Γιατί το Μπουτάν είναι γεμάτο με πέη;

Οι Μπουτάν είναι ευγενικοί άνθρωποι, αλλά η χώρα τους είναι κυριολεκτικά γεμάτη από dks

Αχ, Μπουτάν. Το ειρηνικό βασίλειο των Ιμαλαΐων, όπου οι τίγρεις λέγεται ότι πηδούν από τα φαράγγια που ο πύργος πάνω από φαινομενικά ατελείωτες ρυζιού. Μια γη που μόλις άγγιξε ο εξωτερικός κόσμος, όπου είναι ακόμα έτσι, είναι τόσο δύσκολο να μπείτε: πρέπει να δαπανάτε 250 δολάρια την ημέρα εάν θέλετε να είστε νόμιμα στη χώρα.

Θα αφήσω συζητήσεις για το αν αξίζει το βουνό-υψηλή τιμή του Μπουτάν για ένα άλλο άρθρο, αλλά το σημερινό θέμα είναι αναμφισβήτητα εξίσου σκληρό ... θέλει πολύ.

Γιατί στη Γη υπάρχουν χιλιάδες εικόνες φαλλούρων και γλυπτά σε όλο το Μπουτάν;

Ιστορία των ζωγραφιών του Bhutanese Phallus

Δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα πότε άρχισαν να εμφανίζονται πίνακες φαλλού στο Μπουτάν, ή το αρχικό τους νόημα, αλλά η παλαιότερη επιζώδης δομή που τους απεικονίζει είναι το αγροτικό μοναστήρι της Μπουτάν Chimi Lhakhang, μια δομή που χτίστηκε για να τιμήσει τον Drukpa Kunley, για την εκκεντρότητά του.

Αν και οι πίνακες αρχικά εμφανίστηκαν μόνο μέσα στο μοναστήρι, οι υποστηρικτές της διδασκαλίας του Kunley τους εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, γι 'αυτό μπορείτε να τις βρείτε σχεδόν παντού στο Μπουτάν σήμερα, από σπίτια, σχολεία, εστιατόρια - σε σας πριν επιλέξετε τη θέση σας στο δείπνο.

Τι σημαίνει η πέους μέσα στην κουλτούρα του Μπουτάν;

Σε γενικές γραμμές, ένα όρθιο πέος λέγεται ότι κρατά μακριά τους κακούς, τα πνεύματα και τα κουτσομπολιά. Γι 'αυτόν τον λόγο, πολλά σύγχρονα χρώματα του Μπουτάν φαλάζουν τα νέα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, περισσότερο από έξι αιώνες μετά τον θάνατο της Drukpa Kunley.

Αυτό είναι πολύ για την καταστροφή της πόλης Bhutanese, που απορρίπτει σε μεγάλο βαθμό τις απαρχαιωμένες λαϊκές πρακτικές όπως αυτό, αλλά παρ 'όλα αυτά παραμένει πανταχού παρούσα.

Τα περισσότερα είδη του πέους στο Μπουτάν υπάρχουν σε ιδιωτικά, κοσμικά κτίρια, αλλά μερικές θρησκευτικές δομές (ήτοι η Chimi Lhakhang) έχουν εσωτερικούς φάλους ζωγραφικούς πίνακες.

Μερικοί ναοί έχουν ακόμη και γλυπτά πέους και γλυπτά, κατασκευασμένα από ξύλο και μέταλλο, τα οποία χρησιμοποιούνται στις τελετουργίες για να ευλογούν τα παιδιά - γεννημένα και αγέννητα. Σε μερικούς κύκλους, λέγεται ότι το χτύπημα μιας γυναίκας στο κεφάλι με ένα (ψεύτικο) φαλλός θα την κάνει πιο πιθανό να φέρει παιδιά.

Πώς να δείτε Πίνακες Phallus στο Μπουτάν

Όπως ανέφερα προηγουμένως σε αυτό το άρθρο, το Μπουτάν έχει επιβάλει μια ελάχιστη ημερήσια δαπάνη σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν εκεί, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2014 είναι ένα απότομα $ 250 ανά ημέρα. Τα καλά νέα είναι ότι το ποσό αυτό περιλαμβάνει έναν ξεναγό (για να μην αναφέρουμε τρόφιμα, μεταφορές και νυκτερινή διαμονή τουλάχιστον τριών αστέρων), οπότε είναι απίθανο να μπορέσετε να ταξιδέψετε στο Μπουτάν και να μην συναντήσετε ζωγραφική φαλλού από το σχεδιασμό. Όπως και οι ξεναγοί σε οποιαδήποτε χώρα, οι Μπουτάνες γνωρίζουν καλά τι κάνει τη χώρα τους ξεχωριστή.

Η αυστηρή απαίτηση ότι οι ξένοι επισκέπτες έχουν τουριστικούς οδηγούς έχει, φυσικά, οδηγήσει στη δημιουργία πολλών εταιρειών περιοδείας, μερικές από τις οποίες, δυστυχώς, δεν είναι νόμιμες. Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι στο Μπουτάν, το πιο σίγουρο στοίχημά σας είναι να επισκεφθείτε τον κατάλογο του τουριστικού συμβουλίου του Τουρκοκυπριακού Οργανισμού Τουρισμού του Μπουτάν, για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη και αδειοδοτημένη. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε δείγματα δρομολογίων στον ιστότοπο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε πόσο χρόνο θέλετε να παραμείνετε, το οποίο είναι κρίσιμο, καθώς πρέπει να πληρώσετε μέχρι την ημέρα.

Γνωρίζετε, έτσι δεν μπορείτε να πάρετε d * cked όταν είστε στο Μπουτάν.