Έξι μέρη είναι νόμιμο να Go Nude στο Μόναχο

Καλύτερα γυμνά σημεία ηλιοθεραπείας στο Μόναχο

Η αλήθεια είναι ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να απογυμνώσετε όλα τα ρούχα σας σε μια ηλιόλουστη μέρα στη Γερμανία. Το γυμνό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αν βρίσκεστε στη σάουνα , στην παραλία ή σε ένα πάρκο .

Η πρακτική της γυμνής ηλιοθεραπείας στο Μόναχο συνεχίζεται ανεπίσημα εδώ και χρόνια, τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1960 (και τη δεκαετία του 1920 σε άλλες γερμανικές τοποθεσίες, όπως το νησί Sylt ). Ποιος καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε από μια κουραστική μέρα στο γραφείο από το να παίρνετε ένα μεσημεριανό snooze sans ρούχα στο πάρκο; Αλλά να γίνεις γυμνός όποτε θέλεις είναι κάτι περισσότερο από ένα ανατολικογερμανικό πράγμα απ 'ό, τι ένα βαυαρικό πράγμα . Περί το 2013, η πόλη έφτιαξε έξι περιοχές φιλικές προς το γυμνό. .

Εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορούν να τα βλέπουν κανείς, αυτές οι γυμνές περιοχές βρίσκονται έξω από την ύπαιθρο σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης . Αν κοιτάξετε μερικούς γυμνούς ανθρώπους, παίζετε δροσερό και θυμηθείτε το leben und leben lassen ("ζωντανά και αφήστε ζωντανά"). Και μην φτάσετε στην κάμερά σας. Ενώ η φωτογραφία δεν απαγορεύεται, είναι το ύψος της μη ψύξης.

Συμμετάσχετε στον Münchn er από όλες τις ηλικίες και την παραλλαγή του μαύρου στα έξι μέρη που είναι νόμιμο να πάει γυμνό στο Μόναχο.