Ιουνίου ιδέες ταξιδιού επετείου

Γιορτάστε την επέτειο Ιουνίου σας με ένα δώρο ταξιδιού

Είναι η επέτειος του Ιουνίου στο ημερολόγιό σας; Αν ο γάμος σας έλαβε χώρα τον Ιούνιο, τότε μία φορά το χρόνο θα γιορτάσετε την επέτειό σας αυτό το μήνα. Γιατί να μην το κάνετε με το δώρο του ταξιδιού;

Ενώ είναι υπέροχο να ανταλλάξουμε κάρτες και δώρα, πολλά ζευγάρια θεωρούν τις διακοπές το μεγαλύτερο δώρο που μπορούν να δώσουν και να πάρουν. Παρακάτω βρείτε ιδέες για τον προγραμματισμό μιας απόδραση επετείου του Ιουνίου που και οι δύο θα αγαπήσουν.

Ομαλή ιστιοπλοΐα τον Ιούνιο

Ιούνιος - ολόκληρο το καλοκαίρι, στην πραγματικότητα - είναι ο πρώτος χρόνος για την κρουαζιέρα.

Είναι όταν τα ζευγάρια έχουν την ευρύτερη επιλογή των διαδρομών. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα νησιά της Καραϊβικής και να απολαύσετε το χρόνο σας με τις ηλιόλουστες παραλίες, επισκεφθείτε τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης , ή ακόμα και πλεύσετε σε ακόμα πιο εξωτικά λιμάνια, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από κρουαζιέρες και διαδρομές για να διαλέξετε.

Εκτός από τη διασκέδαση και το ρομαντισμό της κρουαζιέρας, μπορείτε επίσης να γιορτάσετε την επετειακή σας επίσκεψη τον Ιούνιο, οργανώνοντας ειδικά προνόμια (λουλούδια, σαμπάνια, ορεκτικά που παραδόθηκαν στην καμπίνα σας) ή ακόμα και τελετή ανανέωσης όρκου στην ανοικτή θάλασσα. Υπόδειξη: Πείτε στο εστιατόριο maitre'd την ακριβή ημερομηνία της επετείου σας, και μπορεί να σας εκπλήξει με κάτι ιδιαίτερο στο δείπνο.

Δείτε επίσης:

Αν θέλετε την επέτειο πρώτης τάξης

Μέρος της απόλαυσης του ταξιδιού σε ένα ιδιαίτερο μέρος είναι να απολαύσετε ένα καλό γεύμα.

Τα πανδοχεία και τα ξενοδοχεία που ανήκουν στον όμιλο Relais & Chateaux συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας. Κάθε μία από τις ιδιότητες - που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο - είναι μοναδική και γοητευτική με τον δικό της τρόπο. Εκτός από την κορυφαία υπηρεσία, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν γεύματα που είναι εξαιρετικά τόσο για γεύση όσο και για παρουσίαση.

Δεν είναι περίεργο που πολλά ζευγάρια επιλέγουν ένα Relais & Chateaux για να γιορτάσουν ένα μήνα του μέλιτος, γενέθλια, επέτειο ή άλλη ειδική περίσταση.

Θυμήσου

Σχολείο είναι έξω τον Ιούνιο, και αυτό είναι όταν οι οικογένειες ξεκινούν τα ταξίδια διακοπών τους. Έτσι, πολλοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και θέρετρα θα είναι γεμάτος με παιδιά, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν μάθει ακόμα να χρησιμοποιούν τη φωνή τους μέσα. Εάν η ιδέα σας για μια ρομαντική επέτειο είναι γαλήνια, ειρηνική και δεν περιλαμβάνει παιδιά, θα είστε πιο ευτυχισμένοι σε ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες , όλα τα αποκλειστικά για ενήλικες και σε θέρετρα χαρτοπαικτικών λεσχών .

Και τώρα για κάπου εντελώς διαφορετικό ...

Αφρική. Ναι, στην Αφρική. Το να πηγαίνεις στο σαφάρι είναι μια εμπειρία μια φορά στη ζωή που αλλάζει ανθρώπους. Ελάτε τον Ιούνιο, είναι "χειμώνας" στην Αφρική, καθώς οι εποχές ανατρέπονται νότια του Ισημερινού. Στις περισσότερες αφρικανικές χώρες, δεν είναι πολύ κρύο. γίνεται άνετα και η εποχή των βροχών έχει τελειώσει. Έτσι τον Ιούνιο - στην πραγματικότητα όλους τους καλοκαιρινούς μήνες - είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφτείτε.

Εάν αποφασίσετε να πάτε, μπορείτε να επιλέξετε πόλη ή σαφάρι ή και τα δύο. Στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής θα βρείτε μια πόλη συγκρίσιμη με τις πιο εξελιγμένες σε όλο τον κόσμο, με την προσθήκη υπέροχων Table Mountain από κάθε οπτική γωνία. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Franschhoek, μία από τις πιο γνωστές περιοχές κρασιού του κόσμου, και γεμάτη με πολυτελή ξενοδοχεία για να φιλοξενήσουν οινοφίλους.

Ωστόσο, θα ήταν ντροπή να επισκεφθείτε την Αφρική χωρίς να πηγαίνετε σε σαφάρι. Ο Ulusaba του Richard Branson σας φέρνει κοντά στην φύση με ασφάλεια και σας προσφέρει αποδράσεις και δύσκολες αποστολές σε μέρη όπου μπορείτε να δείτε τα Μεγάλα Πέντε . Και δεδομένου ότι οι ταξιδιωτικές διευθετήσεις σε αυτή την ήπειρο μπορεί να ενοχληθούν, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο όπως το Extraordinary Journeys, το οποίο έχει συστήσει εννέα από τα πιο ρομαντικά μέρη στην Αφρική για ταξίδι μήνα του μέλιτος, ρομαντική απόδραση ή γάμο.