Κόστα Ρίκα τον Απρίλιο

Η Κόστα Ρίκα είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στην Κεντρική Αμερική. Αυτή είναι μια περιοχή γνωστή για το γεγονός ότι έχει έναν καλό καιρό όλο το χρόνο. Στην περίπτωση της Κόστα Ρίκα, έχει γίνει ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε όλους εκείνους που απολαμβάνουν τη φύση, την περιπέτεια, τις πανέμορφες παραλίες και τις συναντήσεις άγριας ζωής. Αυτό είναι σίγουρα μια εκπληκτική επιλογή για όποιον θέλει να ξεφύγει σε ένα μέρος όπου το ir είναι πάντα καλοκαίρι ή άνοιξη.

Η μόνη εποχή που ο καιρός μπορεί να είναι ένα ζήτημα είναι κατά τους χειρότερους μήνες της εποχής των βροχών και ακόμα και τότε παίρνετε ακόμα το ήμισυ της ημέρας της ηλιοφάνειας.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τις μέσες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του μήνα Απρίλη και να μάθετε για όλα τα δροσερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κόστα Ρίκα εκείνη την εποχή.

Ο καιρός στην Κόστα Ρίκα Καιρός κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου:

Τον Απρίλιο υπάρχουν βροχοπτώσεις στην Κόστα Ρίκα, αλλά είναι μέτρια και οι θερμοκρασίες τείνουν να είναι αρκετά υψηλές. Αυτός είναι ο χρόνος μετάβασης μεταξύ του καλοκαιριού και της εποχής των βροχών. Αυτό είναι όταν οι τιμές αρχίζουν να πέφτουν και η βροχή δεν είναι τόσο κακή που δεν θα σας επιτρέψει να μην κάνετε τίποτα σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά να γνωρίζετε ότι οι τιμές θα αρχίσουν να μειώνονται μόνο όταν περάσει η Μεγάλη Εβδομάδα.

Μέσες θερμοκρασίες Απριλίου στις κύριες περιοχές:

Όπως είπα και πριν, είναι ένας πολύ ζεστός και υγρός μήνας. Ιδανικό για διακοπές στην παραλία.

Κόστα Ρίκα Εκδηλώσεις τον Απρίλιο:

Οι ντόπιοι από την Κόστα Ρίκα αγαπούν μια καλή γιορτή, κάθε μήνα οι διάφορες πόλεις φιλοξενούν κάποιο είδος εορτασμού.

Ο Απρίλιος δεν είναι η εξαίρεση. Υπάρχουν τόσα δροσερά γιορτές στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Συμβουλές για το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα τον Απρίλιο:

Επειδή το Πάσχα και η υπόλοιπη Μεγάλη Εβδομάδα γιορτάζονται τόσο ευρέως στην Κόστα Ρίκα, μπορεί να είναι δύσκολο για τους ταξιδιώτες να βρουν δωμάτια χωρίς κράτηση πολύ νωρίς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσετε τα ξενοδοχεία σας τουλάχιστον δυο μήνες πριν. Εμφάνιση χωρίς κράτηση είναι μια συνταγή για καταστροφή.

Οι επιχειρήσεις κλείνουν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι τιμές αυξάνονται και οι παραλίες είναι γεμάτες με γλέντι. Ωστόσο, οι θρησκευτικές πομπές και οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι ένα θέαμα που βλέπεις - απλώς να προετοιμαστείς.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα (SJO) και Λιβερία, Κόστα Ρίκα (LIR)

Πηγή: Εθνικές Μετεωρολογικές Υπηρεσίες της Κόστα Ρίκα

Επεξεργάστηκε από την Marina K. Villatoro