Δωρεάν πράγματα να κάνετε στην κεντρική Φλόριντα

Από τη μια ακτή στην άλλη, η Κεντρική Φλόριντα προσφέρει μια ποικιλία από πράγματα που πρέπει να κάνετε - από το Disney World μέχρι τις παραλίες - πολλοί είναι ελεύθεροι!

Κεντρική Ανατολική Ακτή

Περιήγηση εργοστασίων σοκολάτας Angell & Phelps - Παραλία Daytona
Δωρεάν εκδρομές εργοστασίων καραμελών πολλές φορές την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα δωρεάν δείγματα μετά την περιήγηση στο εργοστάσιο έχουν ολοκληρωθεί.

Sun Splash Park - Παραλία Daytona
Έτσι, συχνά νομαρχιακά πάρκα είναι έξω από το πεπατημένο μονοπάτι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Sun Splash Park του Volusia County που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία Daytona Beach.

Και, ενώ πρέπει να πληρώσετε για να οδηγήσετε στη διάσημη παραλία, το πάρκο τεσσάρων στρεμμάτων περιλαμβάνει 95 χώρους του δικού του off-beach parking. Το πάρκο διαθέτει ένα διαδραστικό σιντριβάνι με νερό "μηδενικού βάθους", μια σκιερή παιδική χαρά, γήπεδα βόλεϊ, χώρους για πικ-νικ, τουαλέτες, υπαίθρια ντους, "δροσερή ζώνη" που χρηματοδοτείται από την Coca-Cola και δύο ράμπες πρόσβασης στην παραλία. Το Sun Splash Park είναι ανοιχτό καθημερινά από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Κεντρική Φλόριντα

Downtown Disney - Ορλάντο
Κάντε μια βόλτα στην προκυμαία, το κατάστημα με παράθυρα και απολαύστε δωρεάν ψυχαγωγία. Πάντα δωρεάν χώρο στάθμευσης και είσοδος.

Fort Χριστούγεννα Ιστορικό Μουσείο & Πάρκο - Χριστούγεννα, FL
Κλειστά τις Δευτέρες, αλλά κάθε δεύτερη μέρα δωρεάν είσοδος.

Κήποι Harry P. Leu - Ορλάντο
Δωρεάν εισδοχή την ημέρα την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα.

Λίμνη Mirror Park - Lakeland
Το Lake Mirror του Lakeland είναι αρκετά όμορφο , αλλά περπατήστε στον περίπατο γύρω από τη λίμνη και θα βρείτε έναν θησαυρό από εκπλήξεις - τον κλιμακωτό κήπο Hollis και την ψυχαγωγία του Barnett Family Park .

Υπάρχει κάτι που να ευχαριστεί όλους σε όλη την οικογένεια.

Lakeridge Οινοποιεία & Αμπέλια - Κλερμόν
Δωρεάν εκδρομές και γευσιγνωσία κρασιού προσφέρονται επτά ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. και Κυριακή, 11:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ., στο Lakeridge Winery & Vineyards. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται κάθε 15-20 λεπτά, ξεκινώντας με μια 12λεπτη παρουσίαση βίντεο που δείχνει την ανάπτυξη των σταφυλιών της Φλώριδας μέχρι τη διαδικασία παραγωγής κρασιού.

Η περιοδεία περιλαμβάνει την περιοχή παραγωγής και την εκπληκτική θέα των αμπελώνων όπου καλλιεργούνται και συγκομίζονται τα σταφύλια. Η γευσιγνωσία του κρασιού πραγματοποιείται σε ένα μεγάλο γευστικό πιάτο με μια ποικιλία βραβευμένων κρασιών. Η περιήγηση και η γευσιγνωσία κρασιού διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Επίσης, κάθε Ιανουάριο υπάρχει μια δωρεάν υπαίθρια Winter Music Series κάθε Σάββατο με ζωντανές μπάντες.

Παλιά πόλη - Κίσιμι
Απολαύστε το περίπατο αυτής της συλλογής καταστημάτων και διασκέδασης. Την Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ απολαύστε δωρεάν rock'n roll συναυλίες, κρουαζιέρα νύχτες και Λατινικές Κυριακές είναι μια έκρηξη!

Κεντρική Δυτική Ακτή

Πάρκο Fort DeSoto - Αγία Πετρούπολη
Πάνω από 1.100 στρέμματα διατίθενται για ελεύθερη δημόσια αναψυχή στο Fort DeSoto Park του Pinellas County . Εκτός από την αξιοσημείωτη διάκριση της ύπαρξης μιας από τις κορυφαίες παραλίες στο έθνος, το Fort DeSoto έχει επίσης κερδίσει βραβεία για την "Paw Playground" και την φιλική προς τα κατοικίδια παραλία. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αναψυχής τόσο στη ξηρά όσο και στο νερό - όλες με εύκολη πρόσβαση. Πάρτε ένα μεσημεριανό πικνίκ και μείνετε τη μέρα ... γιατί τα ηλιοβασιλέματα είναι θεαματικά!

Heritage Village - Largo
Heritage Village, ένα μουσείο ιστορίας 21 στρεμμάτων που διαθέτει 28 όμορφα ανακαινισμένες ιστορικές κατασκευές σε τοπικό τοπίο πεύκων και πελμέτων.

Κάντε μια βόλτα στους χώρους και περιηγηθείτε στις δομές σε μια ελεύθερη ξενάγηση με αυτοπεποίθηση.

Ηλιοβασιλέματα στην προβλήτα 60 - παραλία Clearwater
Τα ηλιοβασιλέματα της Φλόριντα είναι θεαματικά και οι άνθρωποι στην παραλία Clearwater πιστεύουν ότι είναι αρκετός λόγος για να γιορτάσουμε! Νύχτα μετά τη νύχτα, τα πλήθη συγκεντρώνονται λίγες ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα. Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή ... ζωντανή μπάντα παίζουν, βιοτέχνες γεράκι τα προϊόντα τους, ταλαντούχους καλλιτέχνες σκίτσο πορτρέτα, και ερμηνευτές απολαύσουν τα πλήθη.