Κάμπινγκ στα κρατικά πάρκα της Φλόριντα

Ο λόγος για το στρατόπεδο είναι να «ξεφύγεις από όλα» και τα κρατικά πάρκα της Φλώριδας προσφέρουν μια ήσυχη ανάπαυλα από τη φασαρία της καθημερινής ζωής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βαρετά μέρη. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που βρίσκονται τόσο στα πάρκα όσο και σε κοντινή απόσταση - παραλίες, ποδηλασία, πτηνοτροφία, βαρκάδα, κανό, ιππικά μονοπάτια, ψάρεμα, πεζοπορία, inline πατινάζ, καγιάκ, μουσεία, πικ-νικ, παιδική χαρά, κολύμβηση, σωληνώσεις και κάμπινγκ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο συγκεκριμένο τι μπορείτε να περιμένετε όταν στρατοπεδεύετε στα State Parks της Φλόριντα:

Εύρεση και κράτηση κατασκήνωσης κρατικού πάρκου

Το κάμπινγκ είναι διαθέσιμο σε περίπου 50 από τα 161 State Parks της Φλόριντα. Αν θέλετε να κατασκηνώσετε, η εύρεση ενός State Park είναι τόσο εύκολη όσο η επίσκεψη στην ιστοσελίδα του στο www.FloridaStateParks.org, όπου θα βρείτε μια λίστα κρατικών πάρκων που χωρίζονται σε είδη κάμπινγκ - Καμπίνες, Camping RV, Camping Full Facility, Pet Κάμπινγκ, ομαδικό κάμπινγκ, Primitive Camping και Youth Camping.

Μόλις βρείτε ένα πάρκο όπου νομίζετε ότι θα θέλατε να κάμπινγκ, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πάρκο. Περίπου στο μέσο της σελίδας πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο "Κάμπινγκ Κάμπινγκ Τώρα" που θα σας οδηγήσει στο ReserveAmerica.com. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται από μία ημέρα πριν την άφιξη μέχρι και 11 μήνες εκ των προτέρων.

Το ReserveAmerica.com είναι εύκολο στην πλοήγηση και διαθέτει πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών κάμπινγκ και χάρτη κάμπινγκ. Κάθε κάμπινγκ θα σημειώσει το μέγεθός του, την πρόσβαση, τον τύπο μονάδας κατασκήνωσης που επιτρέπεται και τις ανέσεις.

Οι πληρωμές θα χρεωθούν στην πιστωτική σας κάρτα (American Express, Discover, MasterCard ή Visa) μετά την ολοκλήρωση της κράτησης και υπάρχει χρέωση ακύρωσης για την ακύρωση μιας κράτησης πριν από την ημερομηνία άφιξης. Οποιεσδήποτε ακυρώσεις την ημέρα της άφιξης ή αργότερα θα χρεωθείτε επίσης με το τέλος της πρώτης νύχτας.

Εκπτώσεις για μια εξόφληση κάμπινγκ είναι διαθέσιμες για τους κατοίκους της Φλόριντα που είναι 65 ετών και άνω ή 100% άτομα με ειδικές ανάγκες. Η έκπτωση πρέπει να αναφέρεται κατά την κράτηση και η απόδειξη πρέπει να παρέχεται κατά το check-in.

Έλεγχος εισόδου

Τα κρατικά πάρκα της Φλόριντα είναι ανοιχτά από τις 8:00 π.μ. μέχρι το ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα του έτους. Οι πύλες είναι κλειδωμένες εκείνη την εποχή, οπότε αν πρόκειται να φτάσετε αργά θα πρέπει να καλέσετε το πάρκο εκ των προτέρων για τον κωδικό της πύλης.

Εάν δικαιούστε έκπτωση, απαιτείται απόδειξη κατά το check-in. Παρόλο που δεν μας ζητήθηκε ποτέ η πληροφόρηση, θα πρέπει να διατίθενται αποδεικτικά στοιχεία για τις επικαιροποιημένες ανοσοποιήσεις για κατοικίδια ζώα. Επίσης, αν φέρνετε άλογα, θα χρειαστεί απόδειξη αρνητικής Coggins.

Κανόνες και κανονισμοί

Οι κοινοί κανόνες και κανονισμοί που ισχύουν στα περισσότερα State Parks της Φλώριδας περιλαμβάνουν:

Απολαύστε τα στρατόπεδα κρατικών πάρκων της Φλόριντα , αλλά θυμηθείτε να αφήσετε το κάμπινγκ καθαρό και η φύση ανέγγιχτη θα εξασφαλίσει τη διατήρηση των κρατικών πάρκων της Φλώριδας για την απόλαυση των μελλοντικών γενεών των κατασκηνωτών. Υπάρχει ένα σημάδι στην είσοδο ενός μονοπατιού στο Hillsborough River State Park που δηλώνει απλά "Παρακαλώ πάρτε τίποτα αλλά εικόνες ... Αφήστε τίποτα αλλά πατημασιές".