Πυρκαγιά Οικογενειακό Βασίλειο

Myrtle Beach Water Park

Παρουσίαση πάρκου

Το σχετικά μικρό πάρκο νερού διαθέτει κλειστούς και ανοιχτούς ολισθητήρες σώματος και σωλήνων καθώς και διαφάνειες ταχύτητας, τεμπέλης ποταμό και χώρο παιχνιδιού σχεδιασμένο για μικρότερα παιδιά. Μην περιμένετε να βρείτε κάποιο από τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα που βρίσκονται σε μεγάλα πάρκα, όπως μια περιπέτεια με νερό ή χοάνη .

Το Splash είναι ένα από τα λίγα υδάτινα πάρκα που βρίσκονται ακριβώς στην ακτή. Παρόλο που προσφέρει μια καλή ποσότητα υγρής διασκέδασης, παρακαλεί το ερώτημα: Γιατί να πληρώσετε για να βρέξετε όταν η δημόσια παραλία στην άλλη πλευρά του φράκτη του πάρκου προσφέρει δωρεάν υγρή διασκέδαση;

Επιπλέον, πολλά από τα ξενοδοχεία κατά μήκος του Grand Strand περιλαμβάνουν τα δικά τους χαλαρά ποτάμια και άλλα αξιοθέατα του θαλάσσιου πάρκου ως δωρεάν παροχές για τους επισκέπτες.

Στη συνέχεια, ένα πακέτο combo νερού / πάρκο διασκέδασης παρέχει αξιοπρεπή αξία. Δεδομένου ότι το υδάτινο πάρκο ανοίγει νωρίτερα από το πάρκο ψυχαγωγίας (και κλείνει νωρίτερα), οι οικογένειες θα μπορούσαν να κάνουν μια μέρα εκτόξευσης στο πάρκο, να πάρουν ένα διάλειμμα στην παραλία το απόγευμα και να επιστρέψουν στο πάρκο διασκέδασης το βράδυ.

Πληροφορίες εισόδου:

Οι επισκέπτες πρέπει να αγοράσουν βραχιολάκια για να μπουν στο πάρκο νερού. Όλες οι βόλτες συμπεριλαμβάνονται στην εισδοχή αμοιβής. (Το ξηρό πάρκο ψυχαγωγίας προσφέρει δωρεάν είσοδο και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τις βόλτες.) Έκπτωση για παιδιά (κάτω από 48 ίντσες). Combo πάρκο ψυχαγωγίας και περάσματα πάρκο νερού είναι διαθέσιμα.

Τηλέφωνο και τοποθεσία

843-916-0400

Μυρτλ Μπιτς, Νότια Καρολίνα

Περίοδος λειτουργίας

Το πάρκο νερού ανοίγει στα τέλη Μαΐου και είναι ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τι να φάτε;

Μια μικρή καφετέρια είναι διαθέσιμη στο πάρκο νερού. Ψυγεία δεν επιτρέπονται μέσα στο πάρκο. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές για φαγητό στο πάρκο ψυχαγωγίας, και, φυσικά, δεν υπάρχει έλλειψη θέσεων για φαγητό πάνω και κάτω από το Grand Strand.

Πληροφορίες για το αεροδρόμιο

Διεθνές Αεροδρόμιο Μυρτλ Μπιτς

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία στην περιοχή Family Kingdom Water Park στο TripAdvisor.

Κατευθύνσεις

Το πάρκο βρίσκεται στο Grand Strand της παραλίας της Μυρτιάς. Η φυσική διεύθυνση είναι 300 South Ocean Blvd.

Από το Garden City: Επιχειρήσεις 17 Βόρεια προς Μυρτλ Μπιτς. Στη 3η Λεωφόρο Νότου, στρίψτε δεξιά. Ακριβώς στη λεωφόρο Ocean.

Από το North Myrtle Beach: Business 17 South. Περάστε δεξιά στην 17 Παράκαμψη στον αυτοκινητόδρομο 501. Ακριβώς επάνω στη 3η Λεωφόρο South to Ocean Boulevard.

Βλέπε Οικογενειακό Βασίλειο

Οικογενειακή Φωτογραφία (του πάρκου ψυχαγωγίας)

Κοντινά υδάτινα πάρκα

Myrtle Waves

Άγριο νερό

Myrtle Beach Πληροφορίες:

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε στη Μύρτλ Μπιτς

Λούνα παρκ

Το παρακείμενο πάρκο ψυχαγωγίας Family Kingdom προσφέρει δωρεάν εισιτήρια και εισιτήρια μετ 'επιστροφής ή απεριόριστα διαβατήρια.

Επίσημη ιστοσελίδα

Οικογενειακό Βασίλειο