Γιατί Monkeyshines Tacoma είναι φοβερό (και πώς να βρει γυαλί)

Ένα κυνήγι οδοκαθαριστήρων για γυαλί χειρός

Λίγες πόλεις έχουν μια εκδήλωση κοντά στο δροσερό όπως το Monkeyshines του Tacoma - ένα φεστιβάλ που συγκεντρώνει τη συμμετοχή της κοινότητας με τρόπο που δεν κάνει κανένα άλλο φεστιβάλ στην περιοχή. Οι Monkeyshines συνήθως συμπίπτουν με το Σεληνιακό Νέο Έτος και συνεπάγονται ένα τεράστιο, κωπηλατικό κυνήγι σε όλη την πόλη για γυάλινες σφαίρες και μενταγιόν κρυμμένα σε όλη την Tacoma. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και χιλιάδες κάνουν, και όμως πολλοί κάτοικοι του Tacoma ακόμα δεν γνωρίζουν αυτό το γεγονός ... το οποίο είναι μέρος της διασκέδασης.

Εξακολουθεί να έχει κάποια λαθραία φύση σε αυτό.

Κάθε χρόνο, μια μυστική ομάδα γυάλινων φυσητών δημιουργεί εκατοντάδες από αυτές τις σφαίρες και τα μενταγιόν, όλα μοναδικά, όλα handblown από τοπικούς καλλιτέχνες που διατηρούν την ταυτότητά τους μυστικό. Οι γυάλινες φυσητήρες δεν υπογράφουν τα κομμάτια και δεν προτιμούν να δώσουν προσοχή στον εαυτό τους. Κάθε κομμάτι είναι σφραγισμένο με μια εικόνα ενός ζώου προς τιμήν του κινεζικού νέου έτους, συμπεριλαμβανομένων φιδιών, δράκων, κριών και άλλων κινεζικών ζωδιακών συμβόλων. Το γυαλί κάθε έτους σημειώνεται με το σύμβολο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου εκείνου του έτους, αλλά δεν είναι αδύνατο να βρείτε κομμάτια από τα προηγούμενα χρόνια, αν πραγματικά βλέπετε. Είναι γνωστό ότι συμβαίνει.

Εάν βρείτε ένα μετάλλιο ή ένα σφαίρα, μπορείτε να το κρατήσετε. Ο μόνος πραγματικός κανόνας είναι ότι αν βρείτε περισσότερα από ένα, δεν πρέπει να πάρετε περισσότερα από ένα κομμάτι ανά άτομο. Αυτό είναι για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιο ποτήρι.

Μαζί με το γυαλί, οι ερευνητές τείνουν επίσης να βρίσκουν άλλα αντικείμενα κατά μήκος του τρόπου με τον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι συμμετέχοντες που έχουν αποσταλεί στη διασκέδαση.

Ο μαρμάρινος άνθρωπος είναι ένας μύθος των Monkeyshines, αφήνοντας μάρμαρα για τους ερευνητές να βρουν. Οι τυχαίοι, ανώνυμοι συμμετέχοντες ανταρτών έχουν αφήσει αυτοκόλλητα, μικρότερα κομμάτια από γυαλί, γυαλί από γυαλί, κοχύλια ή άλλες χειροτεχνίες. Μερικές φορές οι ερευνητές αφήνουν άλλα μικρά δώρα στις θέσεις που βρήκαν ένα κομμάτι γυαλιού. Ελέγξτε κάθε γωνιά και κρησφύγετο και ίσως να εκπλαγείτε με αυτό που βρίσκετε.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά ζωγραφισμένα Tacoma Rocks, καθώς αυτά είναι κρυμμένα σε όλη την πόλη, όλο το χρόνο.

Είναι όλο και πιο πιθανό ότι θα βρείτε κάτι που δεν είναι ένα μενταγιόν ή σφαίρα καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στη διασκέδαση να αφήσουν δώρα, αλλά η εύρεση οτιδήποτε γίνεται αρκετά συναρπαστικό.

