Ταξιδέψτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon

Περπατήστε τον Σιδηρόδρομο στο Μεγάλο Φαράγγι

Χαρακτηρισμένο με το χρόνο από τον ισχυρό ποταμό Κολοράντο, το εντυπωσιακό Grand Canyon αποκαλύπτει 2 δισεκατομμύρια χρόνια της γεωλογικής ιστορίας της γης. Τα στρώματα από ασβεστόλιθο, ψαμμίτη, λάβα και άλλα πετρώματα συνθέτουν το εκπληκτικό πανόραμα, όπου αποχρώσεις κάθε χρώματος απολαμβάνουν το βλέμμα.

Πώς να φτάσετε στο Grand Canyon

Ενώ η φυσική ομορφιά του Grand Canyon δεν απογοητεύει ποτέ σε καιρικές συνθήκες, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα για να κάνετε ό, τι θέλετε στον προορισμό: Το Grand Canyon προσελκύει περίπου 5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και κρατούνται κρατήσεις για δημοφιλείς δραστηριότητες όπως ράφτινγκ και μουλάρια μέχρι ένα έτος μπροστά.

Εδώ είναι ένας τρόπος να επισκεφθείτε με στυλ, αν δεν έχετε προγραμματίσει πολύ νωρίτερα: Να επιβλέπετε τον κλασικό σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon για μια περιπετειώδη περιπέτεια για το απόλυτο γραφικό θαύμα του κόσμου (για κρατήσεις, καλέστε 800-843-8724).

Από το Fairmont Scottsdale Princess Hotel της Αριζόνα, για παράδειγμα, είναι μια διαδρομή δύο και μία τετάρτων με το ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon στο Ουίλιαμς της Αριζόνα, όπου το πλήρως ανακαινισμένο, περίπου το 1923 ατμοκίνητο τρένο συλλέγει επιβάτες και τις μεταφέρει σε 64 μίλια στο Νότιο Δακτύλιο του Εθνικού Πάρκου του Grand Canyon.

Καθίστε πίσω και χαλαρώστε στο σιδηροδρομικό σας αυτοκίνητο ή απολαύστε τη θέα από την υπαίθρια πλατφόρμα του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προσφέρονται μουσικοί και δωρεάν αναψυκτικά. Οι επιβάτες έχουν τρεισήμισι ώρες για να εξερευνήσουν το φαράγγι προτού επανεκκινήσουν. Οι πιο ευχάριστες πεζοπορίες είναι κατά μήκος του μονοπατιού Rim Trail, καθώς και εκδρομές με πούλμαν και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Grand Canyon είναι επίσης διαθέσιμες.

Από το Scottsdale θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια πτήση βλέποντας την περιοδεία (800-528-2418) που περιλαμβάνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας και πίσω, μισή ώρα ελικόπτερο βόλτα στο North Canyon, μια στάση στο South Rim, γεύμα, Grand Canyon Εθνικό Πάρκο είσοδο αμοιβή και εισδοχή στο θέατρο IMAX.

Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής μπορούν να πάρουν τις πιθανότητές τους στη λίστα αναμονής και να ελπίζουν σε ακυρώσεις. Για πληροφορίες του Εθνικού Πάρκου Grand Canyon, καλέστε το 928-638-7888.

Χώροι όπου μπορείτε - και το κατοικίδιό σας - να μείνετε μια μέρα στην άλλη

Αν σκοπεύετε να περάσετε λίγες μέρες στο Grand Canyon, το καλύτερο ξενοδοχείο για ζευγάρια είναι το El Tovar ( ελέγξτε τις τιμές τώρα ).

Είναι κοντά στο τερματικό σταθμό και ένα ορόσημο που έχει φιλοξενήσει επισκέπτες για περισσότερο από έναν αιώνα. Η τοποθεσία του δεν θα μπορούσε να είναι πιο γραφική: το ξενοδοχείο El Tovar βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από την άκρη του South Rim του Grand Canyon. Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Charles Whittlesey, ο El Tovar δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει χωρίς να ανταγωνιστεί το γεωλογικό θαύμα του Grand Canyon.

Η εταιρεία Fred Harvey, τώρα Xanterra Parks & Resorts, διαχειρίστηκε το El Tovar από την ημέρα έναρξης το 1905. Τα φημισμένα Harvey Girls στελεχώθηκαν με το El Tovar και προχώρησαν πολύ προς τον «πολιτισμό» της τότε Άγριας Δύσης. Πολλές από τις προεξέχουσες οικογένειες της περιοχής σήμερα είναι απόγονοι των Harvey Girls.

Το El Tovar Dining Room θεωρείται το κορυφαίο εστιατόριο στο Grand Canyon. Παραδοσιακό αλλά ζεστό, είναι κατασκευασμένο από φυσική πέτρα και πεύκο Όρεγκον. Για να συμπληρώσει το μενού δείπνου, το εστιατόριο προσφέρει μια δελεαστική επιλογή από κόκκινα, λευκά και αφρώδη κρασιά που διατίθενται από το μισό μπουκάλι.

Εκτός του πάρκου, το The Grand Hotel στο Grand Canyon ( check rates now ) είναι ένα ξενοδοχείο 3 διαμαντιών με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και σπα. Είναι ένα μίλι από τη νότια είσοδο του Grand Canyon, με το South Rim aa με μια μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε για μικρότερο χρονικό διάστημα , μπορείτε να μείνετε δίπλα στην αποθήκη τρένων στο Ουίλιαμς της Αριζόνα: Το Grand Canyon Railway Hotel ( check site ) είναι επίσης μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το κέντρο του Ουίλιαμς και την ιστορική διαδρομή 66 και προσφέρει πακέτα σε συνδυασμό με σιδηροδρομικά εισιτήρια.

Διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και σπα.

Αν ταξιδεύετε με το σκυλί ή τη γάτα σας, το The Pet Resort ( check site ) δέχεται τόσο σκύλους όσο και αιλουροειδή και είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες του Grand Canyon Railway Hotel καθώς και στους επιβάτες του σιδηροδρόμου Grand Canyon και το ευρύ κοινό.


Περιλαμβάνει περιοδεία και μεταφορά μετ 'επιστροφής από το Flagstaff της Αριζόνα.