Λέσχη γκολφ Regatta Bay, Destin, Φλόριντα

Λέσχη γκολφ Regatta Bay, Destin, Φλόριντα

Στις όχθες του κόλπου Choctawhatchee:

Τοποθετημένο ανάμεσα στην καταπληκτική φύση που διαφυλάσσεται κατά μήκος του κόλπου Choctawhatchee, το Regatta Bay Golf Club, Destin, Φλόριντα είναι ένα από τα γήπεδα γκολφ που επισκεφθήκατε κάποτε δεν ξεχαστεί ποτέ. Σχεδιασμένο από τον Robert Walker, είναι μια πλούσια, πρώτης τάξεως πορεία, που κυριαρχείται από υγρότοπους, και γεμάτη με καλά τοποθετημένα bunkers και φυσικούς κινδύνους νερού που προσφέρουν μια μοναδική σειρά προκλήσεων για τους παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Σμαραγδένια ακτή της Φλόριντα - Από το Pensacola στην παραλία του Πάναμα Σίτι:

Δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον περισσότερες από 1.100 τρύπες γκολφ στην ακτή Emerald Coast της Φλόριντα, μια περιοχή κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού που εκτείνεται από την Pensacola στην παραλία του Παναμά, εάν ένα γήπεδο γκολφ πρέπει να προσελκύσει την προσοχή του επισκέπτη του γκολφ πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο παιχνιδιού μαζί με μια αισθητικά όμορφη διάταξη: πρέπει να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Στον κόλπο Regatta, ο Walker έχει επιτύχει και τις δύο συνθήκες αρκετά ωραία.

Αστεία και ευχάριστη:

Ο Walker, πρώην συνεργάτης του σχεδιασμού γηπέδων Palmer, ήθελε το Regatta Bay να είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και ευχάριστο. "Ο ιδιοκτήτης θέλησε κάθε τρύπα να είναι μοναδική, προκλητική και δραματική", δήλωσε ο Walker. Έτσι ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια πορεία όπου δύο τρύπες δεν θα ήταν όμοιες και κάθε tee προσέφερε κάτι νέο.

Δεξαμενές, βάλτους και νερό:

Η περίπλοκη δεξαμενή και η ορθολογική χρήση του φυσικού βάλτου και του νερού στις δύο τρύπες υπογραφών του Regatta Bay καταδεικνύουν πόσο καλά ο Walker κατάφερε να επιτύχει αυτούς τους στόχους: εξετάστε το 4ο 7ο με τα τεράστια κρουαζιερόπλοια και το 5ο 18ο όπου ο φράκτης φίδια μιας λίμνης για να τελειώσει σε ένα πράσινο που θυμίζει λίγο αυτά που βλέπουν στο TPC PLAYERS Stadium Course, Sawgrass.

Και υπάρχουν αρκετές άλλες τρύπες που θα κάνουν τα μαλλιά να σταθούν στο τέλος. Ένας που πηγαίνει εύκολα στο μυαλό είναι η τρίτη 8η η οποία απαιτεί να φέρει την μπάλα σε πλήρη 191 ναυπηγεία σε μια λίμνη (βλ. Δεξιά φωτογραφίες και φωτογραφίες).

Πολύ περισσότερο από απλά παράθυρο Dressing:

Όμως, ο κόλπος Regatta είναι πολύ περισσότερο από τις υπογραφές του - οι καταπράσινες πλαγιές, οι βραχώδεις υγρότοποι και τα στρέμματα της πυκνής πεταλούδας το κάνουν ένα βήμα πέρα ​​από τον κανόνα.

Όχι, δεν είναι απλώς ένα πολύ ντυμένο παράθυρο απλά για να δημιουργηθεί κάτι όμορφο, αν και είναι σίγουρο ότι αυτό; οι φυσικοί υγροβιότοποι και οι σχετικοί κίνδυνοι έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Walker σε μεγάλη επιτυχία και παρουσιάζουν μια μοναδική σειρά από εμπόδια που μπορούν να παίξουν τον όλεθρο σε περίπτωση που ένας παίκτης είναι εκτός του παιχνιδιού του ή ακόμα και κάνει μια αμφισβητήσιμη κλήση. Ο κόλπος του Regatta είναι ένα σκέλος που προκαλεί 6.864 μέτρα, αλλά είναι εξαιρετικά ευχάριστο ακριβώς το ίδιο.

Από τις 18 τρύπες του Regatta Bay:

, εννέα επηρεάζονται άμεσα από τους πανταχού παρόντες υγροβιότοπους, ειδικά από το τσάι. Οι κίνδυνοι των υδάτων τίθενται σε λειτουργία σε άλλα εννέα και η χρήση του Walker από μαζικά bunkers ελεύθερης φόρμας, γεμάτα με δάχτυλα και κόλπους, μπορούν να κάνουν τη ζωή ζωντανή και μακριά από τις διαδρομές ... καλά, το "ενδιαφέρον" θα ήταν ένας ήπιος τρόπος τοποθέτησης.

Ο κόλπος του Regatta δεν είναι ένα μάθημα για τη φάρσα της καρδιάς:

Αυτό δεν είναι η μέρα του χάκερ, αυτό είναι σίγουρο. Πραγματικά πρέπει να είστε σε θέση να οδηγήσετε την μπάλα με ακρίβεια, ή τουλάχιστον να έχετε την αυτοπειθαρχία να παίζετε συντηρητικά. Η πορεία είναι πλούσια, αναβαθμισμένη και κάπως ακριβή για να παίξει. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, παίρνετε πραγματικά αυτό που πληρώνετε για: μια αξέχαστη εμπειρία γκολφ, ακόμα κι αν δεν κάνετε το αποτέλεσμα μιας ζωής.

Πράσινα τέλη:

$ 124 πριν τις 12:00 μ.μ. - $ 89 μετά τις 12:00 μ.μ. - 59 δολάρια μετά τις 3:00 μ.μ. Οι τιμές περιλαμβάνουν 18 τρύπες, καρότσια και μπάλες πρακτικής.

Οι χρόνοι του τσαγιού μπορούν να κρατηθούν μέχρι και τρεις μήνες νωρίτερα, καλώντας το Regatta Bay Golf Shop στο 850-337-8080 ή σε απευθείας σύνδεση στο http://www.regattabay.com/rates.htm

Εστιατόρια σε Destin & Ft. Walton Beach:

Υπάρχουν μερικά υπέροχα εστιατόρια στο Destin & Ft. Walton, συμπεριλαμβανομένων αυτών:

Περισσότερα για τα γήπεδα γκολφ της Φλώριδας:

Η Φλόριντα προσφέρει περισσότερα από 1.000 μαθήματα για να διαλέξετε. Εδώ είναι μερικά που δεν πρέπει να χάσετε:

Ελέγξτε έξω αυτό το site για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα γήπεδα γκολφ της Φλόριντα , και αυτό για πληροφορίες σχετικά με το γκολφ στην Emerald Coast της Φλόριντα

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter.

Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel