Ιδέες της Ημέρας του Πατέρα στο Σαν Ντιέγκο

Ημέρα του Πατέρα 2014 είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία και φέτος πέφτει στις 15 Ιουνίου. Υπάρχουν πολλές ιδέες διασκέδασης για το πώς οι μπαμπάδες μπορούν να περάσουν την Ημέρα του Πατέρα στο Σαν Ντιέγκο. Από τις ιδανικές εμπειρίες για να περάσετε με τα ενήλικα παιδιά σε μια μέρα που είναι τέλεια διασκέδαση για τους πατέρες και τους μικρούς τους, οι μπαμπάδες στο Σαν Ντιέγκο και τα παιδιά στο Σαν Ντιέγκο έχουν πολλές επιλογές για τα δώρα του Πατέρα και τις δραστηριότητες που είναι πεμπτουσιάζοντας το Σαν Ντιέγκο.

Περιηγήσεις κρασιού και μπύρας για τον μπαμπά

Πάνω από 21 και έχει έναν μπαμπά που αγαπά το ποτήρι του pinot; Τον επεξεργαστείτε για μια ξεχωριστή περιήγηση με κρασιά με θέμα την Πατρίδα. Προσφέρεται από το San Diego Beer και το Wine Tours (επίσης γνωστό ως La Jolla Wine Tours), αυτή η νόστιμη περιήγηση θα σας πάρει εσάς και τον μπαμπά σας από το σπίτι ή το ξενοδοχείο σας και θα σας μεταφέρει σε τρία διαφορετικά οινοποιεία στο νομό San Diego. Θα έχετε κατά μέσο όρο 18 διαφορετικές γευστικές γεύσεις σε όλα τα τρία οινοποιεία και ενώ επισκέπτεστε τις αίθουσες γευσιγνωσίας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε εκπληκτική θέα και να μάθετε πώς δημιουργείται κάθε κρασί και τι του δίνει μοναδική γεύση. Τα τρόφιμα συμμετέχουν επίσης σε αυτή την περιοδεία και θα απολαύσετε το τυρί και τα φρούτα συν ένα αγρόκτημα για να τραβήξετε γκουρμέ πίτσα. Επιπλέον, ο μπαμπάς θα νιώθει ξεχωριστός όταν φεύγει με το δώρο του πατέρα του. Η τιμή της περιοδείας είναι $ 149 ανά άτομο και περιλαμβάνει μεταφορά, γευσιγνωσία κρασιού και φαγητό. Για τις ημερομηνίες και τις ώρες που είναι διαθέσιμες, επικοινωνήστε με το Beer και το Wine Tours στο San Diego στο 858-551-5115.

Μήπως ο μπαμπάς σας προτιμά την μπύρα πάνω από το κρασί; Τον επεξεργαστείτε για μια κρουαζιέρα Brunch Brunch με Πατέρες με Κρουαζιέρες Hornblower. Η κρουαζιέρα διαρκεί δύο ώρες και περιλαμβάνει μπουφέ με βραδινό γεύμα, με γευστικό σταθμό επιδόρπιο και απεριόριστη μπύρα, μιμόζα και σαμπάνια. Δωρεάν σόδα, χυμός, καφές και τσάι είναι επίσης διαθέσιμα. Η κρουαζιέρα ταξιδεύει συνήθως γύρω από τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο κάθε χρόνο και προσφέρει υπέροχη θέα στην προκυμαία και στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Ζωντανή ψυχαγωγία κρατιέται επί του σκάφους και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το φόντο του Σαν Ντιέγκο μπορούν να κατευθυνθούν προς το Sun Deck για ένα αφηγηματικό λογαριασμό για το τι βλέπετε από το πλοίο. Ο μπαμπάς συνήθως παίρνει ακόμη ένα δωρεάν δώρο - το δικό του σουβενίρ γυάλινο ποτήρι για να θυμάται την κρουαζιέρα. Η κρουαζιέρα Brunch Brunch Day of Father αναχωρεί από την προβλήτα του Σαν Ντιέγκο Grape Street στο 1800 N. Harbour Drive στο Σαν Ντιέγκο. Για περισσότερες τιμές και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε τις κρουαζιέρες Hornblower στο 1-888-467-6256 και ρωτήστε για τις διαθέσιμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των VIP αναβαθμίσεων.

Πάμε να πετάξουμε ένα χαρταετό

Το Μουσείο Νέων Παιδιών φιλοξενεί μια δραστηριότητα διασκέδασης για τους μπαμπάδες και τα μικρά παιδιά τους: ένα χαρταετό καθιστώντας τάξη για μικρά παιδιά ηλικίας 4 ετών και κάτω. Η οικοδόμηση του kite είναι μέρος του προγραμματισμού του Νηπιαγωγείου του Νέου Παιδιού, το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη του νου και της ανάπτυξης του σώματος των μικρών παιδιών. Αφού χτίσετε το χαρταετό, πηγαίνετε στην τοπική παραλία την Κυριακή για την Ημέρα του Πατέρα και περάστε την ημέρα απολαμβάνοντας τα κύματα και βλέποντας τον χαρταετό που χτίσατε μαζί ανεβαίνετε ψηλά στον ουρανό. Οι μεγάλες παραλίες όπως το Tamarack στο Carlsbad ή το Coronado Beach στο Coronado είναι εξαιρετικά μέρη για μια τέτοια δραστηριότητα. Το Νέο Παιδικό Μουσείο βρίσκεται στη λεωφόρο δυτικών νησιών 2000 στο Σαν Ντιέγκο και μπορεί να έρθει σε επαφή με το 619-233-8792.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να περάσετε την Ημέρα του Πατέρα στο Σαν Ντιέγκο;