Δεκέμβριος στο Λονδίνο Weather and Events

Εάν επισκέπτεστε το Λονδίνο τον Δεκέμβριο, υπάρχουν κάποιες βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε! Το μέσο ύψος είναι 48 ° F (9 ° C). Ο μέσος όρος χαμηλού είναι 37 ° F (3 ° C). Η μέση ποσότητα υγρών ημερών είναι 10 και η μέση ημερήσια ηλιοφάνεια είναι περίπου 3 ώρες.

Σπάνια χιονίζει στο Λονδίνο το Δεκέμβριο, αλλά κάνει κρύο, έτσι γάντια συσκευασίας, κασκόλ και μπότες. Πάντα φέρτε μια ομπρέλα όταν εξερευνάτε το Λονδίνο!

Δεκέμβριος Στιγμιότυπα

Ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα τον Δεκέμβριο είναι το Hyde Park Winter Wonderland (Νοέμβριος-Ιανουάριος).

Πάρτε ένα μεγάλο λίπος γιορτή σε αυτό το ετήσιο γεγονός στο Hyde Park, το οποίο γίνεται όλο και καλύτερα κάθε χρόνο. Περιμένετε στάβλους για φαγητό, αυθεντικές αίθουσες μπύρας, εκδρομές σε εκθεσιακούς χώρους, σκάλες της Σάντας και ελεύθερη ροή ζεστό κρασί.

Τα εορταστικά χριστουγεννιάτικα γεγονότα περιλαμβάνουν τραγούδι καρόλου, σπηλιές, εκθέσεις, παντομίμες και πολύχρωμα φώτα. Η χριστουγεννιάτικη ημέρα είναι 25 Δεκεμβρίου.

Η Boxing Day είναι η πρώτη μέρα μετά την Ημέρα των Χριστουγέννων (26 ή 27 Δεκεμβρίου).

Ετήσια γεγονότα Δεκεμβρίου

Λονδίνοι Χριστουγεννιάτικες Φώτιες : Από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου, το ετήσιο χριστουγεννιάτικο φως είναι ένα από τα μεγαλύτερα εορταστικά γεγονότα του Λονδίνου. Τα φώτα της οδού της Οξφόρδης προσελκύουν τα μεγαλύτερα πλήθη, καθώς ένας διασημότης συνήθως κινείται με το διακόπτη. Υπάρχουν ξεχωριστές εκδηλώσεις για την Regent Street, το Covent Garden, το Harrods και πολλά άλλα.

Η τελετή φωτισμού Χριστουγεννιάτικων Δέντρων του Trafalgar Square είναι η πρώτη Πέμπτη του Δεκεμβρίου. Το Λονδίνο είναι προικισμένο ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη Νορβηγία κάθε χρόνο ως ευχαριστία για τις υπηρεσίες της χώρας κατά τη διάρκεια του Β '

Η τελετή συνοδεύεται συνήθως από τραγούδια από τη χορωδία της εκκλησίας St-Martins-in-the-Fields.

Η μεγάλη κούρσα Χριστουγέννων είναι στις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι ένα φιλανθρωπικό γεγονός που βλέπει τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώνουν μια κωπηλασία με εμπόδια, ενώ εξισορροπούν μια χριστουγεννιάτικη πουτίγκα σε ένα πιάτο. Όλοι ενώ ντυμένοι σαν Σάντας, ταράνδου ή ξωτικά, φυσικά.

Χειμερινό Φεστιβάλ Spitalfields (μέσα Δεκεμβρίου): Αυτό το μουσικό φεστιβάλ φέρνει όπερες, λαϊκές, κλασσικές και σύγχρονες παραστάσεις σε περίεργους χώρους μέσα και γύρω από το Spitalfields στο ανατολικό Λονδίνο.

London International Horse Show (μέσα Δεκεμβρίου): Αυτό το ετήσιο γεγονός στην Ολυμπία προσελκύει πάνω από 80.000 άτομα το χρόνο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιπποτικά φεστιβάλ της χώρας.

Τυλίξτε ζεστό, πάρετε τα πατίνια σας και ελέγξτε έξω ένα από τα πολλά παγοδρόμια του Λονδίνου που δημιουργούν κατάστημα σε εικονικούς χώρους, όπως το Somerset House, ο Πύργος του Λονδίνου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Οι πωλήσεις του Ιανουαρίου (από τις 26 Δεκεμβρίου): Προσπαθήστε να κερδίσετε μια συμφωνία στις πωλήσεις του Ιανουαρίου, οι οποίες αρχίζουν από την Boxing Day. Ο Harrods, ο John Lewis και η Liberty είναι πάντα αξιόπιστες επιλογές για τις μετα-χριστουγεννιάτικες ευκαιρίες.

Εορτασμοί Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου): Γιορτάστε την άφιξη του νέου έτους με στυλ σε ένα από τα πολλά γεγονότα του Λονδίνου.