Η ταβέρνα πλοίων στο Λονδίνο

Η ταβέρνα Ship είναι μια από τις παλαιότερες παμπ του Λονδίνου. Τοποθετημένο κάτω από ένα πλευρικό δρομάκι, είναι ένα «μυστικό» μέρος για ένα ήσυχο ποτό και είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Ιστορία της Ταβέρνας Πλοίου

Η ταβέρνα πλοίων βρίσκεται στην περιοχή Holborn για σχεδόν 500 χρόνια. Ξεκίνησε λίγο έξω από το γήπεδο Whetstone, κοντά στο Lincoln's Inn Fields , σε μικρότερο κτίριο ξυλείας. Τα πεδία εξαπλώθηκαν πολύ περισσότερο τότε και η παμπ ήταν δημοφιλής στους εργάτες των αγροκτημάτων.

Εκτός από την ύπαρξη δημόσιου σπιτιού, το The Ship Tavern έχει εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς στη διάρκεια της ζωής του. Κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα ο βασιλιάς Ερρίκος VIII διέκοψε την καθολική εκκλησία και ξεκίνησε την αγγλική αναμόρφωση. Όταν δημιουργήθηκε η εκκλησία της Αγγλίας, ο καθολικισμός έγινε κατά του νόμου. Η Ναυπηγική Ταβέρνα ιδρύθηκε το 1549 και χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει μυστικές καθολικές υπηρεσίες και να κρύψει και να προστατεύσει καθολικούς ιερείς.

Όταν οι υπηρεσίες έγιναν, υπήρχαν επιφυλάξεις εκτός έτοιμου να στείλουν λέξη πίσω στην παμπ έτσι ο ιερέας θα μπορούσε να τρέξει στην ασφάλεια, αν χρειαζόταν. Κάποιοι κληρικοί δεν κινήθηκαν αρκετά γρήγορα και, όταν πιάστηκαν, εκτελέστηκαν επί τόπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ταβέρνα Σκαφών διαθέτει πολλές δημοσιεύσεις για το στοιχειωμένο Λονδίνο.

Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι ο Σαίξπηρ επισκέφθηκε την παμπ. Αυτό είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί ο καθένας, αλλά επισκέφθηκε πολλές δημόσιες κατοικίες του Λονδίνου. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ταβέρνα των πλοίων εκκλησιασμένη ως μασονικό κατάλυμα 234 το 1736 από τον Μεγάλο Δάσκαλο, τον κόμης του Antrim και ξαναχτίστηκε το 1923.

Έτσι όλα δεν είναι τόσο παλιά όσο φαίνεται.

Τοποθεσία της Ταβέρνας Πλοίου

Η Ταβέρνα Πλοίων βρίσκεται κάτω από ένα πλευρικό δρομάκι, ακριβώς έξω από τη γωνία των Kingsway και Holborn πίσω από το σταθμό Holborn. Είναι κοντά στο Inn Fields του Λίνκολν, όπου βρίσκεται το Μουσείο του Sir John Soane, το Μουσείο Hunterian και το «Old Curiosity Shop».

Είναι κοντά στο Covent Garden και τα θέατρα του West End του Λονδίνου, καθιστώντας την καλή επιλογή για ένα γεύμα πριν το θέατρο.

Η ταβέρνα πλοίων Ταβέρνα

Ενώ υπάρχει ένα μπαρ στον κάτω όροφο, ο πρώτος όροφος 'Oak Room' έχει ξεχωριστή είσοδο για να σας φτάσει κατ 'ευθείαν επάνω σε αυτή την ζεστή τραπεζαρία με μια φωτοβολίδα φωτιάς.

Τα σκούρα τείχη από μαόνι, οι παλιές ζωγραφιές και το φως των κεριών δίνουν στο δωμάτιο μια αίσθηση «Dickensian», καθιστώντας την δημοφιλή με τα ζευγάρια, αν και μπορούν να φιλοξενήσουν και μεγαλύτερες ομάδες. Ο χαμηλός φωτισμός σίγουρα προσθέτει στην οικεία ατμόσφαιρα, καθιστώντας την αίσθηση σαν να βρήκατε ένα πραγματικό κρυμμένο στολίδι.

Μπορεί να πάρει λίγο δυνατά με το γενικό chatter ενώ τραπεζαρία, αλλά το κάθισμα καθισμάτων βοηθά να κρατήσει τη συζήτηση μεταξύ μόνο εσείς και οι σύντροφοί σας.

Το μενού είναι για τα παραδοσιακά βρετανικά κλασικά και υπάρχει επίσης ένα καθημερινό μαυροπίνακα ειδικών. Τα γεύματα είναι πλούσια και τα μερίδια είναι πλούσια και γεμάτα. Μια παμπ που δεν εξυπηρετεί αξιοπρεπή φαγητό αυτές τις μέρες απλά δεν θα επιβιώσει στο Λονδίνο.

Το Pan Fried Sea Bass ήταν ένα τέλειο ψαροκόκαλο με υπέροχη βελούδινη πατάτα. Υπάρχει σίγουρα μια σύγχρονη συστροφή στα κλασικά βρετανικά πιάτα, αλλά όλα είναι καλά.

Οι τιμές φαίνονται ελαφρώς υψηλές αν έχετε μεσημεριανό γεύμα, αλλά σε spot για το δείπνο.

Το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής είναι πολύ δημοφιλές, γι ' Υπάρχει ζωντανή τζαζ στο μπαρ τις Κυριακές από τις 4.30μμ έως τις 7.00μμ.

Το πλοίο Ταβέρνα Μπαρ

Η Ταβέρνα Πλοίων είναι μια ωραία, παραδοσιακή παμπ. Υπάρχουν δάπεδα από ξύλο βελανιδιάς και πολλά καθίσματα για αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Εκτός από τις έξι πραγματικές μπίρες (δύο περιστρεφόμενες σε εβδομαδιαία βάση) υπάρχουν πάνω από 50 gins από την καμπίνα τζιν, καθώς και μια ολοκληρωμένη λίστα κρασιών.

Εάν η τραπεζαρία είναι γεμάτη, υπάρχει ένα μενού μπαρ με κάποια πραγματικά βρετανικά κλασικά όπως χοιρινές πίτες, αυγά Scotch, ρολά λουκάνικων, γεμιστά αυγά και κρεμμύδια, ακόμη και κοκτέιλ και μύδια.

Διεύθυνση: Η Ταβέρνα Πλοίου, 12 Gate Street, Holborn, Λονδίνο WC2A 3HP

Τηλ: 020 7405 1992

Ιστοσελίδα: www.theshiptavern.co.uk

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.