Η καλύτερη εκδρομή του Jack the Ripper στο Λονδίνο

Καταγράψτε τα αξιοθέατα, τους ήχους και το χάος του East End του Λονδίνου

Αργά τον 19ο αιώνα, μια σειρά από εξαίρετες δολοφονίες που διαπράχθηκαν στο ομιχλώδες και φτωχό East End του Λονδίνου κατέλαβαν τη φαντασία του κοινού. Ο δολοφόνος, που ονομάζεται Jack The Ripper, ποτέ δεν είχε πιαστεί, αλλά η γοητεία με τα αδιευκρίνιστα εγκλήματα του Jack The Ripper συνεχίζεται αμείωτη. Η σκληρή εκσκαφή από τις πόρνες του Jack ήταν τόσο συγκλονιστική για τους Λονδρέζους την εποχή που είναι για μας σήμερα, και οι εκδρομές Jack the Ripper είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στο Λονδίνο.

Υπάρχουν πολλές εκδρομές του Jack the Ripper, αλλά οι Walks του Λονδίνου έχουν κερδίσει την αναγνώριση ως η καλύτερη εταιρεία πεζοπορίας στο Λονδίνο από τους Frommer's, Time Out, Fodor, The New York Times και άλλους.

Καθοδηγούμενη από εμπειρογνώμονες

Τις Κυριακές και τις εναλλασσόμενες Παρασκευές, η περιοδεία του Λονδίνου Walks 'Jack the Ripper Haunts καθοδηγείται από τον Donald Rumbelow, τον συγγραφέα του βιβλίου με τις καλύτερες πωλήσεις στο θέμα, "The Complete Jack The Ripper". Ο Rumbelow είναι ειδικός σύμβουλος για πολλές μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές για τον Ripper εδώ και δεκαετίες. Άλλοι οδηγοί για τη βόλτα του Jack the Ripper Haunts περιλαμβάνουν Molly, ιστορικός τέχνης που οδηγεί επίσης οδηγούς στο Βρετανικό Μουσείο και Shaughan, έναν επαγγελματία εκπαιδευτή του City of London.

Πού θα πάτε και τι θα μάθετε

Ο Jack The Ripper έπληξε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1888 όταν έκοψε τον λαιμό της Polly Nichols. Προετοιμαστείτε για ιστορίες αίματος και gore στο East End του Λονδίνου, καθώς ο οδηγός σας θα σας οδηγήσει στις περιοχές δολοφονίας.

Ο περίπατος αρχίζει από τον Πύργο του Χιλ στο όριο μεταξύ της Scotland Yard και της αστυνομίας του Λονδίνου, δημιουργώντας μια σύγκρουση μεταξύ των δύο δικαιοδοσιών που διευκόλυναν τον Ripper να αποφύγει τη σύλληψη.

Στο περίπατο, θα ακούσετε τα θύματα και θα μάθετε τις λεπτομέρειες των τρομακτικών εγκλημάτων του Ripper. Θα περάσετε τις αποδείξεις για να προσπαθήσετε να βρείτε απαντήσεις σε τέτοια μυστήρια όπως γιατί το ανεστραμμένο γράμμα "V" είναι χαραγμένο στα μάγουλα της Catherine Eddowes;

Γιατί τα προσωπικά αντικείμενα της Annie Chapman τακτοποίησαν τα πόδια της; Γιατί οι δολοφονίες τελειώνουν με την άγρια ​​παραμόρφωση της Mary Kelly; Μετά την περιοδεία, σταματήστε στην παλιά βικτοριανή παμπ, The Ten Bells, για ένα σταθερό ποτό - στην ίδια παμπ όπου κάποια θύματα του Ripper λέγεται ότι έχουν κολλήσει πριν δολοφονηθούν.

Πως δουλεύει

Δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση για μια περιήγηση με τους Walks του Λονδίνου. Επιλέξτε έναν περίπατο, όπως το Jack the Ripper Haunts, και στη συνέχεια απλά να εμφανιστείτε στην καθορισμένη ώρα και τόπο για να συναντήσετε τον οδηγό σας. Οι περιπάτους είναι λογικές τιμές, με εκπτώσεις για ηλικιωμένους και φοιτητές πλήρους φοίτησης. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών διαμένουν δωρεάν αν συνοδεύονται από γονέα. Κάθε βόλτα διαρκεί περίπου δύο ώρες. Η εκδρομή του Jack the Ripper Haunts ξεκινάει κάθε βράδυ στις 7:30 (εκτός από τις 24 Δεκεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου) στον πάγκο καφέ του τραμ Tower Hill ακριβώς έξω από την έξοδο του σταθμού Tower Hill. Ο περίπατος τελειώνει σε μικρή απόσταση από τους σταθμούς του Λίβερπουλ και του Aldgate East. Τα Σάββατα, υπάρχει μια απογευματινή ξενάγηση στις 3 μ.μ. (Απλά βεβαιωθείτε ότι ο οδηγός σας φορά το σήμα Walks του Λονδίνου.)