Νότιο Νοτιοδυτικό Φεστιβάλ και Συνέδριο του Austin

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το συμβάν πολυμέσων

Το φεστιβάλ South to Southwest 2017 θα διαρκέσει από τις 10-19 Μαρτίου. Τα μεμονωμένα στοιχεία είναι στις εξής ημερομηνίες:

Το Νότιο από το Φεστιβάλ Μουσικής Νοτιοδυτικής και το Συνεδριακό

Το μουσικό φεστιβάλ περιλαμβάνει εκατοντάδες συναυλίες από όλο τον κόσμο, ως επί το πλείστον υποσχόμενες μπάντες που ελπίζουν να κερδίσουν την προσοχή της μουσικής βιομηχανίας. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επίσημες εκτελέσεις αφθονούν σε διάφορους χώρους (πολλοί από αυτούς στο κέντρο της πόλης, συγκεντρωμένοι στην περιοχή του 6ου οδικού άξονα) και αυτοσχέδιες και / ή ανεπίσημες εμφανίσεις εμφανίζονται σε αυτοσχέδιες διαδρομές στους δρόμους του Ώστιν.

Το τμήμα μουσικής περιλαμβάνει επίσης μια εμπορική έκθεση, πίνακες και διαλέξεις.

Το Νότιο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νότου και το Συνέδριο

Νότια από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Southwest προβάλλονται τοπικοί, εθνικοί και διεθνείς κινηματογράφοι όλων των ειδών - ντοκιμαντέρ, σορτς, κωμωδίες, δράματα, ξένες γλώσσες, για να αναφέρουμε μερικές - για εννέα ημέρες. Το φεστιβάλ φιλοξενεί επίσης διαγωνισμούς που περιλαμβάνουν τις παγκόσμιες πρεμιέρες των προβαλλόμενων ταινιών. Οι προβολές λαμβάνουν χώρα σε διάφορες αίθουσες του Ώστιν, όπως το συνεδριακό κέντρο Austin, το Paramount Theatre , το Alamo Ritz, το Hideout και το Alamo South Lamar. Μια εμπορική έκθεση αντιστοιχεί στη διαδραστική συνιστώσα του φεστιβάλ. επιτρέπει στους κινηματογραφιστές και τους κινηματογράφους να δικτυωθούν και να μάθουν για τις τάσεις της βιομηχανίας και τις νέες τεχνολογίες. Το μέρος της διάσκεψης του φεστιβάλ κινηματογράφου (το οποίο λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης του Ώστιν) περιλαμβάνει πάνελ, ομιλητές και συνεδρίες καθοδήγησης.

Το Νότιο από το Southwest Interactive Festival

Το διαδραστικό φεστιβάλ έχει αυξηθεί ραγδαία μαζί με την βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας του Austin και προσελκύει διεθνή προσοχή λόγω της τεχνολογίας αιχμής που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια. Όσοι εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται για κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και για διαδραστικές και δημιουργικές πτυχές του Διαδικτύου μπορούν να επωφεληθούν από παρουσιάσεις, ομάδες και συνεντεύξεις με σημαντικά αστέρια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, εμπειρογνώμονες ψηφιακών μέσων, σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστού.

Άλλα ειδικά προγράμματα περιλαμβάνουν το Accelerator, το οποίο διαθέτει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και το SXSW Gaming Expo, το οποίο επικεντρώνεται στα βιντεοπαιχνίδια.

Εισαγωγή στο Φεστιβάλ

Τα εμβλήματα SXSW (όπως είναι γνωστά τα περάσματα για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ) ποικίλλουν ανάλογα με τα τμήματα του φεστιβάλ που επιλέγετε να παρακολουθήσετε και πόσο νωρίς τα αγοράζετε. Όσο νωρίτερα αγοράζετε, τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε ένα δελτίο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους, τα εμβλήματα κυμαίνονται από 725 έως 1.250 δολάρια. Ωστόσο, τα ποσοστά αναμονής κυμαίνονται από $ 825 έως $ 1.550. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγοράσουν ένα σήμα μόνο για ένα από τα τρία μέρη του φεστιβάλ. όσοι ενδιαφέρονται για την ταινία και τα διαδραστικά τμήματα μπορούν να αγοράσουν ένα χρυσό σήμα και το σήμα πλατίνας περιλαμβάνει πρόσβαση και στα τρία στοιχεία καθώς και στα επίσημα μέρη. Επιπλέον, οι Austinites μπορούν να αγοράσουν προεξοφλημένα wristbands με βάση την πρώτη προτεραιότητα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ.

Μέρη και Ειδικά Γεγονότα

Το SXSW είναι γνωστό για τον αριθμό των επίσημων κομματιών και άλλων ειδικών εκδηλώσεων που φιλοξενούνται από μεγάλες εκδόσεις, αλκοολικές εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. μερικά από τα γεγονότα είναι ιδιωτικά, αλλά πολλά από αυτά είναι ανοιχτά στο κοινό (που σημαίνει αυτά χωρίς εμβλήματα φεστιβάλ).

Πού να μείνετε στο Ώστιν

Οι παρευρισκόμενοι του φεστιβάλ εκτός πόλης πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης του Ώστιν συνήθως κρατούνται αρκετά μήνες νωρίτερα λόγω της εγγύτητάς τους στους χώρους του φεστιβάλ. Κατά την αγορά ενός σήματος SXSW, ο ιστότοπος προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής για ένα ξενοδοχείο, εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Για όσους έχουν δυσκολία να βρουν δωμάτια ξενοδοχείων ή που θέλουν άλλους τύπους καταλυμάτων, πολλοί Ώστιντες ενοικιάζουν δωμάτια ή ακόμα και ολόκληρα διαμερίσματα και σπίτια τους. Παρόλο που γεμίζουν γρήγορα, μπορεί να μπορείτε να βρείτε δωμάτια μέσω της Airbnb.

Σύντομη ιστορία του Νότου από νοτιοδυτικά

Το 1987, ο Όστιν μάρτυρας της γέννησης του South by Southwest φεστιβάλ (επίσης γνωστό ως SXSW ή "νότια από"). Σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, ήταν μικροσκοπικό, με 700 συμμετέχοντες, αν και αυτό υπερέβη τις προσδοκίες των διοργανωτών. Σήμερα, μόνο το τμήμα μουσικής συγκεντρώνει περίπου 40.000 καταχωρίζοντες.

Το αρχικό φεστιβάλ SXSW επικεντρώθηκε μόνο στη μουσική και σκοπός του ήταν να προωθήσει τοπικές πράξεις και να φέρει εκπροσώπους της βιομηχανίας στην πρωτεύουσα του Τέξας για να κάνει επιχειρήσεις, να αναζητήσει ταλέντο και να δει την τοπική σκηνή. Το 1994, η SXSW επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής της ώστε να συμπεριλάβει μια κινηματογραφική και διαδραστική συνιστώσα, η οποία αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη των εν λόγω βιομηχανιών σε τοπικό επίπεδο. Από το 2016, η ταινία και τα διαδραστικά γεγονότα γοήτευαν περίπου 80.000 εγγραφές στο Austin.