Παραδοσιακοί σκοτσέζικοι αγώνες και πού να τους βρείτε

Πού να βρείτε παραδοσιακά παιχνίδια Scottisg και Highland Dancing στη Σκωτία

Οι παραδοσιακοί σκωτσέζικοι αγώνες παίζονταν στις πρώτες συναθροίσεις των σκλάβων στη Σκωτία. Πολύ πριν από τη Σκωτία είχε μια γραπτή ιστορία, οι άνδρες επέδειξαν τη φυσική τους ανδρεία και επέδειξαν τις ικανότητές τους μάχης και επιβίωσης στα βαριά αθλήματα που είναι γνωστά ως Highland Games.

Τα σκωτσέζικα παιχνίδια που είναι μοναδικά σε αυτά τα γεγονότα - συμπεριλαμβανομένης της πέτρινης ρίψης, της ρίψης του καβούρι και του ρυμουλκούμενου - ήταν αρχικά διαδηλώσεις ανδρισμού προς όφελος των ηγετών των φυλών και, φυσικά, των κοριτσιών.

Οι κοπέλες, εν τω μεταξύ, έδειξαν το λεπτό τους και τις χορευτικές δεξιότητές τους.

Η Κελτική Αναγέννηση

Τα φεστιβάλ, όπως συμβαίνει σήμερα, αποτελούν μέρος μιας γενικής αναγέννησης της Κελτικής που χρονολογείται από τις αρχές του 19ου αιώνα και είναι σε μεγάλο βαθμό μια βικτοριανή εφεύρεση. Οι εορτασμοί της σκωτικής κουλτούρας λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο, σε όλο τον κόσμο με το μεγαλύτερο που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Αμερική.

Αλλά οι καλύτερες και πιο αυθεντικές γιορτές του Highland για τις κελτικές παραδόσεις, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό εξακολουθούν να διεξάγονται στη Σκωτία μέχρι το καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου. Συμμετέχουν συνήθως σε διαγωνισμούς χορού Highland, αγωγούς τσάντας - σόλο και σε συγκροτήματα - και τα γραφικά βαριά αθλήματα . Τα γεγονότα που περιλαμβάνονται συνήθως ποικίλλουν κάπως μεταξύ των διαφόρων Αγώνων των Χωρών και των Συναυλιών

Τι είναι τα βαριά αθλήματα;

Μια ιδιαίτερη πτυχή των Highland Games, τα βαριά αθλήματα περιλαμβάνουν:

Highland Games - Πού να δείτε και να λάβετε μέρος

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα:

Σύνδεσμοι προς περισσότερα παιχνίδια Highland