Αν βρείτε περισσότερα από ένα πράγματα, είναι επίσης διασκεδαστικό να ξανακάνετε τα στοιχεία που βρίσκετε. Ή αν θέλετε να συμμετάσχετε, αποκρύψτε τα στοιχεία της επιλογής σας για να ψάξουν άλλοι ερευνητές.

Πώς μπορώ να βρω ένα κομμάτι γυαλιού;

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να κοιμηθείτε μέχρι τις 9 το πρωί, πάρτε το χρόνο σας και χτυπήστε στους δρόμους κάποια στιγμή αργά το πρωί, ξανασκεφτείτε! Οι επιτυχημένοι κυνηγοί Monkeyshines σχεδόν πάντα ξεκινούν νωρίς το πρωί. Συνήθως κάπου γύρω στις 5 π.μ. ή 6 π.μ. είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Το πρώιμο πουλί παίρνει το σκουλήκι και το γυαλί! Δεν είναι αδύνατο να βρείτε κάτι αργότερα την ημέρα, αλλά οι πιθανότητές σας (τουλάχιστον από την εμπειρία ενός κυνηγού γυαλιού) είναι υψηλότερες το πρωί. Εντούτοις, μερικές φορές οι πίθηκοι (γυμνοσάλιαγκοι γυαλιού) κουνάζουν τα πράγματα και βάζουν παρτίδες γυαλιού σε διαφορετικά πρωινά ή θα γλιστρήσουν έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ποτέ δεν ξέρετε πραγματικά και οι monkeyshiners είναι πάντα στρατηγική για να κρατήσει την αναζήτηση ενδιαφέρουσα.

Είναι επίσης χρήσιμο να ελέγχετε online πριν ξεκινήσετε. Οι ερευνητές θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες από αυτά που βρήκαν στις ενότητες σχολίων σε ιστότοπους όπως Exit133 και άλλα τοπικά ιστολόγια ή σε κοινωνικά μέσα (ελέγξτε για # monkeyshines). Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε ενημερωμένες ιδέες για το ποια τμήματα της πόλης θα κατευθυνθείτε. Αν κάποιος βρει ένα κομμάτι σε μια τοποθεσία, υπάρχουν πιθανότητες να βρίσκονται άλλα κομμάτια κοντά!

Εάν τυχαίνει να βγαίνει πολύ νωρίς και να εντοπίσει έναν από τους Monkeyshiners που κρύβει το ποτήρι, μην εξαπατήσετε! Απομακρύνω. Προχώρα.

Πού πρέπει να κοιτάξω;

Το όλο σημείο των Monkeyshines είναι ότι το γυαλί είναι κρυμμένο. Οι σφαίρες έχουν διάμετρο περίπου έξι ίντσες. Τα μενταγιόν ταιριάζουν στην παλάμη του χεριού σας. Τα κομμάτια δεν είναι μεγάλα και εύκολα χωρούν σε όλα τα είδη χώρων - κάδους εφημερίδων, γλάστρες, κάτω από δέντρα και θάμνους, στις πόρτες, σε παράθυρα, σε κλαδιά δέντρων.

Κοίτα προσεκτικά.

Η διασκέδαση είναι στην αναζήτηση, αλλά επειδή η πόλη είναι μεγάλη και οι ερευνητές δεν μπορούν να καθαρίσουν κάθε ίντσα της πόλης, το γυαλί τείνει να κρυφτεί γύρω από τα δημοφιλή σημεία παρά στους δρόμους της γειτονιάς. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

Μην ξεχάσετε ότι είναι όλα για διασκέδαση

Κάθε χρόνο, είναι αναπόφευκτο κάποιος να γκρινιάζει online επειδή έψαχνε και δεν βρήκε κανένα ποτήρι. Θυμηθείτε ότι η διασκέδαση είναι στην αναζήτηση και ότι μπορείτε ή δεν μπορείτε να βρείτε ποτήρι, αλλά συνεχίστε να ψάχνετε και είστε σίγουροι ότι θα βρείτε και άλλους μικρούς θησαυρούς!