Τι είναι Ταξιδιωτικός Συνεργάτης και ποιο είναι το καλύτερο;

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Ταξιδιωτικούς Συνεργάτες για να πάρετε μια συμφωνία στο επόμενο ταξίδι σας

Ένας συγκεντρωτής είναι ένας ιστότοπος που αναζητά προσφορές σε πολλούς ιστότοπους και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε ένα μέρος. Γιατί να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Νέα Υόρκη για Λονδίνο; Αν θέλετε να βρείτε φτηνές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς Λονδίνο, μπορείτε να καθίσετε και να ελέγξετε τις American Airlines και, στη συνέχεια, τις British Airways και στη συνέχεια Iceland Air και στη συνέχεια ... ή να κατευθυνθείτε κατευθείαν σε μια ιστοσελίδα όπως το Skyscanner, η οποία θα ελέγχει εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες ταυτόχρονα και θα σας δείξει ποια είναι η φθηνότερη.

Είναι πραγματικά τόσο απλό! Με την επικεφαλίδα σε έναν συγκεντρωτή, είστε σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε μια φτηνότερη πτήση από ό, τι αν είχατε αναζητήσει με το χέρι, και θα εξοικονομήσετε τόσο πολύ χρόνο και κάνοντας έτσι.

Επειδή οι φοιτητές είναι μια ειδική κατηγορία για τους εαυτούς τους, συχνά θα βρείτε το φτηνότερο αεροπορικό εισιτήριο χρησιμοποιώντας μια αναζήτηση φοιτητικών ταξιδιωτικών πρακτορείων - μαθητές αεροπορικών εισιτηρίων φοιτητών όπως το STA Travel μπορούν συχνά να κερδίσουν τις καλύτερες τιμές που μπορούν να βρουν οι συνθέτες, "τα ναύλα, ενώ η STA ψάχνει για τους ναύλους που σχετίζονται με τους σπουδαστές. Είναι πάντοτε καλή ιδέα να ελέγξετε την τιμή αεροπορικού εισιτηρίου των φοιτητικών ταξιδιωτικών πρακτορείων έναντι της τιμής που έχει βρεθεί από έναν συνάδελφο, όμως, καθώς δεν είναι συνεπής ως προς το ποια θα είναι η φθηνότερη. Σε γενικές γραμμές, αν είστε φοιτητής και θέλετε να πετάξετε, το STA θα πρέπει να είναι η πρώτη σας στάση.

Ποιοι συνεταιρισμοί είναι καλύτεροι;

Υπάρχουν δεκάδες ταξιδιωτικοί aggregators εκεί έξω, γι 'αυτό θα προτείνω τα λίγα που πάντα ελέγχει πριν από την κράτηση των πτήσεων μου.

Skyscanner: Εάν έχετε επιλέξει ένα μόνο agregator κατά την διάρκεια της έρευνας σας, κάντε Skyscanner. Το Skyscanner είναι η νούμερο ένα επιλογή μου, καθώς σχεδόν πάντα σας δίνει την φθηνότερη τιμή στις πτήσεις. Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας είναι να κοιτάζω τις πτήσεις για ένα ολόκληρο μήνα για να βρω την ημερομηνία που είναι φθηνότερη και να ψάξω από την τοποθεσία μου σε "παντού" για να δούμε πού μπορώ να πετάξω φθηνά.

Είναι υπέροχο για την οικοδόμηση έμπνευσης ταξιδιού και την εξέταση των προορισμών που μπορεί να μην θεωρήσατε αρχικά να πετάτε.

Adioso: Το Adioso κατευθύνει προς το Skyscanner, όπως μου αρέσει να χρησιμοποιώ την απλή μηχανή αναζήτησης. Το Adioso έχει μερικά όμορφα χαρακτηριστικά που το Skyscanner δεν το κάνει. Μπορείτε να αναζητήσετε από την τρέχουσα τοποθεσία σας "κάπου ζεστό" ή "μια πόλη προϋπολογισμού" ή "ένα τοπικό φεστιβάλ", ανάλογα με ό, τι έχετε στη διάθεση, που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό! Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση ανά ηπειρωτική χώρα και σε ένα ευρύ φάσμα ημερομηνιών, το οποίο δεν σας επιτρέπουν πολλοί άλλοι συγκεντρωτές.

