Πού μπορείτε να βρείτε βοήθεια για τις διακοπές στο Little Rock

Φιλανθρωπικά αιτήματα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και οι οργανώσεις αγωνίζονται να φτάσουν σε όλους. Η ζήτηση για βοήθεια είναι τόσο υψηλή, μερικοί από τους οργανισμούς αυτούς κλείνουν αιτήσεις βοήθειας για διακοπές, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων των ευχαριστιών, ήδη από τον Αύγουστο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους νωρίτερα.

Εάν χάσετε τις προθεσμίες, ένα καταφύγιο, τράπεζα τροφίμων ή τοπική εκκλησία είναι το καλύτερο σας στοίχημα για να πάρετε μια μικρή βοήθεια για διακοπές. Πολλές εκκλησίες θα προσεγγίσουν την περίοδο των διακοπών. Καθένας έχει διαφορετική μέθοδο για να ζητήσει βοήθεια. Το αίτημα για φαγητό και καταφύγιο είναι πάντα μεγαλύτερο το χειμώνα, λόγω του κρύου.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, έχω καταλόγους τραπεζών τροφίμων , καταφυγίων και υπηρεσιών δωρεάς παιχνιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το χρόνο, τα αγαθά και τα χρήματα. Αυτές οι λίστες είναι επίσης καλές θέσεις για να βρείτε βοήθεια. Μερικοί από αυτούς βοηθούν άμεσα τα άτομα, άλλοι βοηθούν μόνο τους οργανισμούς. Ορισμένα από αυτά τα μέρη παρέχουν βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάθε οργανισμό για περισσότερες πληροφορίες και προθεσμίες εφαρμογής.