Πρέπει να φέρετε το καροτσάκι του παιδιού σας στο Λονδίνο;

Όταν ταξιδεύουμε με μικρά παιδιά, όλοι προσπαθούμε να μειώσουμε το ποσό που φέρουμε στις διακοπές και είναι καλά τεκμηριωμένο ότι το σύστημα του Λονδίνου Underground δεν είναι πάντα φιλικό προς τα buggy. Κατ 'αρχάς, τα καροτσάκια / καροτσάκια / καροτσάκια / καροτσάκια (ό, τι τους αποκαλείτε) επιτρέπονται σε όλο το δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών του Λονδίνου. Αυτό που θα βρείτε όμως είναι βήματα ή κυλιόμενες σκάλες και όχι ανελκυστήρες (ανελκυστήρες) στους περισσότερους σταθμούς.

Τα πράγματα βελτιώνονται, αλλά το σύστημα σωλήνων είναι παλιό - το παλαιότερο στον κόσμο - οπότε όλα χρειάζονται χρόνο για ενημέρωση. Οι ανελκυστήρες προστίθενται σε βασικούς σταθμούς, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε να βρείτε ένα παντού. απλά θεωρήστε μια ωραία έκπληξη όταν το κάνετε.

Τα καροτσάκια επιτρέπονται στις κυλιόμενες σκάλες (κινούμενες σκάλες), αλλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι κρατάτε το κάθισμα σας σε ένα βήμα. Προχωρώντας προς τα πάνω, μερικοί γονείς βλέπουν προς τα εμπρός και κρατούν τα χέρια ψηλά και άλλοι πηγαίνουν προς τα πίσω και κλειδώνουν τα χέρια τους. Ξέρετε το βάρος και το μέγεθος του καροτσιού σας και του παιδιού, ώστε να κάνετε ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα για να είστε ασφαλείς. Θα συνιστούσα να ταξιδεύετε με έναν άλλο ενήλικα την πρώτη φορά που το δοκιμάζετε έτσι ώστε να μπορούν να βρίσκονται στο άλλο άκρο του καροτσιού ενώ κερδίζετε την εμπιστοσύνη σας.

Λονδίνο λεωφορεία είναι μεγάλη όταν ταξιδεύετε με ένα καροτσάκι και υπάρχει μια περιοχή για δύο καροτσάκια σε κάθε λεωφορείο (όταν δεν υπάρχει ήδη ένας χρήστης αναπηρικής πολυθρόνας, έχουν προτεραιότητα).

Θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε και να αποφύγετε τις ώρες αιχμής, καθώς οι επιβάτες δεν είναι ευχαριστημένοι όταν η οικογένειά σας αναλαμβάνει χώρο σε ένα πολυσύχναστο τρένο και είναι αργά για δουλειά.

Η μεταφορά για το Λονδίνο παράγει μια σειρά οδηγών προσβασιμότητας για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Baby Carrier Αντί;

Πολλές οικογένειες πιστεύουν ότι θα αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα ή ένα παιδικό φορέα, έτσι ώστε το μικρό παιδί τους να είναι στραμμένο σε αυτά.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει για μερικούς αλλά είναι κουραστικό που μεταφέρει το παιδί σας όλη την ημέρα, ειδικά μετά από μερικές μέρες. Είναι υπέροχο να έχετε την επιλογή, αλλά δεν πρέπει να σχεδιάζετε να φέρετε μόνο τον φορέα παιδικής μέριμνας καθώς θα συνεχίζετε να μεταφέρετε την τσάντα που αλλάζετε πάνω από τον ώμο σας καθώς και όλα τα άλλα πράγματα που χρειάζεστε για μια μέρα στο Λονδίνο και οτιδήποτε άλλο που αγοράζετε.Οι μεταφορείς δεν είναι ιδανικοί όταν πρέπει να καθίσετε για φαγητό και θα ήταν καλύτερο να έχετε ένα buggy δίπλα σας έτσι ώστε το παιδί σας να είναι ασφαλές να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί ενώ έχετε ένα ζεστό ρόφημα.

Ένα buggy ομπρέλα

Παρόλο που μπορείτε να μεταφέρετε το καροτσάκι σας στο αεροπλάνο , συνήθως χωρίς να επηρεαστείτε το αποσκευές σας και συχνά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το δικό σας buggy μέχρι την επιβίβαση, μπορεί να είναι καλό να θεωρήσετε ένα ελαφρύ πτυσσόμενο καρότσι ομπρέλα όταν ταξιδεύετε. Τα καροτσάκια χρησιμοποιούν πολύ - και έρχονται σε ορισμένες αστρονομικές κλίμακες τιμών - έτσι ίσως να μην θέλετε να διακινδυνεύσετε κάτι που συμβαίνει με το συνηθισμένο σας και αντί να εξετάσετε ένα ελαφρύ buggy για ένα διάλειμμα στην πόλη.

Τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας εξακολουθούν να κουραστούν, ειδικά κατά τη διάρκεια μακρών ημερών στο Λονδίνο, οπότε ενώ το παιδί σας μπορεί να μην χρειάζεται το σκυλάκι πια στο σπίτι, ίσως χρειαστεί ακόμα ανάπαυση ενώ βρίσκεστε στο Λονδίνο και έχοντας ένα καροτσάκι σας δίνει μια ευκαιρία για να τους αφήσετε να κάνουν ακριβώς αυτό ενώ μπορείτε να δείτε ακόμα τα αξιοθέατα καθώς τα περισσότερα αξιοθέατα είναι πλήρως προσβάσιμα για καροτσάκια αυτές τις μέρες.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν φορές που θα ήταν καλό να βάλουμε το παιδί σας σε καθίσματα και να είναι συνδεδεμένα ώστε να γνωρίζετε ότι είναι ασφαλή σε πλήθος, περιμένοντας στη γραμμή, πληρώνοντας σε κατάστημα κλπ. Ή όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα και δεν μπορείτε κρατήστε το χέρι τους πάρα πολύ.

Ένα καροτσάκι που διπλώνει γρήγορα είναι εξαιρετικό και πολλοί έχουν ιμάντες μεταφοράς, καθιστώντας εύκολο το κράτημα τους όταν διπλώνονται ενώ περπατάτε στα βήματα και κρατάτε το χέρι του παιδιού σας. Εάν το παιδί σας κοιμάται ή δεν περπατάει ακόμα, θα ανακαλύψετε πόσο ωραίο είναι οι Λονδρέζοι, καθώς κανείς δεν θέλει να δει έναν γονέα να κοιτάζει άγχος στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών και κάποιος θα έρθει και θα σας προσφέρει βοήθεια.

Αγοράστε ένα buggy στο Λονδίνο

Αν θέλετε να δείτε αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε πρώτα ένα καροτσάκι στο Λονδίνο πρώτα και στη συνέχεια να βρείτε ότι χρειάζεστε ένα υπάρχει αφθονία των θέσεων στο κεντρικό Λονδίνο για να αγοράσει ένα φτηνό ομπρέλα buggy.

Συνιστάται ο John Lewis στην οδό Oxford Street (κοντά στην Oxford Circus) και το Mothercare στην οδό Oxford Street (κοντά στο Marble Arch). Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Άργος καθώς έχουν πολλά υποκαταστήματα. Ένα βασικό buggy ομπρέλα θα πρέπει να κοστίζει περίπου £ 30 / US $ 50 ή λιγότερο.