Τα Μουσεία Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας του Carnegie

Ιδρύθηκε το 1895, τα Μουσεία Carnegie αποτελούν μέρος του διαρκούς δώρου του Andrew Carnegie στο Πίτσμπουργκ. Το συγκρότημα των Μουσεών Carnegie βρίσκεται στη γειτονιά Όκλαντ του Πίτσμπουργκ και περιλαμβάνει το Μουσείο Τέχνης Carnegie, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Carnegie και το Μέγαρο Γλυπτικής και Αρχιτεκτονικής. Άλλα συνδεδεμένα κτίρια περιλαμβάνουν την Carnegie Free Library και το Carnegie Music Hall του Πίτσμπουργκ.

Τι να περιμένεις

Το τετράγωνο συγκρότημα σε σχήμα L των όμορφων παλαιών κτισμάτων ψαμμίτη αποτελεί δημοφιλή στάση για επισκέπτες, οικογένειες, επιστήμονες, καλλιτέχνες και ερευνητές. Η ίδια ημέρα εισδοχής σε αμφότερα τα μουσεία προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από πράγματα που μπορείτε να εξερευνήσετε και πολλά τμήματα περιλαμβάνουν πρακτικές δραστηριότητες όπου τα παιδιά ενθαρρύνονται να αγγίζουν και να βλέπουν.

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Carnegie

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Carnegie είναι ένα από τα έξι μεγαλύτερα μουσεία φυσικής ιστορίας στο έθνος, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια δείγματα από όλους τους τομείς της φυσικής ιστορίας και της ανθρωπολογίας. Τα κυριότερα σημεία της συλλογής είναι οι επιστημονικά ακριβείς, εμβληματικοί δεινόσαυροι στην έκθεσή τους στο χρόνο , μια μεγάλη γκαλερί ιθαγενών Αμερικής γεμάτη με γεμάτο βουβάλι γεμιστό και το Hillman Hall of Minerals and Gems, μια από τις σημαντικότερες συλλογές πετρών και ορυκτών στο κόσμος.

Ονομάστηκε το "σπίτι των δεινοσαύρων" για τους φημισμένους σκελετού του Tyrannosaurus rex, Diplodocus carnegie (Dippy) και άλλα εξαιρετικά απολιθώματα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Carnegie είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αποθετήριο απολιθωμάτων δεινοσαύρων στον κόσμο.

Θα βρείτε περισσότερους σκελετούς δεινοσαύρων που εμφανίζονται δημόσια από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Είναι και το πραγματικό άρθρο - τα πραγματικά απολιθώματα των δεινοσαύρων - σε αντίθεση με τους περισσότερους δεινοσαύρους του μουσείου που είναι χυτά κατασκευασμένα από πλαστικό ή μέταλλο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν απολιθώματα δεινοσαύρων και άλλα προϊστορικά πλάσματα που προετοιμάζονται για έκθεση και μελέτη στο PaleoLab.

Μουσείο Τέχνης Carnegie

Το Μουσείο Τέχνης Carnegie φέρνει μια πινελιά σύγχρονου χρώματος και σχεδίου στο Πίτσμπουργκ. Ιδρύθηκε το 1895 από την προσωπική συλλογή του Andrew Carnegie, το μουσείο διαθέτει διακεκριμένα αριστουργήματα της γαλλικής ιμπρεσιονιστικής, μετα-ιμπρεσιονιστικής και αμερικανικής τέχνης του 19ου αιώνα. Η μεγάλη συλλογή έργων ζωγραφικής, εκτυπώσεων και γλυπτικής από παλιούς δασκάλους, όπως ο van Gogh, ο Renoir, ο Monet και ο Picasso, μοιράζονται χώρο με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών στη γκαλερί Scaife.

Δεν είναι μόνο ζωγραφικοί πίνακες. Η Αίθουσα Αρχιτεκτονικής περνάει πίσω με την πάροδο του χρόνου, με πάνω από 140 ζωγραφισμένα γύψια ζωγραφικής αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων και γλυπτών από όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα συλλογή από καρέκλες, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων από τον Frank Lloyd Wright.

Το καλύτερο πράγμα για το Carnegie είναι ότι κάνει την τέχνη ενδιαφέρουσα. Μόνο ένας λόγος για τον οποίο το περιοδικό Child Ranking κατέταξε το Μουσείο Τέχνης Carnegie στο Πίτσμπουργκ στο # 5 στις Μάρτιος του 2006 "10 καλύτερα Μουσεία τέχνης για παιδιά".

Δείπνο στα Μουσεία Carnegie

Υπάρχουν πολλά μέρη για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό γεύμα μέσα και γύρω από τα μουσεία Carnegie, συμπεριλαμβανομένου του self-service Museum Cafe στον κεντρικό όροφο, ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα από Τρίτη έως Σάββατο. Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα σνακ μπαρ Fossil Fuels και ένα μεσημεριανό γεύμα Brown Bag, όπου μπορείτε να φέρετε το γεύμα σας ή να πάρετε κάτι από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Το ανοιχτό γήπεδο γλυπτικής είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φάτε το γεύμα σας έξω σε ωραίες μέρες. Υπάρχουν επίσης δεκάδες άλλες θέσεις για φαγητό σε κοντινά εστιατόρια του Όκλαντ.

