Πώς η ισοπέδωση του Equal-i-Zer Κρατάει την Έλικα του Τρέιλερ υπό Έλεγχο

Η αναθεώρησή μου σχετικά με τον ελεγκτή ισοπέδωσης Equal-iz-er Sway

Έχουμε μιλήσει εδώ για τη σημασία της εξασφάλισης του ρυμουλκούμενου σας με ένα σταθερό σύστημα διανομής βάρους και έναν ελιγμό ελέγχου ελέγχου. Δεν μιλάμε μόνο για εκείνο που ο έμπορος έριξε δωρεάν. Όταν ψάχνετε για ένα τράβηγμα ρυμουλκούμενο, έχετε μια χούφτα των επιλογών εκεί έξω. Πώς ξέρετε ποιο είναι σωστό για εσάς;

Εκεί είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Έλεγξα το Equal-i-Zer Hitch και σίγουρα το έβαλα μέσα από τους ρυθμούς του.

Το παρακάτω είναι η ανασκόπηση μου στο Equal-i-Zer Sway Control Hitch.

Η κριτική μου σχετικά με την ισοπαλία

Προσπαθώντας να βγάλετε την ισόποση ισορροπία στο δρόμο

Υπήρχαν δύο χωριστές δοκιμές που δοκιμάσαμε στο Equal-i-zer. Το πρώτο μέρος της δοκιμής ήταν μια δοκιμαστική διαδρομή από το Castle Rock, Κολοράντο μέχρι το Casper, Wyoming. Η πλειονότητα αυτού του ταξιδιού δαπανήθηκε στο Διακρατικό 25, ένα διακρατικό σταθμό που μπορεί να πέσει θύμα υψηλών ανέμων, κυκλοφοριακής συμφόρησης και οδηγών που θα το κάνουν σκληρό σε όποιον τραβιέται σημαντικό βάρος.

Δεν υπάρχει τίποτα να αναφερθεί για το πώς έκανε το Equal-i-zer και αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα. Παρά τον άνεμο, την κυκλοφορία και τους οδηγούς που χάθηκαν, ήταν δύσκολο να παρατηρήσετε ότι το Equal-i-zer δοκιμάστηκε, αλλά σε ένα κτύπημα ελέγχου, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Η πλάγια κίνηση του ρυμουλκούμενου ήταν ελάχιστη ακόμα και σε μεγάλους ανέμους και ήταν δύσκολο να παρατηρήσω ότι τραβούσα ένα τόσο μεγάλο ρυμουλκούμενο.

Το δεύτερο μέρος της δοκιμής πεδίου έκανε σίγουρα το Equal-i-zer να κερδίσει τις ρίγες του. Το Equal-i-zer τέθηκε μέσα από ένα εξαντλητικό σύνολο πολλών μιλίων μέσω της ψηλής χώρας του Κολοράντο, συμπεριλαμβανομένων στενών ορεινών περασμάτων με τόσο σοβαρές κλίσεις και μειώσεις.

Ρίξτε σε μερικά από αυτά τα περίφημα ανοιχτά βουνά του Κολοράντο και οποιοδήποτε σύστημα θα τεθεί υπό δοκιμή.

Και πάλι, δεν υπήρχαν πολλά να αναφερθούν στο ρυμουλκούμενο ρυμουλκούμενο μας και όταν εστιάσατε σε απότομες ποιότητες, στενούς δρόμους και ισχυρούς ανέμους, δεν επηρεάσατε αυτήν την κίνηση περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα να ζητήσω. Δεν χρειαζόμουν να καρφώσω τον τροχό σε οποιοδήποτε σημείο, παρά το ότι έφτασα σε μια τέτοια απότομη βαθμίδα με ένα αδερφό του.

Τα μειονεκτήματα της ισοπέδωσης του Equal-i-zer

Η πραγματική συναρμολόγηση του Equal-i-zer δεν ήταν δύσκολη, ήταν δύσκολο να βρεθεί ο σωστός αναβολέας για να συνδεθεί το σύστημα προς τα πάνω. Μια απλή πρόταση είναι να αποφύγετε να κάνετε το do-it-your selfer και να έχετε τον αντιπρόσωπο ή το κατάστημα RV να εγκαταστήσετε ολόκληρο το γάντζο και την μπάλα για σας. Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από όσο έχετε αγοράσει εκεί.

Ένα άλλο μειονέκτημα ήταν ένα μεγάλο ποσό θορύβου που εκπέμπεται από τον έλεγχο κλίσης. Αυτό το ζήτημα εξαλείφθηκε μόλις μια λίπη λίπανσης εφαρμόστηκε στις υποδοχές και η γωνία αναποδογυρίσματος αναπροσαρμόστηκε.

Θα έπρεπε να επενδύσετε στην ισοπέδωση Equal-i-zer;

Αναμενόταν ότι το Equal-i-zer θα έκαναν καλά, αλλά ακόμα αναμέναμε να υπάρξει κάποια ύφεση, ειδικά κατά τη διάρκεια κάποιων ορεινών καταβάσεων, αλλά εκπλήσσονταν όταν ο μεγάλος μας Kodiak έμεινε στις λωρίδες του. Είχαμε δοκιμάσει άλλες συσκευές κατανομής βάρους και ελέγχου κυματισμού στο Kodiak πριν φαινόταν να ελέγξουμε κάπως, αλλά ποτέ δεν μας έδωσε την εμπιστοσύνη που μας έδωσε η Equal-i-Zer Hitch.

Σας συνιστούμε αυτό το γάντζο ελέγχου σε όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ελέγχου κλίσης για μεγαλύτερες ρυμουλκούμενες μονάδες, απλά λαμβάνετε μέτρα για να μειώσετε τον θόρυβο και να εξοικονομήσετε προβλήματα και να το εγκαταστήσετε από εσάς. Τώρα, μπορείτε να χτυπήσετε τα βουνά ή όπου θέλετε να πάτε και να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι το ρυμουλκούμενο ταξίδι σας θα παραμείνει πίσω σας.

Αν ψάχνετε για ανώτερο χειριστήριο ελέγχου και έναν τρόπο για να κάνετε τα ταξίδια σας ασφαλέστερα, η επένδυση στο σωστό κόψιμο για τη ρύθμιση του ρυμουλκούμενου σας είναι το κλειδί. Το Equal-i-zer Sway Control Hitch είναι μια επιλογή για την εξέδρα σας.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν προϊόν για λόγους αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.