιβάλ μπαλονιών

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε το ετήσιο Φεστιβάλ Kentucky Derby Great Balloon Race και το ετήσιο Kentucky Derby Festival Great Glow Balloon; Λοιπόν, προσθέστε μερικά ακόμα γεγονότα μπαλονιών και θα έχετε το Great BalloonFest. Όλα τα παρακάτω γεγονότα χρηματοδοτούνται από την αμερικανική τράπεζα, μία από τις σημαντικότερες χρηματοδότες του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Kentucky Derby Festival για ώρες και περισσότερες πληροφορίες.

Όλα τα μπαλόνια είναι μέρος της διασκέδασης του Κεντάκι Ντέρμπι!

Κένεντι Ντέρμπι Φεστιβάλ Πρόκληση πλήρωμα

Πού: το Fest-A-Ville του Kroger στην προκυμαία
Στην εκδήλωση αυτή, τα πληρώματα μπαλονιών ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παραμείνουν στο δρόμο και να ολοκληρώσουν μια πρόκληση. Να πάρει μια σακούλα από σπόρους bluegrass πιο κοντά σε ένα συμφωνημένο στόχο, για παράδειγμα.

Φεστιβάλ του Κεντάκι Ντέρμπι Μεγάλη λάμψη με μπαλόνια

Πού: το Fest-a-Ville του Kroger στην προκυμαία
Μια μικρότερη έκδοση του Balloon Glow, τα πλήθη είναι πιο αδύνατα σε αυτό το γεγονός. Έτσι, αν και μπορεί να είναι λίγο λιγότερο θεαματικό από το Glow Balloon, οι επισκέπτες μπορούν να προσεγγίσουν τα ίδια τα μπαλόνια και να συνομιλήσουν με τους πιλότους του μπαλονιού.

Φεστιβάλ του Κεντάκι Ντέρμπι Μεγάλη διοργάνωση με βόλτα με ριπές

Πού: Ξεκινά στο Bowman Field
Ο χρόνος αυτής της κούρσας είναι συγχρονισμένος με τους επιβάτες της περιοχής. Παρακολουθήστε τα μπαλόνια απογείωσης στο Bowman Field ή παρακολουθήστε τις πολύχρωμες σφαίρες που επιπλέουν στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Ohio από το παράθυρο του γραφείου σας.

Φυσικά, αυτά τα γεγονότα εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες. Οι διαδρομές και οι ώρες υπόκεινται σε αλλαγές εάν υπάρχει κακός καιρός.

Φεστιβάλ του Κεντάκι Ντέρμπι Great Glow Glow
Πού: Εκθεσιακό Κέντρο του Κεντάκυ (υπάρχει ένα τέλος στάθμευσης στο Κέντρο Εκθέσεων του Κεντάκυ)
Αυτό είναι ένα πολυάσχολο ετήσιο γεγονός με ολόκληρες οικογένειες που κάνουν μια βραδιά από αυτό.

Οι πύλες συνήθως ανοίγουν γύρω στις 6 μ.μ. και είναι τροφή για πώληση και βόλτες. Στη συνέχεια, όταν είναι σκοτεινό, συνήθως γύρω στις 9 μ.μ., οι πιλότοι αρχίζουν να πυροβολούν τους καυστήρες τους. Στη συνέχεια τα μπαλόνια λάμπει και λάμπει κατά του νυχτερινού ουρανού του Κεντάκυ. Κάποιοι επιλέγουν να καθίσουν και να παρακολουθήσουν τη λάμψη από απόσταση, ενώ άλλοι ανακατεύονται από το μπαλόνι στο μπαλόνι, μιλώντας σε πιλότους για το άθλημα του αερόστατου με ζεστό αέρα. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν με Pin Pegasus .

Φεστιβάλ του Κεντάκι Ντέρμπι Μεγάλη φυλή με μπαλόνια

Πού: Bowman Field
Αυτός ο αγώνας μπαλόνι έχει αυξηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρώτος αγώνας Balloon Race του Kentucky Derby πραγματοποιήθηκε το 1973. Εκείνη τη χρονιά συμμετείχαν μόνο επτά μπαλόνια και οι γιορτές πραγματοποιήθηκαν στο πάρκο Iroquois - το ίδιο πάρκο που είναι γνωστό για πεζοπορία, ποδηλασία, στίλβωση και πολλά άλλα. Ο αγώνας έχει εξελιχθεί σε δύο πρωινές φυλές, προσφέροντας σε όλους περισσότερες ευκαιρίες να δουν την ομορφιά των αερόστατων ζεστού αέρα κατά την πτήση.