Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Κόστα Ρίκα

Έχετε λίγα παγωμένα άτομα σε ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα

Η Κόστα Ρίκα είναι ένας ελκυστικός προορισμός που απέχει λίγες μόνο ώρες από πολλές πόλεις στις ΗΠΑ. Η γοητεία της: δάση βροχής, ηφαίστεια και όμορφες παραλίες τόσο στην Καραϊβική Θάλασσα όσο και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Έτσι, αν είστε στη φύση, αυτό το μέρος είναι για σας. Όταν είστε έτοιμοι για μια αστική περιπέτεια, κατευθυνθείτε προς το Σαν Χοσέ, την πρωτεύουσα. Ελέγξτε μερικά μουσεία, θαυμάστε την αρχιτεκτονική της και θα έχετε μερικές καλές γεύσεις. Νέοι σεφ, καταλαβαίνω μπάρμαν και ζυθοποιίες κάνουν τη συγκεκριμένη πόλη μια δροσερή γαστρονομική εμπειρία, αναφέρει το Travel + Leisure. Είτε έχετε jones για ιταλικό φαγητό, αυθεντικά πιάτα της Κόστα Ρίκα, γαλλική, ελβετική, ινδονησιακή, περουβιανή, αργεντινή ή κουβανική, θα το βρείτε στο Σαν Χοσέ.

Αν είστε σαν οι περισσότεροι όλοι οι άλλοι, θα είστε στο κυνήγι για μερικά παγωμένα ones.They ζευγάρι ιδιαίτερα καλά με την κουβανική και τη νότια αμερικανική κουζίνα. Υπάρχει μόνο ένας σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία μπύρας της Κόστα Ρίκα , και είναι η εταιρεία Ice & Farm της Φλόριντα ή η FIFCO. Παράγει συνολικά 10 μπύρες και επίσης διανέμει διάφορα αλκοολούχα ποτά. Το μεγαλύτερο μέρος της επιλογής είναι ελαφρύ και η διαφορά μεταξύ των επιλογών είναι λεπτή, αλλά οι καταναλωτές περνούν από αυτά με ρυθμό 4,2 δισ. Ευρώ ετησίως.

Έτσι, αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Κόστα Ρίκα και η μπύρα είναι στο μυαλό σας, κάνετε μια δοκιμή γευσιγνωσίας μαραθωνίου σε αυτές τις μπύρες της Κόστα Ρίκα. (Μην πίνετε υπεύθυνα.) Salud!