Το Φεστιβάλ Χριστουγέννων της Χώρας της Ουάσινγκτον Βικτωριανής Χώρας

Το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της Βικτωριανής Χώρας στο Κέντρο Εκδηλώσεων του Κρατικού Κέντρου της Ουάσινγκτον στο Puyallup της Ουάσιγκτον είναι μια από τις αγαπημένες παραδόσεις της περιοχής του Σιάτλ . Εκτός από την ύπαρξη μιας τεράστιας αγοράς με θέμα τη βικτοριανή αγορά, που περιλαμβάνει χειροτεχνίες, φαγητά και εμπορικούς θαλάμους, το φεστιβάλ περιλαμβάνει μια ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων κάθε μέρα.

Θα πρέπει να προγραμματίσετε να περάσετε μερικές ώρες σε αυτό το εξαιρετικά μεγάλο γεγονός.

Οι θάλαμοι των πωλητών δεν καλύπτουν μόνο το εκθεσιακό κέντρο Showplex αλλά και το περίπτερο και την αίθουσα Expo στους εκθεσιακούς χώρους του Puyallup , ώστε να είστε προετοιμασμένοι να ξεφορτωθείτε. Για να ανακουφίσετε αυτό, προσπαθήστε να εναλλάξετε τις στάσεις των διακοπών σας με τα απαραίτητα διαλείμματα για σνακ και ποτά ή να απολαύσετε τη ζωντανή ψυχαγωγία.

Είσοδος και στάθμευση στο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της βικτοριανής χώρας

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Fair Statement της Ουάσινγκτον. Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα πωλούνται στην πόρτα, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορούν να αγοραστούν μόνο με μετρητά. Ο χώρος στάθμευσης για το φεστιβάλ είναι διαθέσιμος στο χώρο του ξενοδοχείου και δωρεάν με είσοδο.

Αγορές στο φεστιβάλ Χριστουγέννων της Βικτωριανής Χώρας

Η δυνατότητα να ψωνίσετε για μοναδικά και χειροποίητα δώρα διακοπών είναι κάτι που οι φιλάθλοι της Βικτωριανής Χώρα των Χριστουγέννων προσβλέπουν σε όλο το χρόνο. Οι πωλητές φορούν ρούχα βικτοριανού στιλ, προσθέτοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των διακοπών και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ειδών διακοσμητικών διακοπών, ειδών διατροφής, προϊόντων μπάνιου και σώματος, παιδικών παιχνιδιών και κιτ δραστηριοτήτων, κοσμημάτων και ενδυμάτων, αξεσουάρ και περισσότερο.

Διασκέδαση στο φεστιβάλ Χριστουγέννων της Βικτωριανής Χώρας

Κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, υπάρχει ζωντανή διασκέδαση που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένειά σας. Θα δοκιμάσετε τα πάντα από τους καλλιτέχνες τοπικών χορευτικών συλλόγων μέχρι τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και άλλες θεματικές ενέργειες. Οι χώροι της σκηνής περιλαμβάνουν το βικτοριανό θέατρο Χριστουγέννων Opry στην αίθουσα Expo και το θερινό Jubilee Theatre στο showplex.

Το πρόγραμμα των επιδόσεων αλλάζει κάθε χρόνο, αλλά κάποιες από τις προηγούμενες παραστάσεις περιλαμβάνουν μια γέννηση τραγουδιού, το Silver Spurs Country Western Revue, το φανταστικό Stardust Follies και τα ακουστικά Χριστούγεννα του Josh Snodgrass.

Δραστηριότητες στο φεστιβάλ Χριστουγέννων της Βικτωριανής Χώρας

Για τα ανήσυχα μικρά, υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, όπως το περιοδεία "The North Pole in the Fair", χειροτεχνία για παιδιά, βόλτες με καροτσάκι, ιππασία με το Santa Tram και ιππασία στροβιλοδρόμιο.

Μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα είναι η λήψη της φωτογραφίας του παιδιού σας με το Santa, και πρέπει να σημειωθεί ότι για πορτρέτα και πολλές άλλες δραστηριότητες υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Τροφίμων στο φεστιβάλ Χριστουγέννων της Βικτωριανής Χώρας

Εκτός από την δυνατότητα αγοράς ειδικών συσκευασμένων ειδών διατροφής, όπως καραμέλες και μαρμελάδες από τους πωλητές, οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να επαναφορτίζουν σε μια ποικιλία από θαλάμους φρέσκου φαγητού και ποτών που προσφέρουν ευκαιρίες για διακοπές. Για τους ενήλικες, μια στάση στο Winter Wine Garden είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι παρέχει την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα για ψώνια και να απολαύσετε εκλεκτές πτήσεις κρασιού, καθώς και από το γυαλί και το μπουκάλι.