Τι είναι η Ανανέωση των Ορκων;

Η ανανέωση του όρκου είναι μια τελετή στην οποία ένα ζευγάρι δηλώνει εκ νέου δημόσια τη σχέση του εκφράζοντας τη διαρκή αγάπη για τον άλλον.

Ένα συναισθηματικό και όχι επίσημο νομικό γεγονός, μια ανανέωση ορκωμοσίας είναι ένας τρόπος για ένα ζευγάρι να τιμάται ένα σημαντικό ορόσημο, όπως μια μεγάλη επέτειο του γάμου ή ένα σημαντικό προσωπικό ορόσημο.

Ανανέωση όρκων στις διακοπές

Αν θέλετε ένα ρομαντικό μέρος για την ανανέωση του όρκου σας, σκεφτείτε έναν τροπικό προορισμό.

Όλο και περισσότερα θέρετρα που φιλοξενούν γάμους προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους σε ζευγάρια που θέλουν να σχεδιάσουν μια ανανέωση ορκωμοσίας.

Όπως τα ζευγάρια που σχεδιάζουν ένα γάμο προορισμού, εκείνοι που έχουν μια ανανέωση ορκωμοσίας μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες του σχεδιασμού γάμου ενός θέρετρου. Μπορεί να οργανώσει τα πάντα από τον αρχηγό στα λουλούδια, τα αναμνηστικά στη βιντεογραφία. Όπως ένας γάμος προορισμού, μπορείτε να επιλέξετε να προσκαλέσετε τους στενότερους φίλους και την οικογένειά σας για να δείτε την ανανέωση όρκου σας - ή να κρατήσετε την εκδήλωση έντονα ιδιωτική.

Η ανανέωση του όρκου σας, ο τρόπος σας

Τα ζευγάρια που παντρεύονται συχνά έχουν ένα γάμο που επηρεάζεται έντονα από τους γονείς τους, ειδικά όταν είναι αυτοί που πληρώνουν τους λογαριασμούς. Σε μια ανανέωση ορκωμοσίας, μπορείτε να έχετε την τελετή που πάντα θέλατε. Δεδομένου ότι θα πληρώσετε για αυτό, αυτή τη φορά είστε ελεύθεροι να το κάνετε με τον τρόπο σας.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ζευγάρια που είχαν ένα είδος γάμου να οργανώσουν εσκεμμένα μια ανανέωση όρκο που δεν μοιάζει τουλάχιστον με το πρωτότυπο.

Είτε αυτό σημαίνει ότι φοράτε ταγιέρ σε Χαβανέζικες μπλούζες σε μια παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα ή επιβεβαιώνοντας την αγάπη σας σε μια τοπική εκκλησία ή συναγωγή, η ανανέωση του όρκου σας είναι μια ευκαιρία να αποτυπώσετε το γεγονός με την προσωπική γεύση, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία σας.

Είναι νόμιμο;

Δεδομένου ότι είστε ήδη παντρεμένοι και έχετε άδεια γαμήσιου μωρού, η ανανέωση της ορκωμοσίας σας δεν απαιτεί πρόσθετη γραφειοκρατία και η τελετή δεν χρειάζεται να διοργανωθεί από αναγνωρισμένη αρχή.

Ενώ πολλοί ιερείς, υπουργοί και ραβίνοι είναι στην ευχάριστη θέση να προεδρεύουν αυτού του είδους ευτυχής εκδήλωσης, μπορείτε επίσης να έχετε έναν δικαστή, συμβολαιογράφο, συγγενή ή στενό φίλο για να τιμηθείτε.

Σε γεγονότα όπου η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώνονται, μερικά ζευγάρια ζητούν να έχουν την προσευχή γαμήλια Apache απαγγέλλονται καθώς στέκονται μαζί στην ενότητα. Άλλοι προτιμούν να γράφουν τους δικούς τους όρκους , χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που αντανακλά την εποχή τους μαζί και τα ορόσημα στη σχέση.

Φυσικά, δεν χρειάζεσθε κανέναν να υπηρετήσει. Γλυκιά, ειλικρινή λόγια που μιλιούνται σε ένα ζεστό, κοινό λουτρό με φυσαλίδες μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύτιμη μνήμη ως κόμμα που κοστίζει χιλιάδες δολάρια.

Υποσχέσεις ανανέωσης όρκων

Ρωτήστε τους εαυτούς σας αυτά τα ερωτήματα εάν εξετάζετε μια ανανέωση όρκο. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το είδος της γιορτής που θα σας ταιριάξει καλύτερα και θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του γεγονότος.

Ανανέωση ορκωμοσίας και don'ts