Παραλία Montezuma στην Κόστα Ρίκα

Στην Playa Montezuma της Κόστα Ρίκα, οτιδήποτε συμβαίνει.

Η φιλελεύθερη, χαλαρή Playa Montezuma βρίσκεται στην ανατολική άκρη της χερσονήσου Nicoya στην Κόστα Ρίκα . Η παραλία Montezuma είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Κόστα Ρίκα για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με προϋπολογισμό, ειδικά εκείνες της μποέμικης πειθούς. Το κέντρο της μικρής πόλης είναι ο παράδεισος του λαϊκού παρατηρητή, γεμάτος γοητευτικά διεθνή backpackers, μόνιμες ex-pats, και ανοιχτόμυαλοι ντόπιοι όπως καλλιτέχνες, surfers και οι άνθρωποι που τους αγαπούν.

Τι να κάνετε στην παραλία Montezuma

Η αφθονία της φιλελεύθερης επιρροής του Montezuma κάνει για ποικιλία και νόστιμη κουζίνα στα πολυάριθμα εστιατόρια της πόλης. Δημιουργεί επίσης τον ιδανικό κόμβο νυχτερινής διασκέδασης για τους μεγαλύτερους χωριστές της Κόστα Ρίκα, κυρίως στο Chico's Bar. Οι γκαλερί τέχνης και χειροτεχνίας είναι διασκεδαστικές για να μελετήσουν, αλλά μην παραβλέπετε τους τεχνίτες που πωλούν τα προϊόντα τους στο δρόμο.

Τι άλλο? Κάντε μια περιήγηση με αναπνευστήρα στο νησί Tortuga . Zipline μέσω της ζούγκλας με Montezuma Canopy Tours. Ενοικιάστε θαλάσσιο καγιάκ ή ποδήλατο και εξερευνήστε. Εθελοντής στο νέο ιερό της άγριας φύσης Rainsong. Ή το κεφάλι σε μια άλλη παραλία κοντά Montezuma:

Το 20ωρο καταρράκτη καταρράκτη νότια του Montezuma Village είναι δημοφιλές στους ταξιδιώτες - δεν χρειάζεται ξεναγός. Από τους τρεις καταρράκτες που θα περάσετε, μόνο το δεύτερο πέφτει σε μια πισίνα αρκετά βαθιά για να πηδάει. Προειδοποίηση: Οι βράχοι στην κορυφή του δεύτερου καταρράκτη είναι ολισθηρό. Αρκετοί άνθρωποι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να πηδήξουν, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τεράστια προσοχή αν επιλέξετε να συμμετάσχετε.

Πότε να πάτε

Η ξηρή περίοδος (και η πολυάσχολη εποχή) στο Montezuma είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου. Η βροχή πέφτει με σχετική συχνότητα το υπόλοιπο έτος, αν και η βλάστηση είναι πολύ πιο πράσινη και πλούσια και οι τιμές είναι χαμηλότερες.

Να πάρει εκεί και γύρω

Από το San Jose , πιάστε ένα λεωφορείο για Puntarenas, περίπου δύο ώρες κάτω από την Παναμερικανική εθνική οδό. Από Puntarenas, πάρτε ένα πλοίο από το τερματικό lancha ή το βορειοδυτικό τερματικό σταθμό των πορθμείων προς Paquera. Από το Paquera, μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο για Montezuma (τα φέρι επικοινωνούν απευθείας με το λεωφορείο). Αν προτιμάτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Σαν Χοσέ, το βορειοδυτικό τερματικό σταθμό πορθμείων του Puntarenas επιτρέπει στα οχηματαγωγά πλοία.

Τα ταχύπλοα θαλάσσια ταξί διασχίζουν επίσης συχνά μεταξύ Montezuma και Jaco Beach στην ακτή του Κόστα Ρίκα στην Ειρηνική. Οι δρόμοι από το βόρειο τμήμα της χερσονήσου Nicoya μπορεί να είναι αρκετά τραχύι, αλλά η κίνηση είναι υπέροχη.

Μόλις βρίσκεστε στο χωριό Montezuma, θα περπατήσετε παντού - γενικά, ξυπόλητοι!

Συμβουλές και Πρακτικές

Κατά την περίοδο των βροχών, οι δρόμοι που κατευθύνονται προς τη Μοντεζούμα από το Paquera μεγαλώνουν με λάσπη και πιθανότατα θα πρέπει να οδηγήσετε ένα όχημα ή να πάρετε ένα ταξί με κίνηση 4 τροχών.

Ένας πολύ καλός πόρος Montezuma είναι η Montezuma Beach, μια μη κερδοσκοπική ιστοσελίδα από την οποία όλα τα έσοδα από τη διαφήμιση είναι δωρεά σε τοπικούς οργανισμούς προστασίας.

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το Playa Grande στην παραλία Montezuma λέγεται ότι στοιχειώνεται! Υποτίθεται ότι ήταν η τοποθεσία ενός αρχαίου χώρου ταφής. Κάμπινγκ μια μέρα στην άλλη, αν τολμήσεις. . .

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα (SJO)