Πώς να δείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου δωρεάν

Συμβουλές για να επισκεφθείτε τον εικονικό καθεδρικό ναό του Λονδίνου χωρίς να αγοράσετε εισιτήριο

Σχεδιασμένο από τον Sir Christopher Wren στα τέλη του 17ου αιώνα, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου είναι ένα από τα πιο εικονικά κτίρια του Λονδίνου. Ενώ η είσοδος περιλαμβάνει πρόσβαση στο πάτωμα του καθεδρικού ναού, την κρύπτη, τις τρεις γκαλερί στο θόλο και έναν οδηγό πολυμέσων, τα εισιτήρια μπορούν να κοστίζουν έως και 18 λίρες στερλίνες ανά άτομο, καθιστώντας το μια ακριβή επιλογή για οικογένειες και ομάδες.

Εξετάστε μία από τις παρακάτω επιλογές εάν δεν έχετε χρήματα, χρόνο ή και τα δύο:

Επιλογή 1: Παρεκκλήσι του Αγίου Dunstan

Κατευθύνετε τα κύρια σκαλιά του καθεδρικού ναού και εισάγετε την αριστερή πλευρά. Στο εσωτερικό θα βρείτε τη γραμμή για να αγοράσετε εισιτήρια, αλλά κρατήστε τα αριστερά και μπορείτε να εισάγετε το Chapel του St. Dunstan δωρεάν ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ανοιχτό για τις προσευχές όλη την ημέρα, αλλά είναι επίσης πολύ συχνές από τους επισκέπτες. Το παρεκκλήσι ήταν αφιερωμένο το 1699 και ονομάστηκε για τον St Dunstan, έναν επίσκοπο του Λονδίνου που έγινε Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ το 959.

Επιλογή 2: Επισκεφθείτε την περιοχή κρυπτογράφησης

Η οθόνη / πύλες του Τσόρτσιλ διαιρεί τη τραπεζαρία και την κρύπτη έτσι ώστε να μπορεί να δει δωρεάν όταν επισκέπτεστε το καφενείο / κατάστημα / τουαλέτες. Η κρύπτη είναι η μεγαλύτερη του είδους της στην Ευρώπη και είναι ο τελικός τόπος ανάπαυσης αρκετών παραγωγών Βρετανών, όπως ο ναύαρχος Λόρδος Νέλσον, ο δούκας του Ουέλλινγκτον και ο ίδιος ο Sir Christopher Wren.

Επιλογή 3: Παρακολουθήστε μια υπηρεσία

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Άγιος Παύλος είναι τόπος λατρείας πρώτα και ένα τουριστικό αξιοθέατο μετά από αυτό.

Υπάρχουν καθημερινά υπηρεσίες στον καθεδρικό ναό και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν.

Καθημερινές υπηρεσίες

Υπηρεσίες Κυριακής

ΣΗΜ .: Αυτές οι ώρες υπόκεινται σε αλλαγές. Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα για επιβεβαίωση.