Κένεντι Ντέρμπι Πήγασος Πίνς

Όταν είναι η εποχή του Ντέρμπι στο Λούισβιλ, Κ.Υ., ακούτε πολλές συζητήσεις σχετικά με τους Pegasus Pins. Τι είναι Pin Pegasus; Οι καρφίτσες είναι μέρος του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ, μια γιορτή για όλα τα πράγματα Derby δύο εβδομάδες πριν από τα άλογα που τρέχουν τον αγώνα. Εάν είστε νέοι στο Λούισβιλ, ή στην πρώτη επίσκεψή σας στο Κεντάκι Ντέρμπι, μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το φεστιβάλ και τις καρφίτσες.

Ποιος παράγει τις ακίδες του Πήγασου;

Το Φεστιβάλ Ντέρμπι του Κεντάκυ είναι μια σειρά από εκδηλώσεις για να γίνουν όλοι σε μια εορταστική διάθεση του Derby, ο εορτασμός διοργανώνεται από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φέρει το ίδιο όνομα.

Το Φεστιβάλ Derby αποτελείται από πάνω από 70 εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των 2 εβδομάδων πριν από το Derby του Κεντάκυ. Η έναρξη του φεστιβάλ των εκδηλώσεων είναι Thunder Over Louisville . Οι καρφίτσες φοριούνται για να δείξουν την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση του Derby Festival.

Πόσο είναι αυτοί;

Οι μεμονωμένες καρφίτσες είναι 5 δολάρια όταν τις αγοράζετε εκ των προτέρων. Εάν τα αγοράσετε σε μια εκδήλωση, θα μπορούσαν να κοστίζουν περισσότερα. Μερικές φορές μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορές για αγορά πολλαπλών. Για παράδειγμα, μια οικογένεια πέντε πακέτα μπορεί να είναι διαθέσιμη. Τα πακέτα οικογένειας περιλαμβάνουν πέντε καρφίτσες, το καθένα με διαφορετικό χρώμα, για 20 δολάρια. Οι πωλήσεις από τις καρφίτσες αποτελούν το 20% του προϋπολογισμού του Derby Festival.

Τι με παίρνουν;

Οι αγοραστές των καρφίτσες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πάνω από 30 εκδηλώσεις φεστιβάλ , συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων του Great Balloon , του πάρτυ προεπισκόπησης παρέλασης και όλων των εκδηλώσεων στο Fest-A-Ville της Kroger. Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε μπροστά, διότι οι δύο εβδομάδες του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ είναι γεμάτες με εκδηλώσεις.

Οι άνθρωποι συλλέγουν τα πεύκα του Πήγασου;

Ναί! Οι καρφίτσες φαίνονται διαφορετικοί κάθε χρόνο. Μερικά χρόνια υπήρχαν ακόμη και συγκεκριμένες καρφίτσες για τα άτομα που συμμετείχαν σε ορισμένες εκδηλώσεις όπως ο αγώνας του μεγάλου μπαλονιού. Αν ενδιαφέρεστε για την συλλογή pin, ξέρετε ότι υπάρχουν συμβάντα εμπορίας pin που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν Derby.

Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα συναλλαγών pin στην σελίδα Pin Pegasus.

Πού μπορώ να πάρω ένα;

Εάν κάνετε ψώνια μέσα και γύρω από το Λούισβιλ κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ντέρμπι, οι Pegasus Pins θα είναι δύσκολο να χάσουν. Οι καρφίτσες πωλούνται σε πάνω από 1.000 καταστήματα λιανικής πώλησης και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ακόμη και σε καταστήματα παντοπωλείων. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά όταν ψωνίζετε στο Greater Louisville ή στη νότια Ιντιάνα και θα τα δείτε.

Έχω ψάξει για Pinsus Πήγασος και εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει κανένα

Δοκιμάστε μία από αυτές τις θέσεις. Το Belle of Louisville, Circle K, Ομοσπονδιακή Ένωση Πιστωτικών Κρατήσεων, CVS, Derby Dinner Playhouse, Πέμπτη Τρίτη Τράπεζα, Νηπιαγωγείο Frank Otte, Kroger, Επιστημονικό Κέντρο Λούισβιλ, Κέντρο Επισκεπτών Λούισβιλ, Γραφείο Τουρισμού της Νότιας Ινδίας, !, Η αμερικανική τράπεζα, η ValuMarket, η Walgreens.

Γιατί ονομάζονται καρφίτσες του Πήγασου;

Ένας Πήγασος είναι μυθολογικό φτερωτό άλογο. Το σύμβολο συνδέεται συχνά με την τέχνη και τη δύναμη, δύο ιδιότητες που το Φεστιβάλ του Κεντάκυ Ντέρμπι προσπαθεί να μιμηθεί. Ο Πήγασος είναι το σύμβολο του Φεστιβάλ Ντέρμπι του Κεντάκυ και ζει δυνατά στην παλαιότερη εκδήλωση του Derby Festival, το Pegasus Parade , ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιείται την Πέμπτη πριν από το Kentucky Derby.

Πού πηγαίνουν τα χρήματα που ξοδεύω στις Πινέζες;

Χορηγίες (τα 5 δολάρια, ή περισσότερο, αν θέλετε, πληρώνονται για τις καρφίτσες) χρηματοδοτούν το Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός υποστηρίζει την παρέλαση Thunder Over Louisville και πολλά άλλα γεγονότα του Derby.