Πέντε καλύτερα γήπεδα γκολφ στη Μυρτλ Μπιτς, στη Νότια Καρολίνα

Αν έχετε έναν παίκτη γκολφ και δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ το Myrtle Beach, σας λείπει κάτι ιδιαίτερο. Αλλά πού να παίξετε; Εδώ είναι οι επιλογές μου για τα πέντε καλύτερα γήπεδα γκολφ στη Myrtle Beach Νότια Καρολίνα. Αυτή ήταν μια δύσκολη επιλογή, επειδή υπάρχουν περισσότερα από 120 δημόσια γήπεδα γκολφ και θέρετρα πολυτελείας στο Myrtle Beach, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής έκτασης ακτογραμμής που είναι το Grand Strand, περίπου 90 μίλια της "Intracoastal Waterway" της Νότιας Καρολίνας, ένα από τα φυσικά θαύματα της φύσης : υγροβιότοποι, έλη, αμμώδεις παραλίες, ήσυχες, απομονωμένες όρμους, λίμνες και έλη, απίστευτα θαλασσινά, ιστορικές εκδρομές, μοναδικά καταστήματα, κρουαζιέρες, δύο κρατικά πάρκα, βαθιά θάλασσα και παράκτια αλιεία και καταπληκτικά γήπεδα γκολφ.

Οι προσωπικές μου επιλογές για τις καλύτερες πέντε από αυτές αναφέρονται παρακάτω. απλά ακολουθήστε τους συνδέσμους για να διαβάσετε τις πλήρεις κριτικές. Ορίστε:

Διαβάστε την κριτική μου για το μονοπάτι γκολφ Waccamaw: 11 υπέροχα μαθήματα γκολφ που μπορείτε να παίξετε στην περιοχή Myrtle Beach.

Myrtle Beach Seaside Resorts Γκολφ Προσφορές και πακέτα

Τα Myrtle Beach Seaside Resorts σπάζουν με την παράδοση, προσφέροντας το "Πακέτο Γκολφ Bucket List" με τέσσερις νύχτες καταλυμάτων στον ωκεανό και τέσσερις γύρους γκολφ πρωταθλήματος στα μαθήματα "Top 100 You Can Play" της GOLF Magazine .

Ξεκινώντας από $ 501 ανά παίκτη γκολφ (τετράκλινο, συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη θερέτρου), περιλαμβάνει 72 τρύπες με ένα γύρο στο Caledonia Golf and Fish Club, το Dunes Golf & Beach Club, το True Blue Plantation και το Barefoot Resort's Love Course. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν πέντε ημέρες και τέσσερις νύχτες σε διαμέρισμα δύο ή τριών υπνοδωματίων με πρόσβαση στην παραλία στο Avista Resort, Seaside ή Grande Shores. Διατίθεται μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2015 και προσφέρει επίσης καθημερινό πρωινό και ένα πρωινό δείπνο (ανά παίκτη γκολφ) στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Για να κάνετε κράτηση ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Myrtle Beach ή καλέστε (888) 571.4104.

Πώς να πάτε εκεί:

Το πλησιέστερο περιφερειακό αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο Myrtle Beach. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από Delta, Continental, US Air, SpiritAir και αρκετούς άλλους.

Περισσότερα ξενοδοχεία και θέρετρα της Μυρτλ Μπιτς

Και υπάρχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλόριντα , την αμερικανική νοτιοδυτική , τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου και παρακαλώ, ακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel