Διασκέδαση με επικεφαλής τον αγωνιστικό χώρο και το τυχερό παιχνίδι του Oaklawn

Το Oaklawn ανακοίνωσε πρόσφατα μερικές επερχόμενες συναυλίες για τη σειρά τους στο Finish Line Theatre. Αυτή είναι η όγδοη σεζόν για τη σειρά θεάτρων της σειράς Finish Line. Η σειρά θεάτρων της σειράς Finish Line φέρνει ως επί το πλείστον παλιές αλλά καλούδια, και η οικεία ρύθμιση σημαίνει ότι δεν υπάρχει κακό κάθισμα στο σπίτι. Το Oaklawn είναι τόσο άνετο, δεν θα εκπλαγούσα αν είδες ένα από τα headliners στο ηλεκτρικό κέντρο τυχερών παιχνιδιών μετά την παράσταση.

Ποτέ δεν ξέρεις. Τα Hot Springs είναι πολύ περίεργα .

Πρώτα στις 2 Μαΐου, ο Gladys Knight θα εμφανιστεί. Ο Ιππότης είναι γνωστός ως "Empress of Soul" και έχει κερδίσει βραβεία 7-Grammy και ήταν πιο δημοφιλής στη δεκαετία του '60 και του '70. Μερικές από τις επιτυχίες της περιλαμβάνουν: "Αυτό είναι που είναι φίλοι για", "Μεσημεριανό τρένο στη Γεωργία", "Ούτε ένας από μας (θέλει να είναι ο πρώτος που λέει αντίο)", και "το άκουσα μέσα από το αμπέλι". Απελευθέρωσε το τελευταίο της άλμπουμ το 2014. Ο Knight της Glady μπορεί ακόμα να το αφηγεί όπως πριν από δεκαετίες. Αυτό θα πρέπει να είναι μια μεγάλη επίδειξη.

Για τον κλασικό εραστή του ροκ, ο Steppenwolf εμφανίζεται στις 17 Ιουνίου. Το Steppenwolf ήταν η αρχική μπάντα "heavy metal" και ήταν πιο δημοφιλής στη δεκαετία του '70. Οι επιτυχίες τους περιλαμβάνουν το "Born to Wild", το "Magic Carpet Ride", το "Rock Me" και το "Monster".

Και η τελευταία πράξη που ανακοινώθηκε είναι οι Monkees (τουλάχιστον δύο από αυτές) στις 22 Ιουλίου, οι Mickey Dolenz και Peter Tork είναι σε περιοδεία για να προωθήσουν το άλμπουμ τους 50th Anniversary, "Good Times". Οι "Monkees" είναι γνωστοί για το pop bubblegum pop τους, όπως "Last Train to Clarksville", "I'm A Believer" και "Bellever." Άλλα μέλη του συγκροτήματος ήταν ο David Jones, ο οποίος πέθανε και ο Micheal Nesmith, t tour.

"Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές παραστάσεις που είχε ποτέ το Θέατρο της Φινλανδικής Γραμμής", δήλωσε ο Διευθυντής Marketing Kim Baron. "Από τότε που οι ημερομηνίες αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες των συγκροτημάτων, οι τηλεφωνικές μας γραμμές αναβοσβήνουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσδοκούν να ξαναζήσουν κάποιες υπέροχες αναμνήσεις που αυτοί οι θρυλικοί μουσικοί είναι βέβαιο ότι θα επικαλεστούν όταν θα φτάσουν στη σκηνή μας ».

Περισσότερες πράξεις αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. Τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση τον Μάρτιο και κρίνοντας από την απάντηση στην ανάρτησή τους στο Facebook, είναι υποχρεωμένα να πάνε γρήγορα.

Το Θέατρο Φινλανδικής Γραμμής είναι ένα οικείο θέατρο που φιλοξενεί περίπου 700 άτομα. Η σεζόν συναυλιών αρχίζει συνήθως στο τέλος της σεζόν. Μετά την εμφάνιση (ή πριν), μπορείτε να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό παιχνίδι του Oaklawn. Παρόμοια με τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών, έχουν καλά άρεσε μηχανές τυχερών παιχνιδιών, ηλεκτρικά παιχνίδια καρτών και ακόμη και πραγματικά παιχνίδια καρτών. Το Oaklawn προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για φαγητό, κάνοντας μια συναυλία την τέλεια βραδιά στην πόλη.

Το Oaklawn είναι ένα καθαρόαιμο κρουαζιερόπλοιο και κέντρο τυχερών παιχνιδιών. Είναι το σπίτι για τα ηλεκτρικά τυχερά παιχνίδια και άλλα είδη παιχνιδιού στο Αρκάνσας. Είναι πιο κοντά στο Little Rock από το Tunica και κατά τη διάρκεια της ζωντανής αγωνιστικής περιόδου, οι θεατές μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο για να δουν τον αγώνα Thoroughbreds σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες προετοιμασίας της χώρας για το Kentucky Derby. Η ζωντανή αγωνιστική περίοδος για το Oaklawn είναι από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, αλλά οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν και να τοποθετήσουν στοιχήματα σε αγώνες simulcast από όλη τη χώρα όλο το χρόνο. Το ηλεκτρικό κέντρο παιχνιδιών τους είναι επίσης ανοιχτό όλο το χρόνο.

Το Oaklawn και το θέατρο Finish Line απέχουν περίπου μία ώρα από το Little Rock στα ιστορικά Hot Springs.

Υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης για να δείτε και να κάνετε στα Hot Springs , συμπεριλαμβανομένων μερικών εξαιρετικών ευκαιριών για φαγητό, ιαματικών λουτρών και μερικών αξιοθέατων που δεν θα βρείτε αλλού. Μπορείτε να μάθετε για το χρόνο του Al Capone στο Αρκάνσας στο Μουσείο Γκάνγκστερ, να επισκεφθείτε το Μουσείο Επιστημών της Μέσης Αμερικής ή ακόμα και να παρακολουθήσετε μια ζωντανή διατροφή αλλιγάτορα. Τα Hot Springs διαθέτουν επίσης μερικά από τα ωραιότερα θέρετρα και ξενοδοχεία της περιοχής, όπως το Arlington και το Mountain Harbour Resort. Το Al Capone άρεσε το Arlington. Hot Springs είναι μια μεγάλη πόλη με πολλή ιστορία διασκέδασης. Ίσως να είναι διασκεδαστικό να κάνεις ένα σαββατοκύριακο της συναυλίας.