Προφίλ του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον

Είναι γεγονός. Το κράτος της Ουάσιγκτον είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να πάει στο κολέγιο. Εάν πηγαίνετε στο κολέγιο στο Σιάτλ, το Τακόμα ή την Ολυμπία, έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις συναυλίες μεγάλων πόλεων, τις εκπομπές, τη νυχτερινή ζωή και πολλά άλλα που θα μπορούσατε να θέλετε. Η Δυτική Ουάσινγκτον είναι γεμάτη με όλα τα είδη των θέσεων για να απολαύσετε το ύπαιθρο, από τη βόλτα στο Puget Sound μέχρι την πεζοπορία στα καταπράσινα δάση ή την εξερεύνηση του Mt. Rainier National Park. Και, αφού αποφοιτήσετε, υπάρχουν εργοδότες στην περιοχή, που ξεκινούν από επιχειρήσεις με εταιρείες Fortune 500 .

Η Κεντρική και Ανατολική Ουάσινγκτον έχουν επίσης εκπαιδευτικούς κόμβους γύρω από το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ουάσινγκτον στο Ellensburg και το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (κύριος αντίπαλος της UW) στο Spokane.

Αλλά πέρα ​​από τα μεγάλα πανεπιστήμια, υπάρχουν και πολλά μικρότερα σχολεία σε όλη την πολιτεία που αξίζει επίσης να εξεταστούν. Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές, εδώ είναι μια λίστα με μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένων πολλών κρατικών πανεπιστημίων κοντά στο Σιάτλ.

Πανεπιστήμια στο Σηάτλ

University of Washington

Το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (UW) ιδρύθηκε το 1861 και είναι ένα κρατικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ονομάζεται γενικά UW (pronounced yoo-dub), αυτό είναι το μεγαλύτερο σχολείο στο κράτος με 54.000 μαθητές και δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις στο Tacoma και το Bothell. Το UW είναι επίσης αξιόλογο ερευνητικό πανεπιστήμιο και αντλεί πτυχιούχους και ερευνητές από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια καταπληκτική επιλογή όλων των σπουδαστών που επιθυμούν να ζήσουν στο Σιάτλ, καθώς και όσοι αναζητούν ευκαιρίες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης καθώς η UW διαθέτει μια μεγάλη σειρά πιστοποιητικών.

Seattle Pacific University

Το Seattle Pacific University (SPU) ιδρύθηκε το 1891 και έχει μακρά ιστορία στη χριστιανική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το σχολείο προσφέρει στους 4.100 μαθητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση βασισμένη στο ευαγγέλιο. Βρίσκεται μόλις λεπτά από το κέντρο του Σιάτλ. Το σχολείο διαθέτει 60 προπτυχιακά προγράμματα, 24 μεταπτυχιακά προγράμματα και 5 διδακτορικά προγράμματα.

Πανεπιστήμιο Σιάτλ

Το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ (SU) είναι ένα από τα 28 ιερατικά Καθολικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με 7.400 φοιτητές, το σχολείο είναι αρκετά μεγάλο για να έχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων, αλλά αρκετά μικρό για να έχει προσιτά μεγέθη τάξεων (το μέσο μέγεθος τάξης είναι μόνο 19 φοιτητές), το οποίο είναι ένα μεγάλο όφελος για πολλούς μαθητές που δεν θέλουν να πάνε πλήρως κρατική σχολική διαδρομή. Το σχολείο διαθέτει 64 προγράμματα σπουδών και περισσότερα από 30 μεταπτυχιακά προγράμματα.

Πανεπιστήμια Νότια του Σιάτλ

Λουθηρανικό Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού

Το Pacific Lutheran University (PLU) ιδρύθηκε το 1890 και βρίσκεται νότια του Tacoma. Το πανεπιστήμιο προσφέρει μια ισχυρή φιλελεύθερη έμφαση στις τέχνες και είναι ευχάριστα μεγέθους με μόλις 3.300 μαθητές. Τα μεγέθη των τάξεων είναι μικρά και το σχολείο είναι γνωστό για την ομάδα ποδοσφαίρου, το διαφορετικό φοιτητικό σώμα του και το εκδοτικό του πρόγραμμα. Το PLU προσφέρει μια σειρά πτυχίων υποβάθρου, καθώς και προγράμματα μεταπτυχιακού στα θέματα νοσηλευτικής, γραφής, γάμου και οικογενειακής θεραπείας, εκπαίδευσης και επιχειρήσεων.

Πανεπιστήμιο του Puget Sound

Το Πανεπιστήμιο Puget Sound (UPS) είναι το αντίπαλο σχολείο στο PLU και ένα άλλο πανεπιστήμιο του Tacoma. Με 2.600 φοιτητές, η UPS είναι μικρή και προσφέρει περίπου 50 προπτυχιακά και περιορισμένες μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά το μέγεθός της σημαίνει μικρά μεγέθη τάξεων και προσιτοί καθηγητές.

Σε αντίθεση με το PLU, η UPS έχει αδελφότητες και αδελφότητες και βρίσκεται επίσης στο Βόρειο Τακόμα, το οποίο διαθέτει πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα, εστιατόρια και άλλα κοντινά.

Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον - Τακόμα

Ενώ UWT ξεκίνησε ως υποκατάστημα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, έχει γίνει μια πλήρως λειτουργική και ανεξάρτητη πανεπιστημιούπολη (όπως, μπορείτε να κερδίσετε πλήρη βαθμό, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να πάει στο Σιάτλ). Η πανεπιστημιούπολη της εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να συνδέεται μοναδικά με την κοινότητα του Tacoma στο κέντρο της πόλης, καθώς υπάρχουν ανεξάρτητα καταστήματα και εστιατόρια που βρίσκονται στο αποτύπωμα της πανεπιστημιούπολης. Οι προσφορές βαθμού συνεχίζουν να αυξάνονται και περιλαμβάνουν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους καθώς και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.

Evergreen State College

Το Evergreen είναι γνωστό για να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Οι βαθμοί δίνονται με τη μορφή αφηγηματικών αξιολογήσεων, όπου οι καθηγητές δίνουν στους μαθητές λεπτομερή ανατροφοδότηση αντί για ένα βαθμό.

Υπάρχουν λίγα ειδικά προγράμματα σπουδών και, αντ 'αυτού, οι μαθητές σχεδιάζουν μια περιοχή έμφασης. Το σχολείο προσφέρει επίσης μεταπτυχιακά πτυχία, όπως Masters in Public Administration. Το Evergreen βρίσκεται στην Ολυμπία, η οποία είναι περίπου μία ώρα νότια του Σηάτλ, και είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι πίσω και λίγο περίεργο.

Πανεπιστήμια Βόρεια του Σιάτλ

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον

Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουάσινγκτον (WWU) βρίσκεται μία ώρα βόρεια του Σηάτλ στο γραφικό Bellingham. Είναι γνωστό ως μικρότερο δημόσιο κολέγιο με εγγραφή 15.000 φοιτητών. Αυτό το κολέγιο είναι δημοφιλές με φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν. Το US News and World Report έχει συχνά κατατάξει το σχολείο ως το "καλύτερο περιφερειακό δημόσιο πανεπιστήμιο στον βορειοδυτικό Ειρηνικό". Το Bellingham έχει επίσης πολλά να προσφέρει με πολλές φυσικές αναψυχές, παρακολούθηση φαλαινών και ένα χαριτωμένο κέντρο της πόλης.

Πανεπιστήμια στην Ανατολική Ουάσινγκτον

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον

Το μεγαλύτερο σχολείο στην ανατολική Ουάσιγκτον (και το δεύτερο μόνο στο UW στο κράτος), το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (WSU) παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση σε φοιτητικό πληθυσμό 28.000 πολιτών. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται τέσσερις και μισή ώρες ανατολικά του Σηάτλ με τοποθεσίες στην πανεπιστημιούπολη WSU Spokane στο Riverpoint, στο WSU Tri-Cities και στο WSU Vancouver (στη Δυτική Ουάσιγκτον). Η κύρια πανεπιστημιούπολη στο Spokane βρίσκεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουάσινγκτον, η οποία έχει πολύ πιο ηλιόλουστο και πιό χιονισμένο κλίμα από το Σιάτλ.

Το Πανεπισ

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ουάσιγκτον (CWU) είναι δύο ώρες ανατολικά του Σηάτλ στο Ellensburg. Το πανεπιστήμιο εγγράφει περίπου 10.000 μαθητές και είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις μεγάλες σχολές. Η κεντρική Ουάσινγκτον προσφέρει μια πιο αγροτική εμπειρία κολέγιο και Ellensburg είναι μια μικρή πόλη δεν απέχει πολύ από Yakima. Το Ellensburg δεν απέχει πολύ από τα βουνά Cascade, αν και μπορείτε να απολαύσετε το σκι και το snowboarding.

Πανεπισ

Το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Ουάσινγκτον (EWU) στο Τσένι ήταν εδώ και 125 χρόνια. Πρόκειται για ένα περιφερειακό δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται τέσσερις ώρες ανατολικά του Σηάτλ και μόλις 17 μίλια έξω από το Spokane, οπότε ακόμα κι αν θεωρήθηκε ότι η Cheney είναι μια μικρή πόλη, οι μαθητές δεν είναι πολύ μακριά από τις ανέσεις της πόλης. Τα προγράμματα της EWU προσφέρονται σε Bellevue, Everett, Kent, Seattle, Shoreline, Spokane, Tacoma, Βανκούβερ και Yakima. Το σχολείο εγγράφει περίπου 10.000 μαθητές.

Πανεπιστήμιο Gonzaga

Το Πανεπιστήμιο Gonzaga (GU) στο Spokane ιδρύθηκε από τον Sicilian-born Fr. Ιωσήφ Cataldo. SJ το 1881. Είναι ένα ιδιωτικό, τετραετές κολεγιακό σχολείο ιησουιτών και εγγράφει περίπου 7.000 μαθητές. Το πανεπιστήμιο πιστεύει στην εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου όπως στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Επεξεργασμένο από τον Kristin Kendle.