Οι Πτήσεις Google: Οι Πτήσεις Google είναι εύχρηστες και έχουν μια δροσερή λειτουργία χαρτογράφησης για να σας βοηθήσουν να δείτε εύκολα πού μπορείτε να πετάξετε οικονομικά στον προϋπολογισμό σας κοιτάζοντας έναν χάρτη του κόσμου. Οι πτήσεις Google θα βρουν περιστασιακά φθηνότερες τιμές από αυτές του Skyscanner ή του Adioso, οπότε αν δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι με την τιμή που έχετε δώσει με αυτούς τους συγκεντρωτές, κατευθυνθείτε εδώ δίπλα για να δείτε εάν σας προσφέρει καλύτερη τιμή.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους συνεταιρισμούς για διαμονή

Οι συνδιοργανωτές δεν είναι μόνο για την εξεύρεση φτηνών πτήσεων! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βρείτε φανταστικές προσφορές για διαμονή, καθώς και. Μερικές από τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες για έλεγχο περιλαμβάνουν:

HotelsCombined: Το HotelsCombined διαθέτει μερικές από τις καλύτερες προσφορές για διαμονή, καθώς ελέγχει άλλους συνδρομητές, όπως Expedia, Booking και Agoda, σε μια γιγαντιαία μηχανή αναζήτησης.

Αν ψάχνετε για την απόλυτη καλύτερη αντιμετώπιση των καταλυμάτων, αυτό είναι ένα από τα πρώτα sites που πρέπει να πάτε.

Hostelz: Το Hostelz αναζητά ιστότοπους διαμερισμάτων, όπως το Hostelbookers και το Hostelworld, για να δείτε αν υπάρχουν διαφορές στις τιμές και ποια είναι πιθανό να είναι καλύτερη για τον προϋπολογισμό σας. Θα εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι υπάρχει συνήθως μια δίκαιη διαφορά μεταξύ των τιμών στις δύο τοποθεσίες.

Σχετικά με την κράτηση Buddy

Κράτηση Buddy τραβά μαζί 29 aggregators, όπως το Kayak, σε μία σελίδα. Πρέπει να επιλέξετε ποιο συγκεντρωτικό στοιχείο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την αναζήτηση ταξιδιών σας και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στον οικοδεσπότη Κράτησης για να αναζητήσετε έναν άλλο συγκεντρωτή, αλλά είναι πολύ ωραίο να έχετε όλα αυτά σε ένα μέρος. Μερικές από τις επιλογές κρατήσεων του Buddy:

Θα παρατηρήσετε ότι κανένας από τους ιστότοπους που προτείνω να χρησιμοποιήσετε παραπάνω, όπως το Skyscanner και το HotelsCombined, δεν περιλαμβάνονται στην αναζήτηση του Booking Buddy, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει καθένα από αυτά ξεχωριστά, αντί να κάνετε κράτηση, όποια και αν είναι η κράτηση του Buddy πρώτα.

Το κλειδί είναι η έρευνα

Όπως πιθανότατα έχετε καταλάβει, το κλειδί για να πάρει μια φανταστική συμφωνία χρησιμοποιώντας έναν ταξιδιωτικό συγκεντρωτή είναι να χρησιμοποιήσετε πολλά από αυτά και να συγκρίνετε τις διαφορετικές τιμές για να δείτε ποια είναι η φθηνότερη. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες και ώρες ψάχνοντας, αν και - επιλέξτε μόνο δύο ή τρεις από αυτούς και αν βρείτε μια τιμή που είστε ευχαριστημένοι με, πηγαίνετε για αυτό! Ακόμα κι αν περνάτε μόνο μερικά λεπτά στο Skyscanner, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταλήξετε σε μια καλύτερη συμφωνία από ό, τι εάν επιλέξατε τυχαία μια αεροπορική εταιρεία και ελέγξατε για να δείτε την τιμή που προσφέρουν.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.