Ένας οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Σιάτλ σε έναν προϋπολογισμό

Το να βλέπετε το Σιάτλ σε έναν προϋπολογισμό μπορεί να είναι δύσκολο. Χρειάζεστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για το πώς να επισκεφθείτε το Σιάτλ. Όπως και με οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξοδέψετε τα χρήματά σας εδώ, ενώ παράλληλα να έχετε λίγη αξία σε αντάλλαγμα. Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για το Σιάτλ και τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Για μια πόλη μέχρι το βορρά, ο χειμώνας του Σιάτλ είναι σχετικά ήπιος. Αν και οι αστικές περιοχές δεν παίρνουν τεράστιες ποσότητες χιονιού, έχετε κατά νου ότι τα υψηλότερα υψόμετρα λαμβάνουν πολλά από αυτά.

Η περίοδος των βροχών είναι το Νοέμβριο-Μάρτιο. Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες είναι επίσης ήπιες: μια ζεστή μέρα είναι 80 μοίρες. Ακόμα και τον Ιούλιο, θα ήταν καλό να πακετάρετε ένα σακάκι. Το καλοκαίρι, είναι πιθανό να συναντήσετε πλήθη και να βρείτε λιγότερες ευκαιρίες, ειδικά σε μέρη που προσελκύουν πολλούς τουρίστες. Το Μάιο και το Σεπτέμβριο είναι δύο μήνες, κατά το οποίο μειώνονται τόσο οι βροχοπτώσεις όσο και τα σύνολα πλήθους.

Να πάρει εδώ

Εκτός από τις συνήθεις αναζητήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ελέγξτε τους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους όπως το Frontier και το Southwest για ελκυστικούς ναύλους. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό ως Sea-Tac (σύντομο για το Seattle-Tacoma). Ένα ταξί από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης διαρκεί περίπου 35 δολάρια. Αλλά το λεωφορείο # 194 Express ή η διαδρομή # 174 είναι μόνο $ 1.25 (εκτός αιχμής) έως $ 1.75 (κορυφή). Σημαντικές διακρατικές διαδρομές είναι I-5 (βορράς-νότος) και I-90 (ανατολή-δύση). Βανκούβερ, π.Χ. είναι περίπου 150 μίλια στα βόρεια. Το Portland, Ore, είναι περίπου 175 μίλια νότια του Σηάτλ.

Τριγυρίζω

Η εύρεση ενοικίασης αυτοκινήτου στο Σιάτλ συνήθως δεν είναι πολύ δύσκολη, διότι όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν μεγάλα γραφεία εδώ.

Εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ και σκοπεύετε να επισκεφθείτε τον Καναδά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θυμηθείτε ότι θα χρειαστείτε ένα έγκυρο διαβατήριο των ΗΠΑ για να επανέλθετε στη χώρα. Η μαζική μεταφορά εδώ ονομάζεται Μετρό και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία λεωφορείων. Δυστυχώς, οι πωλήσεις των δελτίων διέλευσης σταμάτησαν στις αρχές του 2009.

Που να μείνω

Είναι το Σιάτλ το σημείο έναρξης και / ή τελειώματος για μια κρουαζιέρα;

Καθώς κάνετε την αναζήτηση ξενοδοχείων σας, ρωτήστε για ειδικές τιμές και ρυθμίσεις. Για οικονομικά καταλύματα , ελέγξτε τα ξενοδοχεία νότια της πόλης και μέσα σε λίγα μίλια από το αεροδρόμιο. Το AYH Ranch Hostel στο νησί Vashon βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο Puget Sound και αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ξενοδοχείο σε ζεστό καιρό. Οι τιμές ξεκινούν από $ 15 / νύχτα και πηγαίνουν στα $ 65 για ιδιωτικά δωμάτια. Downtown, το Green Tortoise Hostel βρίσκεται κοντά στην αγορά Pike Place και σε άλλα αξιοθέατα. Αν ψάχνετε για μια πολυτελή διαμονή χωρίς την τεράστια τιμή δωματίου, σκεφτείτε το Paramount Hotel στο 8ο και το Pine.

Που να φάω

Ο οδηγός Go Northwest για το TripAdvisor προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού εστιατορίων στην περιοχή του Σιάτλ. Διάσημο για τα θαλασσινά και τον ισχυρό καφέ του Σιάτλ, η περιοχή προσφέρει επίσης ένα υπέροχο προϋπολογισμό grub που είναι μια εμπειρία από μόνη της. Μια αλυσίδα που ονομάζεται Than Brothers προσφέρει νόστιμες και χαμηλού κόστους σούπες από αυθεντικές συνταγές του Βιετνάμ.

Περιοχές Σιάτλ Αξιοθέατα

Η Pike Place Market είναι ίσως το πιο "τουριστικό" σημείο στο Σιάτλ. Εδώ μπορείτε να δείτε τους ψαράδες να ρίχνουν μεγάλο σολομό και να παρακολουθήσουν τα αλιεύματα της ημέρας ζυγισμένα και αποθηκευμένα. Η αγορά είναι τώρα 100 ετών και προσελκύει 9 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Θα βρείτε 190 καταστήματα και δεκάδες εστιατόρια εδώ.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ακριβότερα κοντινά γκαράζ στάθμευσης. Το Σηάτλ είναι επίσης ένα κεντρικό αεροναυτικό κέντρο. Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση στην εγκατάσταση παραγωγής Boeing (ενήλικες πληρώνουν $ 20) που θα σας οδηγήσουν στο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο με τετραγωνικά μέτρα.

Δύο Φυσικά Gems

Το Mount Rainier National Park αξίζει μια ημερήσια εκδρομή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον βορειοδυτικό Ειρηνικό. Το βουνό είναι ορατό σε ξεκάθαρο καιρό από το Σιάτλ, αλλά απέχει 85 μίλια με το αυτοκίνητο από το πάρκο. Το τέλος εισόδου του οχήματος είναι $ 20- $ 25, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να σταθμεύσετε για επτά ημέρες. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ορειβασία πάνω από το επίπεδο των 10.000 ποδών, θα χρειαστείτε άδεια $ 30. Ένα άλλο φυσικό κόσμημα στην περιοχή είναι το Εθνικό Ολυμπιακό Πάρκο το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω Hwy. 101 (τέλος 20 $). Αυτό δεν είναι ημερήσιο ταξίδι - απαιτεί συνήθως μια δέσμευση αρκετών ημερών - αλλά τα δάση και οι ακτές του Ειρηνικού που θα δείτε αξίζουν την επένδυση.

Περισσότερες Συμβουλές Σιάτλ