Ένας οδηγός για τον καιρό, τα φεστιβάλ και τα γεγονότα στη Φλώριδα τον Απρίλιο

Οι ήπιες θερμοκρασίες στη Φλώριδα, όχι πολύ ζεστές, όχι πολύ κρύες, κάνουν τον Απρίλιο έναν πολύ δημοφιλή μήνα για τους επισκέπτες. Ιστορικά, αυτή η τάση δείχνει στη συμμετοχή στο θεματικό πάρκο. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα στη Disney World είναι συνήθως πολύ γεμάτες , και την τελευταία εβδομάδα του μήνα, η προσέλευση είναι μέτρια. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα θεματικά πάρκα και σημαντικά αξιοθέατα.

Σημαντικά γεγονότα στη Φλώριδα τον Απρίλιο

Τι να Pack για ένα ταξίδι στη Φλώριδα τον Απρίλιο

Ο καιρός στην παραλία είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε τα πρώτα στοιχεία στη βαλίτσα σας πρέπει να είναι μαγιό και αντηλιακό. Θα θελήσετε επίσης να φέρετε σορτς, κορυφές δεξαμενών και σανδάλια, καθώς και ωραιότερα, περιστασιακά ρούχα θέρετρο για να ντύσετε για να καθίσετε δείπνα.

Ένα άλλο στοιχείο πρέπει να έχει άνετα παπούτσια για περπάτημα, κλειστά ή ανοιχτά, και ένα ελαφρύ μπουφάν βροχής για μια έκπληξη καταιγίδα.

Ο καιρός στη Φλώριδα τον Απρίλιο

Ήπιες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα, κάνουν τον Απρίλιο ένα μεγάλο μήνα για να επισκεφθείτε τη Φλώριδα. Ενώ τα καλοκαίρια του Απριλίου μπορούν να κάνουν λουλούδια τον Μάιο, οι καλοκαιρινές μήνες φέρνουν πολύ περισσότερη βροχή Οι μέσες θερμοκρασίες εξαρτώνται από λίγους παράγοντες, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στην Καραϊβική, τόσο θερμότερες θα είναι οι μέρες και οι νύχτες.

Οι μέσες θερμοκρασίες νερού στη Φλώριδα τον Απρίλιο

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) και τον Ατλαντικό Ωκεανό (Ανατολική Ακτή) κυμαίνεται από τα χαμηλά έως τα μέσα της δεκαετίας του '70, καθιστώντας την ιδανική εποχή του χρόνου για να βουτήξετε σε οποιοδήποτε σώμα νερού. Φυσικά, αν αυτό είναι πάρα πολύ κρύο για σένα, δεν υπάρχει έλλειψη θερμαινόμενων πισίνων στη Φλόριντα, έτσι ώστε να μπορείς να βγεις χωρίς να πάρετε ψύχρα.