Ώρες & Εισδοχή

Ώρες: Δευτέρα, 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. Τετάρτη, 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. Πέμπτη, 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο, 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. και Κυριακή, 12:00 το μεσημέρι - 5:00 μ.μ. Κλειστά την Τρίτη, συν μερικές αργίες (συνήθως Πάσχα, Ευχαριστιών και Χριστουγέννων). Ελέγξτε τον ιστότοπο προτού επισκεφθείτε για ενημερώσεις.

Αδεια

Ενήλικες 19,95 δολάρια, ηλικιωμένοι (65+) 14,95 δολάρια, παιδιά (3-18 ετών) και πλήρεις φοιτητές με ID 11,95 δολάρια. Παιδιά κάτω των 3 ετών και μέλη των Μουσείων Carnegie παίρνουν δωρεάν. Η είσοδος μετά τις 4:00 μ.μ. την Πέμπτη είναι $ 10 ανά ενήλικα / ανώτερο και $ 5 ανά μαθητή / παιδί.

Η είσοδος περιλαμβάνει την ίδια ημέρα πρόσβαση τόσο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Carnegie όσο και στο Μουσείο Τέχνης Carnegie.

Οδηγίες οδήγησης

Τα Μουσεία Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας του Carnegie βρίσκονται στο Oakland, στο East End του Πίτσμπουργκ.

Από το Βορρά (I-79 ή Διαδρομή 8)

Πάρτε I-79 S σε I-279S, ή να λάβει Rt. 8S έως Rt. 28S έως Ι-279S. Ακολουθήστε το I-279S προς το κέντρο του Πίτσμπουργκ και στη συνέχεια με το I-579 για την έξοδο του Oakland / Monroeville. Μετά την έξοδο από το I-579, ακολουθήστε τη λεωφόρο των συμμάχων στη λεωφόρο Forbes. ράμπα εξόδου. Ακολουθήστε την οδό Forbes. περίπου 1,5 μίλια. Τα μουσεία Carnegie θα είναι στα δεξιά σας.

* Εναλλακτική διαδρομή (από την Αίτνα, διαδρομή 28) - ακολουθήστε τη διαδρομή PA 28 Νότια έως την έξοδο 6 (Highland Park Bridge). Πάρτε την αριστερή λωρίδα πάνω από τη γέφυρα και ακολουθήστε την ράμπα εξόδου. Πάρτε στη δεξιά λωρίδα. Μετά από 3/10 μίλια ακολουθήστε τη σωστή στροφή στη λεωφόρο Ουάσινγκτον. Μετά από περίπου 2 μίλια, Washington Blvd. διασχίζει τη λεωφόρο Penn. και μετατρέπεται σε Πέμπτη Λεωφόρο. Συνεχίστε την πέμπτη λεωφόρο. περίπου 2 περισσότερα μίλια στο Oakland. Στρίψτε αριστερά στη νότια πλατεία Craig, η οποία σταματά στο χώρο στάθμευσης του μουσείου.

Από την Ανατολή

Πάρτε είτε Rt. 22 ή το PA Turnpike στο Monroeville. Από εκεί πάρετε I-376 δυτικά προς το Πίτσμπουργκ περίπου 13 μίλια. Βγείτε στο Oakland επάνω στην οδό Bates και ακολουθήστε το λόφο και μέχρι να τελειώσει στη διασταύρωση με το Bouquet St. Στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε το Bouquet στο πρώτο φανάρι. Κάντε δεξιά στη λεωφόρο Forbes. Το μουσείο Carnegie βρίσκεται στα δεξιά στο τρίτο φανάρι.

Από το Νότο και τη Δύση (συμπεριλαμβανομένου του Αεροδρομίου)

Πάρτε το I-279 N προς το Πίτσμπουργκ, στη σήραγγα Fort Pitt. Αν έρχεστε από το Αεροδρόμιο / Δύση, ακολουθήστε τη διαδρομή 60 προς I-279 Ν. Βρεθείτε στη δεξιά λωρίδα που διέρχεται από τη σήραγγα και ακολουθήστε τις πινακίδες για το I-376 East στο Monroeville. Από το 376E, πάρτε το Exit 2A (Oakland) που βγαίνει από τη λεωφόρο Forbes. (μονόδρομος) και ακολουθήστε περίπου 1,5 μίλια με το Μουσείο Carnegie.

* Εναλλακτική διαδρομή - πάρτε Rt. 51 στις σήραγγες Liberty. Πάρτε την εισερχόμενη σήραγγα και διασχίστε τη Γέφυρα Liberty στη δεξιά λωρίδα. Έξοδος στο Blvd. της ράμπας των συμμάχων προς το I-376E (Oakland / Monroeville). Από το Blvd. των συμμάχων, πάρτε τη λεωφόρο Forbes. ράμπα και ακολουθήστε τη λεωφόρο Forbes. περίπου 1,5 χιλιόμετρα από το Μουσείο Carnegie.

Στάθμευση

Στο πίσω μέρος του μουσείου βρίσκεται ένα γκαράζ έξι επιπέδων με την είσοδο στη διασταύρωση της λεωφόρου Forbes. και South Craig St. Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης για μεγαλύτερα οχήματα (μικρά φορτηγά, κατασκηνωτές κλπ.). Οι τιμές στάθμευσης είναι ανά ώρα την εβδομάδα και $ 5 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.

Carnegie Μουσεία Τέχνης & Φυσικής Ιστορίας
4400 Forbes Ave.
Πίτσμπουργκ, Πενσυλβανία 15213
(412) 622-3131