Σπάζοντας στην αγορά πολυτελών ταξιδιών

Πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες επιθυμούν να μπουν στην αγορά πολυτελών ταξιδιών . Τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε την πώληση πολυτελών κρουαζιέρων πολυτελείας, βόλτες της Αρκτικής ή πολυτελή αφρικανικά σαφάρι; Η απάντηση είναι η δικτύωση μεταξύ των σωστών ομάδων και της εκπαίδευσης. Μερικά από αυτά απαιτούν μια οικονομική επένδυση, αλλά οι πράκτορες μπορούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν χωρίς κόστος. Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας, ισχυρίστηκε ότι ο μέσος μισθός ταξιδιωτικού πράκτορα από το 2008 ήταν περίπου 30.000 δολάρια ετησίως.

Με τη σωστή πελατεία και τη σκληρή δουλειά, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Σκεφθείτε να μάθετε με δωρεάν webinars που παρέχονται από τους tour operators και τις κρουαζιέρες που θέλετε να πουλήσετε. Εδώ είναι δέκα ταξιδιωτικοί πράκτορες, γραμμές κρουαζιέρας και ξενοδοχεία με δωρεάν webinars ή εκπαίδευση για να αναθεωρήσουν και να μάθουν από:

  1. Κρουαζιέρες κρύσταλλο
  2. Abercrombie και Kent
  3. Seabourn
  4. Πέντε μεγάλα
  5. Κρουαζιέρες Hapaq-Lloyd
  6. Κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου
  7. Marriott και Ritz Carlton
  8. Quark Expeditions
  9. G Adadventures
  10. Διακρατικά ξενοδοχεία

Δημιουργήστε ένα πολυτελές ταξιδιωτικό πράκτορα βιογραφικό.

Πιστοποιήσεις που μπορούν να αποκτηθούν για τους πράκτορες:

Πολυτελείς οργανώσεις ταξιδίων και ταξιδιωτικών πρακτόρων που θα εξετάσουν το ενδεχόμενο ένταξης:

  1. Η Παγκόσμια Ένωση Τουριστικών Γραφείων (WATA) είναι μια ομάδα ταξιδιωτικών πρακτορείων με εξαιρετικά δεοντολογικά πρότυπα και ταξιδιωτικές γνώσεις. Ένας οργανισμός ανά προορισμό επιτρέπεται να συμμετάσχει. Τα μέλη της WATA είναι εμφανή στην κοινότητα, συνήθως έχουν μακροχρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα και εξαιρετικές σχέσεις με τους προμηθευτές. Τα μέλη της WATA τηρούν έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας. Προσπαθούν να διατηρήσουν μια αναμφισβήτητη φήμη που δίνει στους πελάτες την εμπιστοσύνη στην αντιμετώπιση των καλύτερων.
  1. Virtuoso®. Ένα δίκτυο από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ελίτ ομάδα έχει την ιδιότητα μέλους μόνο με πρόσκληση. Υπάρχουν μόνο 330 οργανισμοί μέλη, με 7.200 ελίτ ταξιδιωτικούς συμβούλους με εξαιρετική εμπειρία στην πολυτελή ταξιδιωτική επιχείρηση. Το Virtuoso® συνδέει τους ταξιδιώτες με ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνδέεται με το Virtuoso.
  2. Πολυτελές Δίκτυο Ταξιδιών. Ένα μέλος της Virtuoso®, αναλαμβάνει τους πολυτελείς ταξιδιωτικούς ειδικούς ως ανεξάρτητους εργολάβους με μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία. Ο ισχυρισμός τους είναι να έχουν υψηλές προμήθειες, καθώς και να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές για πολυτελή ταξίδια, εκτός από την τρέχουσα εκπαίδευση συμβούλων ταξιδιών.
  3. CLIA.
  4. IATA.

Πολυτελή Εργαστήρια Ταξιδιών και Εκθέσεων

Υπάρχουν πολλά περιοδικά και άλλα μέσα ενημέρωσης για να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την πολυτελή ταξιδιωτική βιομηχανία. Εξετάστε μια συνδρομή στο Condè Nast Traveler, το περιοδικό Luxury Travel, ή ακόμα και να παρακολουθήσετε το κανάλι ταξιδιού και να αναζητήσετε τμήματα που προορίζονται για ταξίδια πολυτελείας.

Τα πολυτελή ταξίδια μπορούν να είναι μια πολύ επικερδής επιχείρηση για πράκτορες που κάνουν μια επένδυση για να μάθουν για την επιχείρηση και να επενδύσουν οικονομικά επίσης. Οι εύποροι ταξιδιώτες θέλουν έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο που είναι ο κορυφαίος στην επιχείρηση και γνωρίζουν την επιχείρηση που προσφέρουν.