Λεπτομέρειες για το Thunder Over Louisville

Το 2016 σηματοδοτεί την 27η ετήσια Thunder Over Louisville. Κάθε χρόνο έχει ένα θέμα, το θέμα 2016 Thunder Over Louisville: Δεν υπάρχουν συνημμένα.

Top 5 Thunder Over Συμβουλές Λούισβιλ

Θα υπάρξει μουσική για Thunder Over Louisville;

Φυσικά! Εκτός από τα πυροτεχνήματα, την εκπομπή αέρα και τους εκθεσιακούς χώρους κατά μήκος του ποταμού Ohio, η μουσική είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό όταν πολλοί άνθρωποι σκέφτονται Thunder Over Louisville. Για το 2016, το Φεστιβάλ Ντέρμπι του Κεντάκυ-το οποίο συντονίζει και οργανώνει τον Thunder Over Louisville - έχει την Ορχήστρα του Λούισβιλ που παρέχει την ηχητική λωρίδα για την παράσταση πυροτεχνημάτων.

Η μουσική θα είναι φρέσκια και νέα, με πρωταγωνιστή τον Thunder. Η οργάνωση έχει μοιραστεί ότι μερικά από τα τραγούδια θα είναι εξοικειωμένα, όμως. Παίρνουν μουσική από δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως το σακάκι μου Morning Jacket, η Katy Perry, ο Michael Jackson και η Metallica.

Γιορτάζοντας Thunder στο Κέντρο Cressman

Διασκεδαστικά γεγονότα για το Louisville, KY

Δεν είναι το σακάκι μου από το Λούισβιλ;

Ναί! Το Morning Jacket μου είναι μια ροκ μπάντα από το Louisville. Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Jim James είναι τοπικός διασημότητα. (Λοιπόν, όλο το σακάκι μου είναι, αλλά ο Jim James σημειώνεται πιο συχνά) Η μπάντα συνεργάζεται επίσης με τοπικούς καλλιτέχνες. Για παράδειγμα, όταν εκτελούν ζωντανά, είναι γνωστοί για τη χρήση μαριονέτας μεγάλης κλίμακας από την κουκλοθεατρική ομάδα Louisville Squallis Puppeteers. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1998 και εξακολουθεί να κυκλοφορεί άλμπουμ.

Γιατί ο Thunder Over Louisville συμβαίνει κάθε Απρίλιο;

Εντάξει, μην ρωτάς αυτό το ερώτημα δημοσίως! Αλλά εδώ είναι το κοκαλιάρικο: Thunder Over Louisville είναι η επίσημη έναρξη της εποχής Derby.

Τι είναι η εποχή του Ντέρμπι; Η σεζόν του Ντέρμπι είναι οι εβδομάδες των γεγονότων που οδηγούν στο ντέρμπι του Κεντάκυ. Τα γεγονότα είναι συγκεντρωμένα από το Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ και υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτι που συμβαίνουν επίσης. Οι περισσότερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν με Pin Pegasus και αν ψάχνετε για ένα γεγονός εκτός των προσφορών του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ, δείτε το Cherokee Triangle Art Fair.

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι θέλουν να σκεφτούν Thunder ως κάτι ξεχωριστό από το Ντέρμπι, ότι οι εορτασμοί της ημέρας και ο πολύχρωμος ουρανός τη νύχτα είναι απλά ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσουμε την αρχή της άνοιξης.

Υπάρχει αεροπορική επίσκεψη προγραμματισμένη για το 2016;

Ναί! Φυσικά! Θα υπάρξει μια υπέροχη εκπομπή αέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας πάνω από το κέντρο της πόλης Λούισβιλ. Τα αεροσκάφη θα πετάξουν και θα κάνουν ακροβατικές καταδύσεις πάνω από τον ποταμό Οχάιο και την γύρω ακτογραμμή ιδιοκτησία. Συμπεριλαμβανόμενα φυλλάδια είναι η ομάδα αλεξιπτωτιστών των ΗΠΑ Navy, οι Leap Wrogs, η δοκιμαστική ομάδα T-28 Trojan Horsemen και πολλά άλλα.

Πότε είναι Thunder Over Louisville 2016;

Δεδομένου ότι το Derby είναι πάντα το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, Thunder Over Louisville πέφτει πάντα τον Απρίλιο. Το 2016, Thunder Over Louisville είναι Σάββατο, 23 Απριλίου. Θα υπάρξουν πράγματα σε όλη την ημέρα, αλλά τα αεροπλάνα θα αρχίσουν να πετούν γύρω στις 3 μ.μ. και να ψυχαγωγήσουν πλήθη όλο το απόγευμα. Τα πυροτεχνήματα δεν αρχίζουν μέχρι να είναι σκοτεινά, αφού όλα τα αεροπλάνα είναι ασφαλή και έξω από τον ουρανό. Το σχέδιο είναι να ακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα την αεροπορική επίδειξη στις 9:30 μ.μ.

Top 5 Thunder Over Συμβουλές Λούισβιλ

Εάν παρακολουθείτε την εκδήλωση, γνωρίζετε ότι είναι μια παράδοση για πολλές οικογένειες να περάσουν όλη την ημέρα στο κέντρο της πόλης. Έτσι, μπορεί να είναι δύσκολο να μπείτε μέσα και έξω από το κέντρο της πόλης.

Να είστε έτοιμοι να σταθμεύσετε για την ημέρα και να συσκευάσετε μια τσάντα με αυτό που θα χρειαστείτε καθώς ίσως χρειαστεί να παρκάρετε μακριά από το συμβάν. Είναι έξυπνο να φέρετε ένα πιο ζεστό στρώμα ρούχων γιατί γίνεται πιο κρύο και νύχτα μαζί με τα γυαλιά ηλίου και το αντηλιακό για να σας πάρει μέσα από τη ζέστη της ημέρας.

Υπάρχει φαγητό στο Thunder;

Υπάρχουν πολλά μέρη για φαγητό κατά μήκος και κοντά στην προκυμαία. Τα εστιατόρια κατά μήκος της Main Street είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και το Thunder Chow Wagon είναι μια υπαίθρια αγορά (είδος) όπου μπορείτε να αγοράσετε δίκαιη τροφή όπως μπάρμπεκιου τράβηξε χοιρινό κρέας, ψητό κοτόπουλο, στήθος με σάλτσα Derby, σάντουιτς με τα νύχια, γυροσκόπια, kabobs, ιταλικά σούπας κέικ, παγωτά, τηγανητά καραμέλα, φραγκοστάφυλο φραουλών, φρέσκια λεμονάδα, fajitas, κατεψυγμένα daiquiris, κατεψυγμένα μαργαρίτες, σκύλους καλαμποκιού, λουκάνικα, μπριζόλα τυριού Philly, χάμπουργκερ και πολλά άλλα.

Υπάρχει συχνά ζωντανή μουσική και η έλξη είναι κοντά στις αποδράσεις καρναβαλιού, επίσης.