Κόστα Ρίκα τον Ιούλιο - Καιρός και εκδηλώσεις

Ταξιδεύοντας στην Κόστα Ρίκα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Υπάρχουν τόνοι φυσικών προσθέσεων που μπορείτε να απολαύσετε. Αλλά υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στον καιρό που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη όταν καθορίζετε τις ημερομηνίες σας για το ταξίδι.

Αυτή τη φορά εστιάζω στον Ιούλιο, έναν μήνα με λιγότερους τουρίστες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό:

Κόστα Ρίκα Καιρός τον Ιούλιο:

Αυτό είναι ένας μήνας που πολλοί ταξιδιώτες επιθυμούν να περάσουν στην Κεντρική Αμερική.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ιούλιος είναι χάλια στη μέση της εποχής της Κόστα Ρίκα . Ωστόσο, οι καταιγίδες αρχίζουν συχνά αργότερα την ημέρα, μετά από μια ηλιόλουστη μέρα. Σε ορισμένα μέρη διαρκούν μόνο μία ή δύο ώρες, επιτρέποντάς σας να έχετε το υπόλοιπο φως της ημέρας για να εξερευνήσετε.

Κάποιοι λένε ότι αξίζει να πάρει λίγο υγρό σε αντάλλαγμα για να είναι σε θέση να εξερευνήσουν τη χώρα με λιγότερους τουρίστες γύρω. Αλλά εξαρτάται από εσάς.

Ιούλιος μέσοι όροι

Η βροχερή εποχή δεν είναι η ισοδύναμη με την ψυχρή περίοδο. Οι θερμοκρασίες παραμένουν αρκετά υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους. Δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τις διακοπές σας σε τροπικά. Ελέγξτε τη μέση θερμοκρασία σε τρεις από τις κύριες περιοχές της Costa Rican κατά τη διάρκεια του Ιουλίου:

Κόστα Ρίκα Εκδηλώσεις τον Ιούλιο

Υπάρχουν διασκέδαση γιορτές που λαμβάνουν χώρα όλες τις ocer Κόστα Ρίκα μέσα από το έτος. Υπάρχουν τέσσερα γεγονότα που μου κρύβουν:

Συμβουλές για το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα τον Ιούλιο:

Ακόμα και στην εποχή των βροχοπτώσεων της Κόστα Ρίκα, ο ήλιος συχνά λάμπει όλη την ημέρα, με καταιγίδες αργότερα το απόγευμα.

Αλλά ακόμη και έτσι πολλοί άνθρωποι δεν ήθελαν να έρθουν για μια επίσκεψη, κάνοντας τα πτερύγια να πέφτουν. θα είστε σε θέση να βρείτε χαμηλές τιμές και τα αξιοθέατα είναι uncrowded - και τα δύο που μπορούν να καλύψουν μερικές βροχερές βραδιές κατά τη γνώμη μου.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα (SJO) και Λιβερία, Κόστα Ρίκα (LIR)

Πηγή: Εθνικές Μετεωρολογικές Υπηρεσίες της Κόστα Ρίκα

Άρθρο Επεξεργάστηκε από την Marina K. Villatoro