Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Νέα Υόρκη

Ιστορικά ξενοδοχεία, εξελιγμένα πανδοχεία και βίλες Adirondack

Τα ιαματικά λουτρά της Νέας Υόρκης είναι μερικά από τα καλύτερα στη χώρα. Υπάρχουν πολλά πολυτελή ιαματικά λουτρά στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου μπορείτε να περάσετε τη νύχτα ή να επισκεφθείτε ως σπα. Μόλις φεύγετε από την πόλη, μπορείτε να βρείτε πλούσια ιαματικά λουτρά , οικεία ιαματικά λουτρά, ακόμη και ένα σπα που ειδικεύεται στον χυμό. Όλα αυτά τα σπα προσφέρουν διανυκτερεύσεις, αλλά μπορείτε να πάρετε θεραπείες σπα σε ημερήσια βάση.

Big Resort Spas στη Νέα Υόρκη

Το Mohonk Mountain House είναι ένα ορεινό σπίτι του 19ου αιώνα που έχει τόσο ιστορία και αυθεντικότητα, είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς.

Τοποθετημένο σε μια μικρή λίμνη στο βουνό όπου μπορείτε να κάνετε κανό ή καγιάκ, το Mohonk είναι γνωστό για τα μονοπάτια πεζοπορίας, τα φιλικά προς την οικογένεια προγράμματα και την ιστορική γοητεία. Το σπα ασκεί το βικτοριανό θέμα και φροντίζει τα ζευγάρια.

Η Σκάνα, το Spa στο Turning Stone Resort & Casino, Βερόνα της Νέας Υόρκης, ανήκει στη φυλή Oneida και έτσι το μενού spa δίνει έμφαση στις παραδόσεις της Native American. Αυτό προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένου του The Lodge, ενός ξενοδοχείου 95 δωματίων, του 19ου αιώνα, με 285 δωμάτια και έτσι σε ένα πάρκο RV.

Μεσαίου μεγέθους ιαματικά λουτρά στη Νέα Υόρκη

Το Gideon Putnam Resort στο Saratoga Springs είναι ένα ιστορικό ακίνητο με 22 σουίτες και 120 δωμάτια, που βρίσκεται ακριβώς μέσα στο πάρκο Saratoga Spa State Park. Ακριβώς δίπλα είναι το Roosevelt Baths & Spa, όπου μπορείτε να απολαύσετε το αναβράζον μεταλλικό νερό που η περιοχή είναι διάσημη για τον 19ο αιώνα. (Ζητήστε να σιγουρευτείτε ότι παίρνετε unmixed νερό.) Saratoga Springs είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το καλοκαίρι, όταν Saratoga Racetrack το Κέντρο Τεχνών Saratoga Performing Arts είναι σε λειτουργία.

Το πάρκο διαθέτει επίσης ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Το Mirror Lake Inn Resort & Spa έχει εξαιρετική θέα στη λίμνη Mirror και βρίσκεται ακριβώς στο μοναδικό θέρετρο τεσσάρων διαμαντιών του Lake Placid, που βρίσκεται στην καρδιά των Adirondacks. Το clubby 131-room white clapboard και το καταπράσινο θέρετρο έχει ιδιωτική παραλία σε επτά στρέμματα με θέα την Mirror Lake. το stacked το καλύτερο μέρος για τις απόψεις πίσω το 1926, όταν ήταν μια δίκαιη συλλογή των εξοχικών σπιτιών.

Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει θέα στη λίμνη και έχει θέα. Είναι ένας προορισμός όλο το χρόνο, με χειμερινά σπορ που περιλαμβάνουν βόλτες με σκυλί.

Το Whiteface Lodge έχει ένα συναίσθημα "Μεγάλης Κατασκηνωτικής" και έχει αποδειχθεί δημοφιλές στους γάμους, τις ομάδες και τις οικογένειες.Τα καταλύματα κυμαίνονται από junior σουίτες έως σουίτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, 94 εξοπλισμένα με κουζίνες, τραπέζια τραπεζαρίας, στεγνωτήρες, μπάνια με τζακούζι και υπαίθρια βεράντα.Αλλά ένα ζευγάρι που αναζητά μια ρομαντική απόδραση ή μια ομάδα spa-αγαπημένων κοριτσιών μπορεί να αναζητήσει καταφύγιο στο 8,000 τετραγωνικών ποδιών σπα Adirondack στυλ στους χαμηλότερους ορόφους του θέρετρου.

