Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νυχτερινό σωλήνα του Λονδίνου

Όλοι στο ίντερνετ 24ωρου τηλεχειριστηρίου του Λονδίνου

Το Λονδίνο είναι επίσημα μια πόλη 24 ωρών. Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, το Night Tube είναι ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα 24ωρο σύστημα μεταφοράς στο υπόγειο του Λονδίνου.

Η υπηρεσία παρέχει μεταφορά από το κεντρικό Λονδίνο προς τα περίχωρα της πόλης για την ίδια τιμή που πληρώνετε για εισιτήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η μεταφορά για το Λονδίνο προσφέρει σήμερα υπηρεσία 24ωρου λεωφορείου, αλλά το δίκτυο σωλήνων ανοίγει πολλές περισσότερες διαδρομές και γρηγορότερες συνδέσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες για το νυχτερινό σωλήνα του Λονδίνου

Πότε τρέχει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία λειτουργεί όλο το 24ωρο τις Παρασκευές και τα Σάββατα

Ποιες γραμμές προσφέρουν 24ωρη υπηρεσία;

Οι υπηρεσίες Night Tube είναι διαθέσιμες στις γραμμές Jubilee και Victoria και στις περισσότερες από τις κεντρικές, βόρειες και Piccadilly γραμμές.

Πόσο συχνά τρέχουν τα τρένα;

Η γραμμή Victoria περνά κάθε 10 λεπτά σε ολόκληρη τη γραμμή.

Η κεντρική γραμμή διαρκεί κάθε 10 λεπτά μεταξύ της White City και του Leytonstone και περίπου κάθε 20 λεπτά μεταξύ του Ealing Broadway και του White City και του Leytonstone προς το Loughton / Hainault.

Η γραμμή Jubilee τρέχει κάθε 10 λεπτά σε ολόκληρη τη γραμμή.

Η βόρεια γραμμή περνά κάθε 8 λεπτά ανάμεσα στο Camden Town και το Morden.

Η γραμμή Piccadilly περνά κάθε 10 λεπτά μεταξύ της Cockfosters και του τερματικού σταθμού Heathrow 5 (σημειώστε ότι δεν υπάρχει υπηρεσία στον βρόχο Terminal 4).

Πόσο κοστίζει?

Οι ναύλοι του Night Tube είναι οι ίδιοι με τα εισιτήρια ημέρας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες Oyster ή πληρωμή χωρίς έμβασμα (ισχύει καθημερινή κάλυψη και για τις δύο μεθόδους πληρωμής). Οι ημερήσιες κάρτες ισχύουν την ημέρα της έκδοσης και για τις διαδρομές πριν από τις 4:30 π.μ. της επομένης ημέρας.

Είναι ασφαλές?

Όλοι οι σταθμοί στελεχώνουν υπαλλήλους του London Underground και υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες μιας ημέρας.

Επιπλέον αστυνομικοί υπάλληλοι υποστήριξης της αστυνομίας παρέχουν επιπλέον βοήθεια στους επιβάτες και τους αστυνομικούς, όπως απαιτείται.

Υπάρχουν ταξί διαθέσιμα στους σταθμούς Νυχτερινών Σταθμών;

Πρόσθετες τάξεις ταξί έχουν προστεθεί στους σταθμούς των γραμμών Night Tube για να διευκολύνουν τους επιβάτες να συνεχίσουν τα ταξίδια τους.

Πότε τρέχει συνήθως ο σωλήνας;

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα τρένα του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου ξεκινούν γύρω στις 5 π.μ. και τρέχουν μέχρι τις 11.30 μ.μ. / 12.30 π.μ. Την Κυριακή, οι σωλήνες ξεκινούν γύρω στις 7 το πρωί, αλλά ελέγχουν εκ των προτέρων για έργα Τεχνολογίας Σαββατοκύριακου .