Ένας οδηγός για τις καλύτερες γυμνές παραλίες της Κεντρικής Αμερικής

Ενδιαφέρεστε για γυμνές παραλίες στην Κεντρική Αμερική; Αν είστε απλώς περίεργοι και απλά θέλετε να επωφεληθείτε πλήρως από την ηλιοφάνεια ή είστε σοβαρός γυμνιστής, θα είστε ευτυχείς να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετές γυμνές παραλίες της Κεντρικής Αμερικής που διαδίδονται σε όλη την περιοχή.

Πριν πάτε σε γυμνή παραλία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνετε το αντηλιακό - ειδικά σε εκείνες τις περιοχές που μπορεί να μην έχουν πολύ ήλιο. Ή, ακόμα καλύτερα, αποθηκεύστε το κοστούμι για τα γενέθλιά σας για συγκεκριμένα θέρετρα, παραλίες ή εορταστικές εκδηλώσεις ειδικά για τους γυμνιστές.

Κόστα Ρίκα

Δεν υπάρχουν καθιερωμένες γυμνές παραλίες στην Κόστα Ρίκα, αν και το γυμνό, ή τουλάχιστον ηλιοθεραπεία χωρίς τόνο, φαίνεται να είναι ανεκτό σε ορισμένες ανεπίσημες ομάδες άμμου. Το βόρειο άκρο του Playa Grande, 30 λεπτά βόρεια της Montezuma , είναι ένας αγαπημένος προορισμός ενδυμάτων-προαιρετικός. Το Playa Grande είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένα αγαπημένο σημείο surf, ώστε να μπορείτε να πιάσετε ένα κύμα χωρίς ένα κόσμημα αν θέλετε. Απλά σιγουρευτείτε ότι θα πάτε μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, κατά τη διάρκεια της ξηράς (και υψηλής) εποχής, αλλιώς, θα έχετε βροχή έξω. Στο Μανουέλ Αντόνιο, μια παραλία που ονομάζεται Playa Playita προσελκύει γυμνιστές εν γένει, και ιδιαίτερα γκέι γυμνιστές. Κάποιοι λένε ότι οι άγριες παραλίες της Κόστα Ρίκα είναι οπουδήποτε βρίσκετε έναν απομονωμένο όρμο. Αλλά αν υπάρχουν ντυμένοι (και μόνο ντυμένοι) άνθρωποι γύρω ή παιδιά, είναι πιθανότατα καλύτερα να κρατήσετε το μπικίνι.

Παναμάς

Όσοι αναζητούν γυμνές παραλίες στον Παναμά θα πρέπει να κατευθύνονται προς την Isla Contadora στα νησιά των Περλ. Αυτό το αρχιπέλαγος περίπου 200 νησιών βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, μόλις 30 μίλια από τις ακτές του Παναμά.

Η Isla Contadora είναι η πατρίδα της Playa de la Suecas (Παραλία Σουηδών Γυναικών), η οποία θεωρείται η μόνη επίσημη γυμνή παραλία του Παναμά. Ωστόσο, πολλές από τις άλλες παραλίες του νησιού είναι χαλαροί, πράγμα που σημαίνει ότι η μερική ή πλήρης γυμνότητα δεν είναι ασυνήθιστη. Απλά ρωτήστε γύρω-ή καλύτερα, κοιτάξτε γύρω-προτού απογυμνώσετε την ταχύτητα σας.

Ονδούρα

Όπως κάθε άλλη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, η Ονδούρα είναι αρκετά συντηρητική και οι γυμνές παραλίες είναι δύσκολο να έρθουν. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Paya Bay Resort στο νησί Roatan παίρνει μεγάλη προσοχή για τη φιλική προς τη φυσική του πολιτική. Αν και οι εβδομαδιαίες εβδομάδες Naturist του θέρετρου ευνοούν την "υφαντική απόρριψη", ορισμένες περιοχές της ιδιοκτησίας, όπως οι παραλίες και οι όρμοι για κολύμβηση με αναπνευστήρα, είναι πάντοτε ενδύματα - προαιρετικά.

Μπελίζε

Επειδή το Μπελίζ είναι μια σχετικά συντηρητική χώρα, δεν θα βρείτε εδώ γυμνές παραλίες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πάει τόπλες, αλλά μάλιστα δείχνουν ότι το πολύ δέρμα είναι σπάνιο - και μπερδεύεται, ειδικά σε οικογενειακές τρύπες κολύμβησης. Παρόλο που το Resort Journey's End στο Ambergris Caye φιλοξένησε στο παρελθόν τις εορταστικές εκδηλώσεις Nude Week.

Το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα και τη Νικαράγουα

Τη στιγμή της συγγραφής, δεν υπάρχουν γνωστές δημόσιες γυμνές παραλίες στις χώρες αυτές. Ωστόσο, αν βρείτε μια απομονωμένη παραλία και έχετε την άμμο για τον εαυτό σας, μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να απογυμνώσετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο ότι κανείς άλλος (διαβάστε: παιδιά, αστυνομία) είναι γύρω από το πρώτο.