Πώς να χρηματοδοτήσετε μια αγορά RV

Συμβουλές χρηματοδότησης για την πρώτη σας αγορά ή την επόμενη αγορά RV

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στην αντιπροσωπεία με ένα καρότσι γεμάτο μετρητά και αγοράζουν ένα ολοκαίνουργιο RV. Όπως και οι περισσότερες μεγάλες αγορές, όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να χρηματοδοτήσετε το RV σας. Εάν έχετε αγοράσει ποτέ ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ένα σκάφος ή οτιδήποτε μεταξύ τους, ξέρετε ποια είναι η ταλαιπωρία που μπορεί να είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για μια μεγάλη αγορά. Γνωρίζετε επίσης ότι η σωστή επιλογή χρηματοδότησης μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια και να κάνει την αγορά πιο προσιτή με την πάροδο του χρόνου.

Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε πριν από τη χρηματοδότηση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν τον τρόπο χρηματοδότησης ενός RV;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες για να καθορίσετε τι είδους χρηματοδότηση και τα επιτόκια που μπορείτε να πάρετε για ένα καινούριο ή χρησιμοποιημένο RV.

Τρέχουσες τιμές

Όπως τα δάνεια στο σπίτι και τα αυτοκίνητα, τα δάνεια RV και τα επιτόκια δεν είναι στατικά. Οι τιμές θα αυξηθούν και θα μειωθούν ανάλογα με το τι κάνει η αγορά. RV ποσοστά σκιώδη δάνεια αυτοκινήτων δανείου, οπότε αν γνωρίζετε τα auto loans είναι χαμηλά, ίσως είναι καιρός να επιβληθεί η λήψη ενός δανείου RV.

Πιστωτικό αποτέλεσμα

Όπως τα περισσότερα από όλα σε αυτόν τον κόσμο, τα ποσοστά σας θα εξαρτηθούν από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Όσο υψηλότερο είναι το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, τόσο χαμηλότερα επιτόκια θα λάβετε. Ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε μια καλή συμφωνία. Πραγματοποιήστε το κατάστημα για να βρείτε κάποιον που μπορεί να εργαστεί με την πιστοληπτική σας ικανότητα και να σας προσφέρει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Προκαταβολή

Ανάλογα με το ποσό των μετρητών που προσφέρετε εκ των προτέρων, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη APR, όρους αποπληρωμής και πολλά άλλα με προκαταβολή.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλατε να μειώσετε το 10% του συνολικού κόστους του RV εάν είναι δυνατόν. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να ξεκινήσετε το κεφάλι σας σε ό, τι οφείλετε, αλλά επίσης θα μειώσετε τις μηνιαίες πληρωμές και σας δίνει τη δύναμη κατά τη διαπραγμάτευση για τη συνολική χρηματοδότηση.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τρόποι χρηματοδότησης ενός RV;

Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε με την αντιπροσωπεία, ή μπορείτε να χρηματοδοτήσετε με ένα τρίτο μέρος όπως η τράπεζά σας.

Ας δούμε αυτές τις διαφορετικές επιλογές χρηματοδότησης.

Χρηματοδότηση ενός RV μέσω ενός αντιπροσώπου

Πριν αποφασίσετε να χρηματοδοτήσετε μέσω του αντιπροσώπου σας και να αγοράσετε το RV σας, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας. Ελέγξτε τις κριτικές τους για να δείτε εάν οι πελάτες έχουν συζητήσει τη χρηματοδότηση και τα επιτόκια τους. Εάν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε με άλλους πελάτες για να δείτε αν είναι ικανοποιημένοι από τη συμφωνία που έχουν.

Υπάρχουν μερικά μπόνους που επιλέγουν να χρηματοδοτήσουν μέσω του αντιπροσώπου. Η διαδικασία είναι συνήθως γρήγορη και εύκολη επειδή δεν χρειάζεται να επιστρέψετε μεταξύ του ιδρύματος δανεισμού και του αντιπροσώπου. Ορισμένοι αντιπρόσωποι μπορούν να προσφέρουν πολύ χαμηλά ποσοστά χρηματοδότησης μέσω προωθήσεων και πωλήσεων.

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα για τη χρηματοδότηση μέσω του αντιπροσώπου επίσης. Συχνά οι τιμές δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστικές, και δεν θα έχετε τόσο πολύ APR και τις επιλογές πληρωμής. Ο πωλητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τακτική πωλήσεων υψηλής πίεσης για να σας υποδείξει προτού το ψωνίσετε.

Χρηματοδοτήστε μόνο μέσω του αντιπροσώπου εάν είστε βέβαιοι ότι θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Χρηματοδότηση ενός RV μέσω μιας τράπεζας

Η τράπεζα έρχεται επίσης με τα υπέρ και τα κατά. Η συνεργασία με το ίδιο ίδρυμα ή δανειστή με τον οποίο συνεργάσατε μπορεί να σας δώσει την εμπιστοσύνη ότι θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν πολλά και θα σας δώσουν την επιείκεια αν χάσετε μια πληρωμή.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της τράπεζάς σας είναι ότι δεν θα υπάρχει διαμεσολαβητής όπως στην αντιπροσωπεία. Θα πάρετε απευθείας στην τιμολόγηση των καταναλωτών χωρίς τη σήμανση των αντιπροσώπων.

Υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα της συνεργασίας με την τράπεζα. Συνήθως, σας παρουσιάζουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία, οπότε δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Έτσι, είναι μια συμφωνία ή καμία συμφωνία. Επίσης, η χρηματοδότηση μέσω της τράπεζας μπορεί να πάρει μερικές μέρες όπου μπορείτε να μπείτε μέσα και έξω από μια αντιπροσωπεία σε μια μέρα.

Πώς πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα RV;

Η πρότασή μου προς εσάς είναι να δείτε τι προσφέρει η αντιπροσωπεία και η τράπεζά σας θα σας δώσει, στη συνέχεια να πάτε με την καλύτερη χρηματοδότηση. Όταν μια αντιπρόσωπος RV αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσετε μέσω αυτών και κοιτάτε άλλες προσφορές, γίνονται πιο γενναιόδωρες.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε προ-εγκριθεί μέσω της τράπεζάς σας και να πάρετε αυτό το έγγραφο μαζί σας στην αντιπροσωπεία.

Συχνά ένας αντιπρόσωπος θα ήθελε να τους χρηματοδοτήσετε έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διαπραγματευτική μόχλευση. Το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε τον εαυτό σας με αρκετές επιλογές, ώστε να μπορείτε να κάνετε κεράσι επιλέξτε την καλύτερη προσφορά και να αγοράσετε το RV των ονείρων σας .