Το Sagamore χρονολογείται από το 1883, όταν ένα πανδοχείο χτίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ιδιωτικό νησί 70 στρεμμάτων στη λίμνη Γιώργος, έναν ιστορικό προορισμό διακοπών στα νότια Adirondacks. Ένα εποχικό, φιλικό προς την οικογένεια θέρετρο με γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος, το The Sagamore έχει υπέροχη θέα στα βουνά και ένα μικρό σπα και σαλόνι με πλήρες φάσμα θεραπειών. Απολαύστε εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ιδιωτική παραλία, μονοπάτια για jogger, με κοντινή πεζοπορία, ποδηλασία, rafting με λευκό νερό και ιππασία.

Intimate Inn Spas Στη Νέα Υόρκη

Το Spa Mirbeau βρίσκεται λίγο έξω από το Skeneateles, την ιστορική πόλη στο βόρειο άκρο της λίμνης Skeneateles, στην Finger Lakes Wine Country.

Προκαλεί έντονα ένα γαλλικό πανδοχείο, μπερέδες και όλα, και καταφέρνει να το απομακρύνει. Ένα από τα δέκα ρομαντικά ιαματικά λουτρά.

Το Copperhood Inn & Spa είναι ένα μικρό, οικείο spa προορισμού που αντικατοπτρίζει την ευρωπαϊκή ευαισθησία του ιδιοκτήτη του, Elizabeth Winograd Iwinski. Βρίσκεται στο Esopus Creek κοντά στο Shandaken της Νέας Υόρκης και έχει υπέροχη θέα στο βόρειο Catskills από το πίσω κατάστρωμα. Είναι επίσης μεγάλο με το πλήθος χυμών.

Το Emerson Resort & Spa απέχει μόλις λίγες ώρες από τη Νέα Υόρκη στο βόρειο Catskills, ακριβώς πάνω στον ποταμό Esopus, κοντά στο Mt. Φανταστείτε. Το Emerson είναι ένα περιβάλλον μόνο για ενήλικες με 26 πολυτελείς σουίτες διακοσμημένες σε ένα εξωτικό ινδικό στιλ και ένα σπα που μεταφέρει το θέμα. Αν έχετε παιδιά, μπορείτε να μείνετε δίπλα στην φιλική προς την οικογένεια Lodge.

Βρίσκεται κοντά στην πιο μακρινή άκρη του Long Island, το Gurney's είναι ένα θεσμό Montauk, με μια παραθαλάσσια τοποθεσία πέντε αστέρων και το πλησιέστερο πράγμα που έχει η Αμερική σε ένα σπα με θαλασσοθεραπεία.

Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σπα είναι λίγο παλιότερα, αλλά τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί σε ωραίο στυλ παραλίας.

Πολυτελές ξενοδοχείο Spas στη Νέα Υόρκη

Το Spa στο Mandarin Oriental της Νέας Υόρκης είναι ένα πολυτελές, ρομαντικό αστικό σπα στον 35ο όροφο του κέντρου Time Warner στο Central Park στο Columbus Circle. Οι θαυμάσιες αγορές και οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι απλά μια βόλτα με ασανσέρ. Ένα από τα δέκα ρομαντικά ιαματικά λουτρά.

Άλλα πολυτελή ιαματικά λουτρά στην πόλη της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν το The Spa at The Peninsula, το La Prairie στο The Ritz-Carlton και το Vinotherapie Spa στο The Plaza.

Και υπάρχει πάντα το Lenox της Μασαχουσέτης - ένα σχετικά εύκολο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη και πλούσιο σε ιαματικά λουτρά, όπως το Canyon Ranch Lenox, το Cranwell Resort, το Spa and Golf Club και το Κέντρο Κρίπουλου για Γιόγκα και Υγεία.