Λονδίνο με τα μικρά παιδιά αναθεώρηση

Κάτω από το Fours Go Free

Αυτή η επισκόπηση απευθύνεται σε γονείς μωρών ή νήπια που πιθανώς θα αποφεύγουν να πηγαίνουν στο London Eye με τα παιδιά τους. Εδώ είναι όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Συμβουλές

Περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά τα σημεία διατίθενται παρακάτω.

Βήμα χωρίς πρόσβαση

Η κεντρική είσοδος του County Hall , όπου βρίσκεται το γραφείο εισιτηρίων του London Eye, έχει βήματα και πηγαίνετε στο πλάι στην είσοδο για άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να εισέλθετε με το buggy σας (δείτε τη φωτογραφία).

Εγκαταστάσεις αλλαγής μωρού

Μόλις στρίψετε στο κτίριο, στρίψτε δεξιά, που σας μεταφέρει στην κύρια είσοδο, και στη συνέχεια αφήστε το διάδρομο στις δύο τουαλέτες με αναπηρικό καροτσάκι. Πάντα είναι καλύτερο να βγάζετε πρώτα το υλικό τουαλέτας.

Μεγάλη αποθήκη Buggy

Από το γραφείο προτεραιότητας, το προσωπικό θα αποθηκεύσει διπλωμένα μεγάλα buggy. Θα σας δοθεί ένα εισιτήριο για τη συλλογή του buggy σας μετά τη σειρά σας στο μάτι.

Εάν έχετε ένα buggy που ταξιδεύει κάτω, τότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, αλλά πρέπει να διπλωθεί. Εάν έχετε ένα νεογέννητο σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου στους τροχούς τύπος buggy τότε αυτό είναι καλό να αναλάβει, αλλά το τμήμα των τροχών πρέπει να διπλωθεί. Το μωρό μπορεί να παραμείνει στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή στα χέρια σας / στον δικό σας φορέα / σφεντόνα.

Μην πάρετε πάρα πολλά πράγματα μαζί σας για το ταξίδι σας, καθώς δεν υπάρχουν ντουλάπια και δεν μπορείτε να αφήσετε καμία τσάντα με το καροτσάκι στο απόθεμα. Είναι μόνο τα buggy μικρού μεγέθους.

Γραφείο γρήγορης παρακολούθησης

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πρότυπα εισιτήρια ή απλώς να περπατήσετε και να περιμένετε για ένα εισιτήριο. Αυτές είναι μεγάλες επιλογές αν δεν έχετε παιδιά, αλλά στέκεται σε αυτές τις ουρές με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί δεν είναι τόσο διασκεδαστικό. Οι ουρές είναι μεγάλες και τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα την υπομονή. Θα συνιστούσαμε να ξοδέψετε λίγο περισσότερο και να πάτε για την επιλογή Fast Track. Αυτό σας δίνει ένα γρήγορο check-in, συν σας συνοδεύεται πέρα ​​από τις ουρές έξω, κατευθείαν στο London Eye στην καθορισμένη ώρα.

Πάρτε το μάτι του Λονδίνου

Αφού ο οικοδεσπότης Fast Track σας συνοδεύσει στην ομάδα ασφάλειας, οι τσάντες σας θα ελεγχθούν, γι 'αυτό καλό είναι να μην πάρετε πάρα πολύ μαζί σας. Και να θυμάστε για την ασφάλεια του καθενός, δεν επιτρέπονται αιχμηρά αντικείμενα στο πλοίο.

Το London Eye δεν σταματά να αφήνει τους επιβάτες σε λειτουργία και απενεργοποιεί - απλά πηγαίνει σε μια σταθερά χαμηλή ταχύτητα (0,26 m / 0,85ft ανά δευτερόλεπτο). Υπάρχει μια ευρεία είσοδος σε κάθε κάψουλα, αλλά ζητήστε βοήθεια εάν ανησυχείτε για επιβίβαση κατά τη μεταφορά μικρών παιδιών.

Στο μάτι του Λονδίνου

Μόλις βρεθεί στην κάψουλα, υπάρχει μια μακρά καρέ στη μέση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να σηκωθούν και να ελέγξουν τις απόψεις, ώστε να πάρουν μια στιγμή για να βάλουν τις τσάντες σας, και διπλωμένο buggy, κάτω από το κάθισμα στο ένα άκρο και να πάρει άνετα. Η πτήση διαρκεί 30 λεπτά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε στα παράθυρα.

Όταν είστε έτοιμοι, σηκώστε και απολαύστε τις απόψεις. Εάν το ένα άκρο της κάψουλας είναι κατειλημμένο, κατευθυνθείτε προς το άλλο άκρο. Δεν θα χάσετε καθώς μετακινείτε γύρω από έναν τροχό, ώστε να λάβετε αυτή την άποψη αργότερα.

Οι διαδραστικές ταμπλέτες είναι διασκεδαστικές για να μάθετε τι καλούνται τα κτίρια σε απόσταση, αλλά θα πρέπει να ανυψώσετε τα μικρά παιδιά καθώς είναι τοποθετημένα για χρήση από τους ενήλικες ενώ στέκεστε.

Δεν υπάρχουν φαγητά ή ποτά στις κάψουλες, οπότε μην προσπαθήσετε να ταΐσετε τα παιδιά. Είναι μόνο μια πτήση 30 λεπτών ώστε να μπορούν να περιμένουν! Απλά σιγουρευτείτε ότι έχουν τροφοδοτηθεί και αλλάξει πριν επιβιβαστείτε.

Τοπικά καφενεία

Υπάρχει ένα καφέ στο County Hall, δίπλα στο γραφείο προτεραιότητας Boarding.

Ή, αν αυτό είναι απασχολημένο, μην προσπαθήσετε να πάτε στο All Bar One ή στο Slug & Μαρούλι στην οδό Chicheley, καθώς δεν επιτρέπουν στα παιδιά μέσα (μόνο 21 ετών). Αντ 'αυτού πηγαίνετε κάτω από το δρόμο πίσω από County Hall, Belvedere Road, όπου υπάρχουν μερικές κατάλληλες καφετέριες. Υπάρχουν μερικά βήματα για να τα εισαγάγετε, αλλά ρωτήστε το προσωπικό και θα βγουν και θα σας βοηθήσουν.

Τοπικό ξενοδοχείο

Εάν θέλετε να παραμείνετε στη Νότια όχθη και να έχετε θέα στο London Eye και στο Big Ben, τότε ελέγξτε τις προσφορές στο Marriott County Hall.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους