Τι να κάνετε στην Κόστα Ρίκα τον Δεκέμβριο

Η Κόστα Ρίκα είναι γνωστή για το γεγονός ότι έχει έναν καλό καιρό όλο το χρόνο. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε όλους εκείνους που απολαμβάνουν τη φύση, την περιπέτεια, τις πανέμορφες παραλίες και τις συναντήσεις της άγριας ζωής. Αυτό είναι σίγουρα μια καταπληκτική επιλογή για όλους εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν από τον κρύο χειμώνα που ορισμένες χώρες αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τις μέσες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και μάθετε για όλα τα δροσερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κόστα Ρίκα εκείνη την εποχή.

Ο καιρός στην Κόστα Ρίκα Καιρός κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου:

Ο Δεκέμβριος είναι η μέση της χειμερινής περιόδου για τις περισσότερες βόρειες χώρες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Κόστα Ρίκα δοκιμάζει μερικές από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες του έτους - ακριβώς εγκαίρως για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η περίοδος των βροχών είναι επίσημα στα μέσα Νοεμβρίου, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αυτό συμβαίνει όταν το κλίμα παίρνει λίγο πιο κρύο και το windier (ακόμα ward για τα πρότυπά μας) και λιγότερο muggy, παρέχοντας πανέμορφο σαφή ουρανό και ηλιόλουστες μέρες. Αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλη την Κεντρική Αμερική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους.

Μέσες θερμοκρασίες Δεκεμβρίου στις κύριες περιοχές

Όπως είπα προηγουμένως, ο καιρός μπορεί να πάρει λίγο πιο κρύο, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ζεστό για τους ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να ζουν σε μια τροπική χώρα.

Κόστα Ρίκα Γεγονότα τον Δεκέμβριο

Οι ντόπιοι από την Κόστα Ρίκα αγαπούν μια καλή γιορτή, κάθε μήνα οι διάφορες πόλεις φιλοξενούν κάποιο είδος εορτασμού. Δεκέμβριος δεν είναι η εξαίρεση. Υπάρχουν τόσα δροσερά γιορτές στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος.

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Συμβουλές για το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα το Δεκέμβριο:

Η Κόστα Ρίκα παίρνει τις διακοπές της στα σοβαρά! Ενώ η χριστουγεννιάτικη περίοδος διακοπών είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να επισκεφθείτε την Κόστα Ρίκα, είναι επίσης μια εξαιρετικά πολυάσχολη στιγμή για να επισκεφθείτε. Οι τιμές είναι υψηλότερες, και τα καταλύματα πρέπει να κρατηθούν πολύ νωρίτερα. Πολλές επιχειρήσεις είναι επίσης κλειστές όλη την εβδομάδα.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα (SJO) και Λιβερία, Κόστα Ρίκα (LIR)

Πηγή: Εθνικές Μετεωρολογικές Υπηρεσίες της Κόστα Ρίκα

Επεξεργάστηκε από την Marina K. Villatoro