Λονδίνο Διαμονή για μεγάλες ομάδες

Πού να μείνετε για ένα κορίτσι νύχτα έξω στο Λονδίνο

Είτε σχεδιάζετε μια οικογενειακή γιορτή είτε ένα σαββατοκύριακο ενός κοριτσιού μακριά στο Λονδίνο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε καταλύματα όπου μπορείτε όλοι να μείνετε μαζί. Θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση σε πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου, αλλά μπορείτε να καταλήξετε σε διαφορετικούς ορόφους και να μην ξοδεύετε τόσο χρόνο μαζί όπως ελπίζατε. Ζήτησα από το HouseTrip , τον μεγαλύτερο ιστοχώρο της Ευρώπης που προσφέρει διαμερίσματα διακοπών, να συστήσει στο Λονδίνο ακίνητα στα βιβλία που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν μεγάλες ομάδες και είχαν πολλές προτάσεις σε όλες τις περιοχές του Λονδίνου.

Αυτές οι ιδιότητες έχουν πολλά υπνοδωμάτια και πολλούς κοινωνικούς χώρους για να είναι μαζί με τους φίλους σας. Η διαμονή σε οποιοδήποτε από αυτά θα ήταν μια πολύ πιο χαλαρή επιλογή από ένα ξενοδοχείο χωρίς καθορισμένες ώρες για τα γεύματα και την ελευθερία να νιώθεις σαν στο σπίτι. Μπορεί επίσης να καταλήξει να έχει καλύτερη αξία για να μείνει μαζί και να μοιραστεί το κόστος. (Όλες οι τιμές είναι σωστές το 2012.)

Εάν προγραμματίζετε μια ξεχωριστή βραδιά, μπορείτε να θελήσετε να προσλάβετε έναν Μπάρμαν για να έρθετε στην ιδιοκτησία και να κάνετε τα κοκτέιλ σας ενώ ετοιμάζεστε και οι θεραπευτές ομορφιάς μπορούν να επισκεφθούν και να σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστό. Μόλις είστε έτοιμοι να βγείτε για τη νύχτα, ποιος δεν κλείνει ένα κομψό αυτοκίνητο για να σας χτυπήσει μακριά για τη μεγάλη σας νύχτα. Και βέβαια να σας ξαναδώσω.