Πώς μπορώ να εγγραφώ για να ψηφίσω;

Είστε κάτοικος Milwaukee που ενδιαφέρεται να ψηφίσει, αλλά πρέπει να εγγραφείτε; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό: αυτοπροσώπως στην Ημέρα των Εκλογών (το 2016 είναι η Τρίτη, 8 Νοεμβρίου) ή εκ των προτέρων. Σημείωση: εάν σχεδιάζετε να καταχωρήσετε εκ των προτέρων εκλογές που αναμένεται να έχουν ψηλή προσέλευση ψηφοφόρων, συνιστάται να εγγραφείτε εκ των προτέρων. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

Πώς να εγγραφείτε πριν την Ημέρα των Εκλογών

Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω ταχυδρομείου ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Βιβλιοθήκης της Milwaukee μέχρι 20 ημέρες πριν από την εκλογή στην οποία επιθυμείτε να ψηφίσετε (ή την τρίτη Τετάρτη πριν από κάθε εκλογή).

Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Δημαρχείο εντός 20 ημερών πριν από τις εκλογές ή στο χώρο ψηφοφορίας σας την Ημέρα των Εκλογών. Τα έντυπα εγγραφής των ψηφοφόρων είναι διαθέσιμα σε οποιαδήποτε δημόσια βιβλιοθήκη του Milwaukee ή μέσω ταχυδρομείου στην αίτηση εγγραφής ψηφοφόρων από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ελέγχου.

Πώς να εγγραφείτε στις Ημέρες των Εκλογών

Για να εγγραφείτε στο εκλογικό σας κέντρο την ημέρα των εκλογών, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ζήσει στη σημερινή σας θέση για τουλάχιστον 28 ημέρες πριν από τις εκλογές. Αποδεκτή απόδειξη περιλαμβάνει:

Αυτά τα στοιχεία είναι αποδεκτά μόνο έγγραφα εγγραφής εάν δηλώνουν τα εξής:

Επίσης, σημειώστε ότι οι φόρμες με ημερομηνία λήξης πρέπει να ισχύουν την ημέρα των εκλογών.

Δεν είστε σίγουροι αν είστε εγγεγραμμένος;

Για να ελέγξετε την κατάσταση εγγραφής σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Επιτροπής Ελέγχου και κάντε κλικ στον σύνδεσμο στον ιστότοπο Δημόσιας Πρόσβασης (VPA) του Wisconsin Voice Access Public (VPA) ή επικοινωνήστε με την Επιτροπή Ελέγχου στο 414.286.3491.

Σχετικά Άρθρα: