Ταξιδιωτικοί πράκτορες παλεύουν για τα ζητήματα που περιμένουν οι ταξιδιώτες

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πάνε στην Ουάσινγκτον για να αγωνιστούν για θέματα που περιμένουν οι ταξιδιώτες.

Μπορεί να είναι γνωστή ως Super Tuesda y, αλλά για τα μέλη της Αμερικανικής Εταιρείας Ταξιδιωτικών Πράκτορες (ASTA), η Super Tuesday ήταν η ημέρα που οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πήγαν να κτυπήσουν τα κρίσιμα ζητήματα που πλήττουν τόσο τους ταξιδιώτες των επιχειρήσεων όσο και τους ταξιδιώτες αναψυχής και τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η νομοθετική μέρα 2016 δαπανήθηκε στο Κάπιτολ Χιλ, όπου οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ήταν απασχολημένοι με τη διαπραγμάτευση και τη νομιμοποίηση των νομοθετών για τα θέματα που αντιμετώπισαν. Και ένα σημάδι της ημέρας ήταν σίγουρα μια έκπληξη επίσκεψη από τον Πρόεδρο Obama.

"Οι επαγγελματίες του ταξιδιού από όλο το έθνος συγκλίνουν στο Capitol Hill και σε 70 συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκλεγμένους υπαλλήλους τους οδήγησαν την ιδέα ότι οι πράκτορες προσφέρουν μεγάλη αξία στους καταναλωτές και στην ευρύτερη αμερικανική οικονομία", δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της ASTA Zane Kerby . "Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, συμπεριλαμβανομένου του Διοικητικού μας Συμβουλίου, των Προέδρων των Κεφαλαίων και του Εταιρικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου (CAC), που αφαιρούν χρόνο από το πρόγραμμά τους για να έρθουν στην Ουάσινγκτον για να ασκήσουν πιέσεις για λογαριασμό κάθε μέλους της ASTA".

Υπήρξε μια πολύ στρατηγική που πήγε στην ημέρα. Τη Δευτέρα πριν από τις συνεδριάσεις για τη Νομοθετική Ημέρα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες συναντήθηκαν για να δημιουργήσουν το μήνυμά τους.

Ταξιδιωτικοί Πράκτορες Απάντηση

Ο πρόεδρος της CAC Marc Casto, Διευθύνων Σύμβουλος της Casto Travel στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, δήλωσε: "Σε σύγκριση με τις εταιρείες που ασκούν πιέσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο DC, ο κλάδος των ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει εξαντληθεί και εκτοπιστεί. τις αίθουσες εξουσίας, πρέπει να είμαστε πιασμένοι και πρέπει να είμαστε δημιουργικοί, κάτι που κάναμε αυτή την εβδομάδα.

Δείχνοντας τους ποιοι είμαστε, ποιοι απασχολούμε και ότι δίνουμε προσοχή, συνέχισε ο Casto, η κυβέρνηση θα καταλάβει ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προσέχουν το ταξιδιωτικό κοινό. Πρόκειται να καταπολεμήσουμε την επαχθής νομοθεσία που είναι αντι-καταναλωτική ή που επηρεάζει τις επιχειρήσεις μας με αρνητικό τρόπο. "

Μερικά από τα θέματα που αγωνίζονται οι πράκτορες της ASTA είναι εξαιρετικά οικεία στους ταξιδιώτες, όπως η διαφάνεια των αεροπορικών ναύλων και η ελευθερία να ταξιδεύουν στην Κούβα και άλλα θέματα ήταν ιδιαίτερα επωφελής για τους πράκτορες - και μερικοί ήταν συνδυασμός και των δύο.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με την ASTA, το νομοσχέδιο επαναδιαπραγμάτευσης της FAA (New disclosures και Transparent Airfares Act) σημαίνει ότι, σύμφωνα με το νομοσχέδιο της FAA, οι πράκτορες θα μπορούσαν να επιβληθούν πρόστιμα ύψους έως 27.500 δολαρίων ανά συναλλαγή επειδή δεν αποκάλυψαν κάτι που δεν έχουν έλεγχο - χάρτες.

Η ASTA ζήτησε από το Κογκρέσο να απομακρύνει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες από οποιοδήποτε καθεστώς γνωστοποίησης για τις οικογένειες που πετούν μαζί και να κρατήσει τον λεγόμενο νόμο περί διαφανών αεροπορικών ναύλων από τον τελικό λογαριασμό της FAA.

Το Ελεύθερο Ταξίδι στην Κούβα είναι κάτι που η πλειοψηφία των Αμερικανών τάσσεται υπέρ. Αναφέρει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν στον κόσμο και ότι η απαγόρευση ταξιδιού στην Κούβα πρέπει να αρθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ταξιδιώτες είναι οι προσπάθειες της ASTA σχετικά με τους νόμους περί τελικών διακρίσεων που επιβάλλονται στο κράτος για τους μισθωτές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την ASTA, οι κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τις επιχειρήσεις τουριστικής βιομηχανίας και τους ταξιδιώτες αναψυχής όπως οι τράπεζες με χαρτοφύλακες με φόρους επί των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που πληρώνουν για άσχετα κρατικά στοιχεία, όπως νέα γήπεδα ποδοσφαίρου. Η ASTA λέει ότι οι φόροι αυτοί πέφτουν οι πελάτες των μελών της, ενώ τα οφέλη πηγαίνουν αλλού. Η ASTA ζητά από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη διπλή νομοθεσία (S.1164 / HR1528) για να σταματήσει αυτούς τους φόρους που εισάγουν διακρίσεις.